Actrița americană Anne Hathaway, câștigătoare a unui premiu Oscar, a declarat că în anii 2000 a fost nevoită să participe la o audiție în cadrul căreia a sărutat 10 bărbați pentru a-și găsi partenerul potrivit, într-un interviu acordat revistei V Magazine, citat de Sky News.

Anne Hathaway și Nicholas Galitzine în filmul The Idea of YouFoto: IMAGO / imago stock&people / Profimedia

Starul de la Hollywood a susținut recent că „testul de chimie” dintre actori s-a schimbat mult față de ceea ce se întâmpla în anii 2000.

„Era considerat normal să îi ceri unei actrițe să se sărute cu alți actori pentru a testa chimia dintre ei, ceea ce este, de fapt, cel mai rău mod de a face acest lucru. Mi s-a spus: 'Avem 10 bărbați care vin astăzi și tu ești distribuită. Nu ești entuziasmată să te săruți cu toți?''? Iar eu m-am gândit: „E ceva în neregulă cu mine?", pentru că nu eram entuziasmată. Mi s-a părut că sună scârbos", a declarat actrița premiată cu Oscar.

„Și eram atât de tânără și teribil de conștientă de cât de ușor era să pierzi totul fiind etichetată drept „dificilă", așa că m-am prefăcut că sunt încântată și am continuat”, a mai spus Hathaway.

„Nu a fost un joc de putere, nimeni nu a încercat să fie îngrozitor sau să mă rănească. Erau doar vremuri foarte diferite și acum știm mai bine", a adăugat ea.

Anne Hathaway nu a precizat pentru ce film a fost audiția și nici cine au fost actorii care au participat.

Ea a povestit cum a descurs castingul pentru actorul din rolul principal al viitoarei sale comedii romantice „The Idea Of You", în care joacă rolul unei mame singure de 40 de ani care se implică într-o relație cu solistul de 24 de ani al unei formații.

„I-am rugat pe fiecare dintre actorii care au venit să aleagă un cântec pe care simțeau că personajul lor l-ar iubi, pe care l-ar pune pentru a-l face pe personajul meu să danseze, iar apoi am făcut o mică și scurtă improvizație", a povestit Hathaway.

Actorul britanic Nicholas Galitzine, în vârstă de 29 de ani, care a câștigat rolul, a ales un cântec de la Alabama Shakes și că audiția a fost „pur și simplu ușoară", a povestit Anne Hathaway.

Filmul va fi difuzat pe Amazon Prime Video începând cu 2 mai.

Anne Hathaway, în vârstă de 41 de ani, a câștigat premiul Oscar pentru interpretarea din musicalul „Mizerabilii/ Les Misérables.