​Dacă vă place adrenalina, vă place să simțiți cum vă vibrează mâna pe volan când apăsați pe pedala de accelerație și în câteva secunde atingeți suta de kilometri la oră, înțelegeți că nișa auto cu pretenții nu este pentru oricine. Avem nevoie și de autostrăzi unde să etalam mașinile cu mulți cai putere. Însă românii lasă o parte inconveniente de acest tip și, mândri din fire, preferă să aleagă mașinile scumpe.

Elite Cars Leasing​Foto: Elite Cars Leasing​

La ora actuală este chiar mai simplu să facă asta. Aleg leasing auto rulate prin intermediul dealerilor auto și rezolvă în timp util și problema finanțării. Un caz similar se întâmplă la Elite Cars Leasing. Să vedem despre ce este vorba.

Leasingul, soluție de finanțare atât pentru persoane fizice, cât și juridice

Cei interesați pot apela la Elite Cars Leasing. Procedura este una simplă și, din același loc, își pot rezolva toate cererile. Așadar, vorbim despre alegerea mașinii, dintr-un stoc impresionant, imediat disponibil. Cu ajutorul consilierilor de aici pot realiza și dosarul cu acte pentru a solicită finanțarea, fie că sunt persoane juridice sau fizice. Au toate șansele să obțină un răspuns rapid și asta pentru că Elite Cars Leasing colaborează cu multe instituții de profil.

După ce rezolvă și tot ce ține de finanțare mai rămâne de stabilit partea logistică, de preluare a autovehiculului. Sunt și din acest punct de vedere asistați de echipa de la Elite Cars Leasing, astfel încât să intre în posesia mașinii foarte rapid. Mai ușor și mai rapid fac asta, dacă aleg din stocul celor din showroom. În cele trei locații fizice, respectiv în București, Brașov sau Bacău, sunt disponibile atât mașini noi, cât și rulate. Acestea sunt verificate, tehnic și estetic, unele sunt puțin rulate, deci în condiții excelente întreținute. Au istoric la zi și kilometraj real, așadar puteți cere cu încredere orice test drive sau revizie, încât să fiți 100% convinși de alegerea pe care o veți face.

Ce mașină alegem

Pentru că au un acces mai facil la o gamă largă de autovehicule și pentru că acum este mai accesibilă și clasa celor premium, scumpe, super cars practic, românii nu se dau în lături din a face astfel de alegeri. La Elite Cars Leasing găsim disponibile și mașini de această clasă, de la celebrele modele Lamborghini, inclusiv modelul cu portiere fluture și până la Rolls-Royce sau modele de Maseratti.

Orice preferați, poate deveni o realitate. În cadrul paginii oficiale sunt expuse și prețurile, astfel încât publicul să cunoască în amănunt despre suma brută, netă sau sub formă de rată pe care ar urma să le plătească pentru modelul auto dorit.

Adevărul este că, la volanul mașinii la care visăm, ne simțim în siguranță și mai încrezători ca niciodată. Este o subtilă declarație de statut și putere financiară sau chiar o poziționare pe scara socială. Nu gândim superficial, dar se pare că nu avem cum să nu prețuim astfel de bijuterii pe patru roți. Cotate la zeci de mii de euro, sunt mai accesibile acum, prin ofertele unor dealeri auto precum Elite Cars Leasing. Accesați pagina oficială și descoperiți ofertele, pentru a vă convinge singuri.

Contact:

0755944449

office@elite-cars-leasing.ro

Articol susținut de Elite Cars Leasing​