Calitatile unui politician nu pot fi contestate din cauza defectelor oamenilor din jurul lor, astfel incat nici unul dintre barbatii care fac politica si care sunt morti dupa blonde nu poate fi judecat altfel, decat in cazul in care este el insusi blond sub acoperire.

Totusi, gusturile acestora in materie de femei permit interpretari multiple ale personalitatilor lor, care, dincolo de aparente, tradeaza frustrari, orgolii sau obsesii, care, altfel n-ar putea fi prea usor deconspirate.

Unul dintre alesii judetului Constanta, care, gratie culorii podoabei sale capilare, mai exact pana corbului, poate fi suspectat de exces de elan, viceprimarul orasului Constanta, Gabi Stan, are de toate, probabil, pentru ca merita.

Dar, mai ales, are parte de blonde in exces in jurul sau, cu care poate fi vazut de toti alegatorii care sunt la fel de interesati de reducerile de preturi de la magazinul Tomis. Problematice raman, in acest caz, dimensiunile si gusturile viceprimarului, care sunt discutabile doar pentru ca blonda cu care a fost vazut ultima data era mai inalta decat el...

Pentru informarea corecta a constantenilor, extrem de sarmanta blonda careia edilul ii cumpara produse de la standul cu reduceri de la Kenvelo are calitatea de sotie, iar singura curiozitate pe care o are reporterul Atitudinea si, probabil, electoratul din Constanta, este cand o va duce Gabi Stan pe frumoasa sa sotie la Versace, atata timp cat el isi face cumparaturile de la Bigotti.