Dannil Medvedev a anunțat că nu s-a recuperat complet după accidentarea la picior și nu-și va putea apăra titlul la turneul „ATP 250” de la Doha.

Daniil MedvedevFoto: Alessandra Tarantino / AP / Profimedia

>> ATP: Suspendare redusă pentru jucătorul american care a încălcat regulamentul antidoping

Daniil Medvedev s-a retras de la Qatar Open 2024

Învins de Jannik Sinner în finala Australian Open 2024 (după ce a condus cu 2-0 la seturi), Medvedev nu a participat nici la competiția de la Rotterdam.

„Din păcate, nu sunt în măsură să îmi apăr titlul la Doha în acest an. Încă nu sunt 100% pregătit să concurez. Îmi pare foarte rău pentru organizatori, pentru fani şi pentru sponsorii evenimentului, care m-au tratat întotdeauna atât de bine atunci când am fost la Doha. Îmi place să joc în Doha şi abia aştept să revin în viitor” - Daniil Medvedev pe Instagram.

În finala Qatar Open 2023, Daniil Medvedev l-a învins pe Andy Murray, scor 6-4, 6-4.

Medvedev nu va fi singurul absent important de la ATP Doha. Accidentat la Brisbane, Rafael Nadal a precizat că nu va putea lua parte la eveniment.

Qatar ExxonMobil Open (de la Doha) are loc în perioada 19-24 februarie, pe hard, face parte din categoria ATP 250 și are premii totale în valoare de 1.395.875 de dolari. Campionul en-titre este Daniil Medvedev (2023).

>> Simona Halep, proces cu firma care a produs suplimentul contaminat – Sportiva cere daune uriașe