Chiar daca Dinamo a batut la Iasi, nemultumirile majoritatii actionarilor vizavi de modul cum conduce Ioan Andone echipa de pe banca s-au intetit. Ieri, la Keoke, s-a intrunit Consiliul de Administratie al lui Dinamo, din care fac parte toti cei 9 actionari ai alb-rosiilor.

Ioan Becali a venit cu propunerea ca lui Ando sa-i fie adus un supervizor, mai exact un director tehnic, in persoana lui Cornel Dinu, cel care detinea pina acum functia de administrator delegat. Pina sa se treaca la vot, o parte dintre actionari i-au reprosat antrenorului felul cum joaca Dinamo si lipsa de rezultate.

Tehnicianul s-a aparat, amintind de faptul ca tot timpul s-au rulat jucatori, fiind nevoit sa formeze echipe noi, din aceasta cauza avind nevoie de timp pentru a omogeniza formatia.

Dupa aproape 3 ore de discutii s-a trecut la vot, iar majoritatea a hotarit, chiar daca au fost si voci impotriva si discutii aprinse: Cornel Dinu, director tehnic. El se va implica in pregatirea echipei. Va asista la antrenamente si va fi prezent la sedintele tehnice de dinaintea meciurilor.

Andone a iesit suparat de la sedinta, singura sa declaratie fiind: "Eu sint sub contract cu Dinamo si n-am de gind sa plec!".

Becali si comorile

Singura persoana care a dat declaratii aseara, dupa terminarea sedintei, a fost presedintele Ioan Becali. "Daca avem o asemenea comoara la club, de ce sa nu profitam de ea? A fost un mare fotbalist si se pricepe la fotbal. Andone trebuie sa tina cont si de parerile altora.

Il sfatuiesc sa vorbeasca si cu Angelo Niculescu. M-am saturat sa vad in avion, cum Andone citea o carte, iar Dinu alta. Ei trebuie sa citeasca aceeasi carte, cartea lui Dinamo", a punctat presedintele "ciinilor".

„Chiar daca nu se va califica in fata lui Everton, Andone ramine antrenorul nostru”

Ioan Becali

29 de luni au trecut de cind Cornel Dinu parasea banca tehnica a lui Dinamo. El a fost demis in martie 2003, dupa un meci de pomina cu Ceahlaul, "ciinii" fiind invinsi cu 3-2, dupa ce au condus cu 2-0