Postata de: Ionescu Mihaela

La data: 28 Aprilie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 5678

Spatiu verde invadat de gunoaie

Domnule Primar, locuiesc in cartierul Drumul Taberei. Din balconul apartamentului unde locuiesc pe Aleea Valea Rosie, in loc de copaci si iarba verde, de peste doua luni creste o gramada de gunoi. Initial s-au aruncat crengi uscate, s-au adaugat sticle goale si hirtii iar mai nou se depoziteaza saci cu moloz sau de-a dreptul molozul se arunca pe pamint.

Locul este chiar linga o alee care face legatura cu strada Valea lui Mihai. Este deprimant ca intr-o zona verde, curata, sa stea de atita timp si sa se adune gunoaie si cei responsabili cu curatenia acestor spatii sa nu ridice gunoiul acesta de atita timp.

Locul este la vedere, oamenii trec pe linga el, se vede totul din fiecare apartament al celor doua blocuri - de la cel putin doua scari ale fiecaruia.

Cu cca doi ani in urma in dreapta blocului, pe locul unui teren mereu plin de noroi (argilos) s-a amenajat un parculet pentru copii, cu banci si balansoare. La fiecare sfirsit de saptamina, se aduna baieti si fete care se urca pe banci, stau pina la 1-2 nopatea si lasa in urma lor ambalaje si sticle aruncate pe jos.

Martea aceste gunoaie se ridica, pentru ca vinerea urmatoare sa se reia totul. De vulgaritatile pe care le profereaza chiar sub geamul apartamentelor noastre nu mai vorbesc.

De mai multe ori a fost sesizata politia, a venit de doua ori, a vorbit cu ei si cam atit, totul s-a reluat.

Trebuie sa se intimple la fel si cu gunoaiele care se aduna pe spatiul verde?

Va rog sa dispuneti verificarea celor scrise aici si curatarea la intervale regulate, cel mult la o saptamina, a aleilor si spatiilor interioare dintre blocuri, care nu sunt in grija administratiilor. Dac va fi curat, poate oamenii vor folosi pubelele pentru gunoi.

Ionescu Mihaela