Bucureștiul se află într-un punct de cotitură. Apa caldă și căldura lipsesc cu zilele, orașul este sufocat de trafic și poluare, banii publici sunt cheltuiți în inițiative cel puțin discutabile, orașul suferă la capitolul investiții importante, clădirile de patrimoniu sunt demolate. Alegerile din iunie 2020 sunt vitale pentru viitorul acestui oraș. Nicușor Dan este printre primii candidați anunțați la Primăria Capitalei, susținut de USR. Luni, începând cu ora 13.00, Nicușor Dan este invitat în studioul HotNews.ro pentru a prezenta soluțiile sale pentru București. Interviul va fi transmis pe conturile de Facebook și YouTube ale HotNews.ro

Nicusor DanFoto: Facebook

.Cititorii HotNews.ro îi pot pune întrebări invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele conținând injurii sau atacuri la persoană nu vor fi aprobate.

Cele mai importante declarații:

Despre căldură și apă caldă

Ar trebui taxați șoferii pentru a combate poluarea? Ce se va face cu companiile municipale și cu cei peste 5.000 de oameni care lucrează acolo? Trebuie eliminate subvențiile la căldură și transport public? Va mai da bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului și ajutoare sociale?

Aceasta este prima întâlnire dintr-o serie HotNews.ro care își propune să invite principalii candidați la Primăria Capitalei pentru a-și prezenta soluțiile pentru București.