Dan Petrescu se pregătește de importantul meci cu Sepsi din play-off-ul SuperLigii României la fotbal. Tehnicianul a răspuns unor speculații apărute în spațiul public conform cărora s-ar afla pe lista din care va fi ales următorul antrenor al celor de la Al-Nassr.

Dan PetrescuFoto: Massimo Insabato / Zuma Press / Profimedia

Dan Petrescu ar accepta instant o ofertă de a-l antrena pe Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a rămas fără antrenor după ce Rudi Garcia a fost demis din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare.

Chestionat pe marginea subiectului, Petrescu spune că nu a fost contactat de nimeni în legătură cu o posibilă preluare a formației din Arabia Saudită.

Mai mult, fostul internațional român a fost sincer și a spus că dacă ar apărea o asemenea propunere ar accepta-o fără să clipească.

„Nimic concret, nu m-a sunat nimeni, nu m-a întrebat nimeni. Dacă era ceva, vă spuneam. Cred că oricine ar vrea să-l antreneze pe Ronaldo, chiar dacă e acolo unde e. Cred că orice technician ar vrea asta” - Dan Petrescu, într-o conferință de presă, citat de Digisport.

CFR Cluj va juca sâmbătă de la ora 19:00, în Gruia, contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe în etapa a patra din play-off-ul SuperLigii României la fotbal.

Campioana en-titre se află pe locul 2 în clasament, cu 35 de puncte, cu patru mai puține decât liderul Farul Constanța. Podiumul este completat de FCSB (34 de puncte).

SuperLiga, play-off, programul etapei a patra

Sâmbătă, de la ora 19:00

CFR Cluj - Sepsi

Duminică, de la ora 21:00

Universitatea Craiova - Rapid

Luni, de la ora 20:30

FCSB - Farul Constanța.

Clasament

1 Farul 39 puncte

2 CFR Cluj 35

3 FCSB 34

4 Universitatea Craiova 29

5 Rapid 28

6 Sepsi 24.