Fanii cântăreţei Taylor Swift au luat cu asalt The Black Dog, un pub din sud-vestul Londrei, după ce localul a fost menţionat în noul album al cântăreţei americane, ”The Tortured Poet’s Department”, relatează Reuters.

Taylor SwiftFoto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lily Bottomley, cea care se ocupa de evenimente și gestionarea conturilor de social media ale pub-ului, a declarat că agitația a început online săptămâna trecută, înainte ca dublul album, care include melodia ”The Black Dog”, să fie lansat vineri.

Ea a trebuit să cheme personal suplimentar pentru a face față cererii, iar pub-ul din cartierul Vauxhall al orașului și-a valorificat faima recent dobândită cu un burger „Swift” și cocktailuri „(Versiunea lui Taylor)”.

Bottomley nu poate spune cu siguranță că barul administrat de ea, „The Black Dog”, era același la care se referea Taylor Swift în album, dar ea a spus că a existat anterior „ o clientă blondă care venea frecvent”.

”Suntem un pub foarte mic, de cartier, aşadar este un vis ceea ce se întâmplă”, a spus Bottomley. ”Suntem foarte recunoscători fanilor, care au fost uimitori”, relatează Agerpres.

Noul album al lui Taylor Swift a doborât într-o singură zi recordul pentru cel mai difuzat album pe Spotify

Noul album al lui Taylor Swift, „The Tortured Poets Department”, a doborât într-o singură zi recordul pentru cel mai difuzat album pe Spotify, a anunţat platforma muzicală, conform The Guardian.

Cântăreaţa pop a devenit, de asemenea, artistul cu cele mai multe difuzări într-o singură zi din istoria Spotify, scrie News.ro, citând The Guardian.

Albumul ei, lansat în 19 aprilie, conţine 31 de piese care detaliază în mare parte problemele sale din dragoste - pierdere şi suferinţă. Doar o mână de cântece par să se desprindă de această temă.

Printre teoriile care circulă despre noul album: „The Tortured Poets Department" ar fi despre fostul iubit al cântăreţei, actorul britanic Joe Alwyn.

Numele albumului este preluat de la o discuţie de grup numită „The tortured man club", pe care actorul o purta împreună cu alţi doi actori, Paul Mescal şi Andrew Scott.

Primele 16 piese de pe „The Tortured Poets Department” au apărut, aşa cum era programat la ora 5 dimineaţa, în Marea Britanie. Doar câteva ore mai târziu, au fost lansate încă 15 piese într-o versiune extinsă - „The Tortured Poets Department: The Anthology”.

Swift a declarat că albumul este „o antologie de lucrări noi care reflectă evenimente, opinii şi sentimente dintr-un moment trecător - unul care a fost atât senzaţional, cât şi trist, în egală măsură”.