Dupa numai trei luni de la lansarea serviciului, cei peste 1000 de abonati ai serviciului Eurovoice au la dispozitie, incepind de miercuri, si servicii de videotelefonie, aditional celor de telefonie, fax si e-mail.

Eurovoice inseamna un intreg pachet de servicii bazate pe comunicatii multimedia – voce, e-mail, fax si videotelefonie, toate aceste modalitati de comunicare completandu-se perfect cu ultimele tehnologii Internet.

Abonatii pot comunica usor, oriunde in lume si de oriunde din lume, ca si cum s-ar afla in Romania.

Nu mai exista notiunile de convorbiri locale, interurbane sau internationale, pentru ca toate convorbirile in retea au acelasi cost: zero, pentru orice tip de comunicatii – audio, video, fax sau e-mail.

Furnizorul ofera o serie de servicii cu valoare adaugata - Voicemail by E-mail, Selective Calls Accepting / Rejecting, raportarea apelurilor efectuate in timp real (CDRTool) sau posibilitatea setarii preferintelor de utilizare de catre fiecare abonat (WebCare), multe dintre ele unice in contextul pietei romanesti.

Beneficiind de know-how-ul international al retelei pan-europene din care face parte, Euroweb Romania furnizeaza solutii integrate de comunicatii dedicate nevoilor specifice fiecarei afaceri, urmarind intotdeauna transformarea solutiilor de comunicatii propuse in active si nu in centre de cost.

Integrand serviciile de transmisiuni de date si voce cu accesul la Internet, Euroweb ofera solutii de comunicatii complete pentru afaceri: acces garantat la Internet, retele private sau publice, aplicatii audio / video, e-commerce, e-learning, data centers si servicii help-desk.