Dupa o serie de lupte purtate si la Bucuresti, si la Sibiu, revolutionarii din cadrul Asociatiei "Sibiu Decembrie ’89" s-au decis sa lupte pentru drepturile lor in alt fel. Peste 100 de revolutionari de la Sibiu vor incepe si ei greva foamei.

Miercuri, 5 aprilie va avea loc un protest din partea revolutionarilor sibieni. Presedintele Asociatiei "Sibiu Decembrie 1989", Mircea Bucur sustine ca incepand de maine sunt asteptati toti revolutionarii din Sibiu sa se alature la acest protest.

Se pare ca singura modalitate de a li se face dreptate, dupa parerea sa, este de a intra in greva foamei pe termen nelimitat.

Protestele de acest fel au inceput deja la Bucuresti si Brasov, unde din 15 martie membrii Blocului National al Revolutionarilor – Decembrie 1989 marseaza in greva foamei - o parte la sediul Asociatiilor, iar altii in fata sediului Prefecturii din localitatile respective.

In Sibiu, liderii revolutionarilor asteapta sa participe toti cei peste 200 de revolutionari. Dintre revendicarile solicitate de catre revolutionari se numara si neaplicarea legii 341/2004 si rezolvarea tuturor dosarelor ce privesc revolutia de la Sibiu.

„Au fost spuse multe minciuni, multe cazuri inca nu sunt rezolvate si de aceea incercam sa ne facem dreptate prin infometare.

Ion Iliescu este cel mai mare comunist in viata si de aceea dorim inlaturarea lui din toate forurile de decizie care sa aiba legatura cu Revolutia din 1989", a declarat Mircea Bucur, presedintele Asociatiei Sibiu Decembrie ‘89.