Neftchi Baku, echipa antrenată de Adrian Mutu, l-a transferat pe Yuri Matias de la CFR Cluj. Brazilianul a fost unul dintre cei mai apreciați jucători din formația antrenată sezonul trecut de Dan Petrescu.

Adrian MutuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

​Yuri Matias, noul fundaș al echipei Neftchi Baku

Potrivit DigiSport, Yuri (28 ani) a semnat un contract valabil doi ani cu gruparea din Azerbaidjan, iar CFR Cluj va primi 400.000 de euro.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Neftchi Baku au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului central Yuri Matias.

Venit la CFR Cluj în luna februarie 2022, Yuri s-a făcut remarcat imediat prin calitățile sale atât defensive, cât și ofensive. În cele 65 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul alb-vișiniu, Yuri a reușit să marcheze 6 goluri și să fie autorul a nenumărate intervenții decisive în apărarea echipei noastre!

Îți mulțumim pentru tot, Yuri, și îți dorim multă baftă mai departe în carieră!”, se arată în comunicatul celor de la CFR Cluj.

Anunțul vine la doar o zi după ce CFR Cluj s-a despărțit și de Andrei Burcă (fundașul va juca pentru echipa Al-Akhdoud din Arabia Saudită).