Oficial sezonul nunților de anul acesta începe VINERI, 26 ianuarie, la Palatul Parlamentului, când are loc cel mai mare târg de nunți din România, Mariage Fest – Târgul Național de Nunți al României.

Mariage FestFoto: Mariage Fest

Am aflat în premieră pentru voi câteva detalii legate de acest eveniment, de la care e bine să nu lipsiți dacă vă căsătoriți anul acesta:

1. În premieră în București și pe scena Mariage Fest are loc PRIMUL WEDDING WORKSHOP sâmbătă, 27 ianuarie, intervalul 11.00-13.00, unde veți afla de la profesioniștii domeniului tips&tricks pentru nunta ta (detalii și înscrieri chiar pe pagina Mariage Fest, locurile fiind limitate).

2. Produse și servicii lansate în premieră și multe dintre ele reduse substanțial

3. Idei în premieră pentru nuntă

4. Prezența unei zone generoase cu degustare GRATUITĂ de specialități ce pot fi integrate meniului clasic ori băuturilor de nuntă

5. Maratonul prezentărilor de modă - rochii de mireasa și costume de miri ce vor oglindi colecții de rochii ce numără 2200 de rochii de mireasa expuse și 1 400 de costume pentru ceremonie

6. Un INEL CU DIAMANTE din PLATINĂ oferit ca premiu de IMIMI vizitatorilor, ce va fi extras în ultima zi a târgului, duminică 28 ianuarie, dintre toți vizitatorii înscriși la târg.

MARIAGE FEST în cifre înseamnă:

- Ediția cu numărul 39

- 2200 rochii de mireasă

- 1400 costume pentru miri

- 50 locații de nuntă

- 200 expozanți din toată țara

- 14500 modele de inele de logodnă și verighete

- 21000 modele de invitații.

Lor li se alatură desigur: foto-video, DJ, artiști, aranjamente florale, cabine foto, transport și absolut tot ce iți este necesar pentru nunta ta din 2024, dar și oferte pentru rochii autentice de mireasă, modele inedite de cutiuțe pentru bijuterii, aplicații high-tech extrem de utile, s.a.m.d.

Mariage Fest este și despre ultimele tendințe în materie de nunți, așa că doar aici găsești la început de sezon idei de produse și servicii, ce îți pot face nunta unică.

Și, pentru că 2024 înseamnă multe noutăți în viața ta, vei găsi în premieră în zona de Lounge o extensie a meniului clasic de nuntă. Mai exact, poți degusta gratuit zeci de specialități, pe care le veți alătura meniului de nuntă: candy bar, înghețată, Cigar Bar, brânzeturi fine, Shoteria, prosecco bar, limonadă și ciocolată caldă, degustare vinuri.

Maratonul prezentărilor de modă debutează cu prezentarea specială de vineri, ora 12:00 și continuă până duminică cu sute de modele lansate în premieră, o adevărată sursă de inspirație pentru mirese.

Mariage Fest, 26-28 Ianuarie la Palatul Parlamentului, detalii pe www.mariagefest.ro și pe Facebook: https://www.facebook.com/mariagefest/

Intrarea este C1, cea principală, situată la intersecția dintre Bdul Libertății și Bdul Națiunile Unite:Pe Waze/Google Maps se caută: Mariage Fest.

Parcarea gratuită în incinta Palatului pe la C1, in limita locurilor disponibile.

Taxi-urile sau șoferii Uber/Bolt au acces chiar până la scările Palatului Parlamentului.

Articol susținut de Afin.ro