Octavian Popescu nu a fost convocat de Daniel Pancu la echipa națională de fotbal a României sub 21 de ani, iar fotbalistul celor de la FCSB s-a declarat dezamăgit de acest lucru, la finalul partidei cu Universitatea Craiova (3-0).

Octavian PopescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Octavian Popescu s-a declarat nemulțumit de faptul că Daniel Pancu nu l-a convocat la România U21

FCSB a învins-o categoric pe Universitatea Craiova în etapa a 8-a a SuperLigii României (3-0), iar Octavian Popescu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, reușind să ofere două assist-uri de manual la golurile înscrise de căpitanul Darius Olaru.

La finalul partidei, fotbalistul FCSB-ului a avut un mesaj pentru selecționerul Daniel Pancu (România U21), care nu l-a convocat la naționala de tineret.

Gestul lui Tavi Popescu a fost privit drept unul obraznic de către Sorin Cârțu, care l-a criticat pe tânărul jucător al grupării antrenate de Elias Charalambous.

„Nu are voie (n.r. - să se supere). E un copilărism, n-are voie să facă așa ceva! Eu am dat patru goluri cu Steaua, nu m-a chemat Lucescu la echipa națională, dar n-am făcut nicio declarație.

Eu n-am pomenit, pe timpul nostru, ca un jucător să facă astfel de comentarii, să trimită înțepături... Își arogă prea multe merite. Un fotbalist răsfășat, care ne dă fotbal cu lingurița și țârâita. E un răsfăț! Își permite să atace o decizie a unui antrenor?!

A ajuns să se supere că nu-l cheamă la naționala de tineret, dar el trebuia să se supere că e la echipa mare, nu e la tineret. Dacă ești ambițios și orgolios, supără-te că nu te cheamă Edi Iordănescu, nu că nu ești la echipa de tineret.” - a declarat fostul președinte al Universității Craiova, potrivit Digi Sport.