Tom Cruise si Katie Holmes sunt acum in mod oficial sot si sotie. Cei doi s-au casatorit sambata in fata a 150 de invitati la Castelul Odescalchi din Lake Bracciano (Italia), a confirmat purtatorul lor de cuvant, Arnold Robinson.

"Nunta a fost absolut minunata!" a declarat un invitat.

Sute de fani, fotografi, cameramani au asteptat mirii la intrarea in castel, dar acestia nu au iesit sa ii salute. La fericitul eveniment alaturi de Cruise si Holmes au fost familiile lor si multi prieteni: Will si Jada Pinkett Smith, Brooke Shields si Chris Henchy, Victoria Beckham, Jennifer Lopez si Marc Anthony, Jim Carrey si Jenny McCarthy si multi altii.

Ceremonia religioasa a fost una scientologica, cavalerul de onoare fiind David Miscavige (cel mai bun prieten a lui Cruise), iar domnisoara de onoare a fost Nancy Blaylock (sora lui Katie). La petrecere au fost prezenti copii lui Cruise, Isabella si Connor.

Referitor la casatoria civila , o sursa a declarat: “In mod frecvent cuplurile din Statele Unite fac casatoria religioasa si petrecerea in afara tarii. Pentru ca totul sa fie in ordine, Cruise si Holmes s-au casatorit civil in Los Angeles, inainte de a veni in Italia.”

Katie si Tom sunt impreuna de 19 luni: cei doi au aparut ca un cuplu in luna aprilia a anului 2005 la Roma. La doar doua saptamani dupa ce s-au cunoscut Cruise ii spunea deja lui Holmes “amore mio”, potrivit people.com.

Nici Holmes nu a stat preaq mult pe ganduri, iar dupa doua luni de relatie declara:” Sunt cu adevarat indragostita. Este uimitor, dragut si generos. Tom ma binedispune. Simt ca este viata mea."

In luna aprilie a acestui an cei doi au devenit p0arinti, avandd o fetita: Suri. “In momentul ion care am privit-o in ochi m-am simtit ca o ... mama.”, declara Holmes despre micuta sa. “Ea este miracolul din viata noastra.”