Compania a afirmat că va face modificări pentru a evita interzicerea în Germania, după ce o instanță a decis că unele dintre procesele sale nu au respectat legile locale, informează BBC.

Taxi UberFoto: Daily Mail

În Germania, aplicația conectează pasagerii la firmele private de autovehicule și taxi, mai degrabă decât șoferii independenți. Însă, compania de transport Taxi Deutschland s-a plâns că unele dintre procesele Uber au încălcat regulile Germaniei cu privire la transportul de pasageri.

Problema ridicată de către aceștia a rezidat în faptul că legea germană spune că șoferii închiriați privați trebuie să se întoarcă la baza companiei lor după finalizarea unei călătorii, dacă nu au o altă comandă.

Șoferii nu au voie să circule sau să parcheze undeva în așteptarea unei noi comenzi. Plângerea a spus că Uber nu a făcut suficient pentru a se asigura că firmele private de închiriere cu care a lucrat au respectat această regulă. Reprezentanții Uber au declarat că vor continua să funcționeze în Germania, în timp ce compania va face schimbări.