FCSB a suferit luni primul eșec din SuperLiga României, în deplasarea de la UTA Arad (2-1), iar vicecampioana l-a pierdut și pe Vlad Chiricheș, care s-a accidentat.

Vlad ChirichesFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vlad Chiricheș va lipsi 4 luni după accidentarea din disputa cu UTA Arad

Vlad Chiricheș a fost titular luni în partida pierdută de FCSB cu UTA Arad (2-1), însă căpitanul echipei naționale de fotbal a României a fost înlocuit în minutul 77 de Siyabonga Ngezana.

Acesta ar fi suferit o accidentare destul de gravă (musculară), iar Elias Charalambous a discutat la conferința de presă dinaintea partidei cu Universitatea Craiova despre problemele lui Chiricheș.

„Băluță și Șut sunt pregătiți să intre mâine în lot. Doctorii l-au verificat (n.r. despre Vlad Chiricheș), primul diagnostic este că va lipsi 3-4 luni, dar săptămâna asta va fi din nou analizat, cred că va lipsi mult.

Sper să revină cât mai rapid, sănătos și să ajute echipa. După o înfrângere nu suntem fericiți, dar e fotbal. A fost prima noastră înfrângere, trebuie să găsim modalități încât să gestionăm totul cât mai bine.

Pentru mine, absențele sunt absențe, nu vreau să vorbesc despre asta, avem un lot bun și jucători buni, nu vreau să vorbesc despre fotbaliștii care nu vor juca, mâine vom folosi cel mai bun prim 11 pe care îl avem la dispoziție.” - a declarat antrenorul echipei FCSB, potrivit Digi Sport.