Philip Morris International a anunțat astăzi lansarea noului IQOS ILUMA în România în cadrul unui eveniment care cu siguranță i-a impresionat pe cei prezenți. Un show în adevăratul sens al cuvântului, de la speakeri și informațiile pe care aceștia le-au prezentat până la set-up, lumini și tunelul care îi ducea pe invitați la “nivelul următor”. Pentru că atunci când vorbim de lansarea produselor IQOS știm că inovația și tehnologia sunt la ele acasă.

Lansarea noului IQOS ILUMAFoto: Philip Morris România

Imagini de la evenimentul de lansare al IQOS ILUMA:

În cadrul evenimentului de lansare, Mircea Scăunașu, Director General al Philip Morris România, a prezentat avantajele unui viitor fără fum și ce au însemnat cei 30 de ani de prezență Philip Morris International în România.

Tommaso Di Giovanni, Vice President International Communications și Denys Strobykin, Director de Marketing & Digital Philip Morris Romania le-au vorbit invitaților și despre principalele caracteristici ale noului IQOS ILUMA, noua revoluție a tutunului încălzit. Device-ul nu trebuie curățat niciodată, este mai rezistent, nu are lamelă și vine cu o nouă tehnologie integrată, SMARTCORE INDUCTION SYSTEM.

“Ziua de astăzi marchează un salt înainte pentru PMI și IQOS, dar și pentru fumătorii adulți și comunitatea noastră de utilizatori IQOS. Sunt adulți care altfel ar continua să fumeze, dar care au ales să renunțe la țigări inspirați de progres și de încrederea de a avansa împreună. Credem că acesta este cel mai mare pas făcut de noi pentru a accelera realizarea unui viitor fără fum”, a explicat celor prezenți, prin intermediul unui mesaj virtual, Jacek Olczak, CEO Philip Morris International.

IQOS ILUMA eliberează cu 95% mai puține substanțe nocive decât țigările și este cel mai inovator dispozitiv dezvoltat de PMI. IQOS ILUMA poate fi găsit pe piața din România în două variante: IQOS ILUMA PRIME și IQOS ILUMA.

IQOS ILUMA PRIME este disponibil în patru culori, are un design elegant, din aluminiu anodizat, și o husă din material textil. Noul dispozitiv poate fi personalizat atât în ceea ce privește funcțiile de conectare prin intermediul smartphone-ului, cât și offline, cu o gamă largă de accesorii, inclusiv huse pentru încărcător sau inele pentru stilou.

IQOS ILUMA are un design similar cu cel al generațiilor anterioare IQOS, oferă o experiență îmbunătățită și un gust constant atunci când este folosit. Este disponibil în cinci culori, cu opțiuni de accesorizare, cum ar fi inele de suport și ușițe interschimbabile.

Articol susținut de Philip Morris România