Lazio - Juventus, meci contând pentru manşa a doua a semifinalelor din Cupa Italiei, este programat, marţi, 23 aprilie, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico din Roma, şi va fi transmis în direct de Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Lazio are o misiune dificilă în tentativa de a se califica în finala din Coppa Italia, după ce Juventus s-a impus în prima manşă, la Torino, cu 2-0, după golurile marcate de Chiesa (50) şi Vlahovic (64).

Lazio a debutat în actuala ediţie a competiţiei în optimile de finală, privilegiu acordat echipelor clasate pe locurile 1-8 în precedentul campionat, fază în care a trecut acasă de Genoa cu 1-0, după care a eliminat-o în sferturile de finală pe Roma, scor 1-0 într-o partidă considerată pe teren propriu (s-a jucat pe Stadio Olimpico).

În Serie A, echipa antrenată de Igor Tudor este pe locul 7 după 33 de etape, cu 52 de puncte, iar în cel mai recent meci oficial s-a impus în deplasare în faţa celor de la Genoa, scor 1-0.

Lazio are în palmares şapte trofee Coppa Italia, ultimul fiind cucerit în 2019, după o finală cu Atalanta, scor 2-0, şi a mai pierdut de alte trei ori în ultimul act al competiţiei, cel mai recent în 2017, scor 0-2 cu Juventus.

Juventus a început actualul sezon din Cupa Italiei în optimile de finală, privilegiu acordat echipelor clasate pe locurile 1-8 în precedentul campionat, fază în care a trecut acasă de Salernitana, scor 6-1, pentru ca în sferturile de finală să o elimine pe Frosinone, scor 4-0, tot pe teren propriu.

În Serie A, echipa antrenată de Massimiliano Allegri este pe locul 3 după 33 de etape, cu 64 de puncte, iar în cea mai recentă partidă oficială a remizat în campionat, pe terenul celor de la Cagliari, scor 2-2.

Juventus are în palmares 14 trofee ale Cupei Italiei, ultimul cucerit în 2021, după o finală cu Atalanta, scor 2-1, şi a mai pierdut de alte şapte ori în ultimul act al competiţiei, cel mai recent în 2022, 2-4 după prelungiri cu Inter (a fost 2-2 după 90 de minute).

În afara partidei din tur, cele două echipe s-au confruntat cel mai recent în etapa a 30-a din Serie A, pe 30 martie, iar Lazio s-a impus pe Stadio Olimpico din Roma în faţa lui Juventus cu 1-0, după golul marcat de Marusic (90+3).

Superbet oferă cota 1,40 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi, în timpul regulamentar de 90 de minute, în meciul Lazio - Juventus.

Lazio - Juventus
X2
Cotă
1,40

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol