​Până la spectaculosul și viralizatul desen uriaș cu David Popovici, au transformat multe dintre zidurile gri și urâte ale Bucureștiului în opere de street art, demne de orice mare oraș din lume. Au revoluționat arta urbană prin picturi murale de mari dimensiuni, lucrări care aduc culoare, uimire și bucurie celor care își ridică ochii din telefon atunci când merg pe stradă.

Sweet Damage Crew, echipa de artiști street art, care a realizat desenul urias cu David Popovici de pe Stefan cel MareFoto: colaj Sweet Damage Crew

David Popovici înfățișat pe 300 de metri pătrați este cea mai recentă pictură murală realizată de Sweet Damage Crew, operă care tronează pe un bloc aflat pe Bulevardul Ștefan cel Mare.

Autori sunt artiștii din Sweet Damage Crew, una dintre cele mai mari și mai talentate echipe de artiști street art din România.

Printre lucrările lor se numără picturile murale de la Grădina cu Filme, Point, Spitalul Grigore Alexandrescu, Zidul Berceniului sau tramvaiele pictate cu chipurile unor personalități precum: Salvador Dali, Regina Maria, Ion Luca Caragiale, Toma Caragiu.

Pentru proiectul de pe Ștefan cel Mare, pe listă mai erau Hagi, Nadia Comăneci și Ivan Patzaichin.

Citește, pe B365.ro, de ce l-au ales pe David, într-un interviu cu Cage, membru al Sweet Damage Crew.