Iubitorii sportului rege din Romania s-au intrebat zilele acestea de ce aceasta vanzare rapida a lui Neaga in Coreea? Se spune ca Gigi Becali nu avea bani sa faca deplasarea in Spania si a trebuit sa faca un artificiu. L-a vandut pe Neaga si acum il forteaza sa plece la Chunnam Dragons in Coreea pentru ca, se spune, nu mai are bani.

Sau cel putin pe moment nu avea bani lichizi pentru cheltuielile de deplasare si a trebuit sa vina cu ceva. Coreenii i-au dat 500.000$ cash, jumatate din contract, trebuind sa plateasca si cealalta jumatate. Oricum, daca se astepta pana la expirarea contractului lui Neaga, Becali nu mai incasa nici un ban pe pe urma lui.

Becali sustine ca jucatorul are un angajament pentru inca noua luni cu Steaua, in timp ce Neaga afirma ca era legat de echipa inca un an si jumatate.

Pe de alta parte, a te satura de politica, necandidand la fotoliul de primar general al Capitalei, poate insemna, de fapt, ca nu mai ai bani… Desigur, aceste au fost doar supozitii, intrucat ieri, in exclusivitate pentru cotidianul „Replica de Constanta”, boss-ul din Pipera a precizat: „Toata lumea, chiar si suporterii spun ca eu sunt de vina, pentru ca eu fac de fapt

echipa Steaua. Hai, ba, terminati cu prostiile! De unde v-au venit ideile astea? Nu l-am angajat pe Zenga ca antrenor degeaba. Asa, puteam pur si simplu sa fiu si patron si antrenor, in acelasi timp! Corect? Ma scuteam pe mine de niste cheltuieli... Iar pe Neaga nu-l puteam folosi, pentru ca altfel ar fi fost nedrept fata de ceilalti jucatori”.

La intrebarea „Este adevarat ca ati ramas falit, cum s-a vehiculat?”, raspunsul lui Gigi Becali a fost transant: „Bazaconii! Eu, falit?!! Eu sunt unul dintre cei mai bogati oameni din tara asta, mai. Sunt dezamagit pentru rezultatul Stelei de la Valencia, politica m-a cam scarbit, dar asta e cu totul altceva… Sa nu amestecam lucrurile”.