Din nefericire, la evenimentul sportiv cel mai important al anului, Campionatul Mondial de Fotbal din Germania, echipa nationala nu va participa, asa ca suporterii romani vor fi privati de asemenea grandios spectacol.

Mai putin interesate de spectacolul propriu-zis se arata insa prostituatele ploiestene, care se pregatesc de zor pentru o excursie in interes de serviciu pe meleaguri saxone. Clientela puhoi, infierbintata si cosmopolita, muzica, dans si chef, conditii excelente pentru realizarea unei afaceri rentabile.

Cam asa s-a gindit si Lili, (ce nume predestinat), una din traseistele de la kilometru' 6, care, alaturi de alte citeva zeci de surate, si-au propus sa nu rateze Campionatul din iunie. Blonda, decolteu larg, fusta scurta, machiaj abundent si dantura stricata, Lili practica prostitutia de mai bine de zece ani, o face din placere si nu si-ar schimba meseria pentru nimic in lume.

Cu politia se descurca de minune, amenzi are cu carul, dar nu le plateste, doar ca, din cind in cind, pe la cite o razie, e obligata sa-si intrerupa programul. Se urca frumusel in duba si mai da o fuga pe la sectie, pentru ca a doua zi sa fie inapoi pe strada.

Povestea ei pastreaza tiparele deja clasice, tatal betiv, cu palma grea, o mama care n-a iubit-o de fel, iar concubinul, Costel, o incurajeaza s-o tina tot asa. De altfel, el a invatat-o cum e cu fotbalul asta, ca ar fi extraordinar sa plece si ea in Germania sa faca ceva parale si, pentru ca se-nvirte-n lumea interlopa, tot el o descurca si cu iesitul din tara.

"Cica ma duc acolo la o matusica, batrina, bolnava, s-am grija da ea. Da' de unde. Io ma duc sa muncesc, ca la nemtalaii aia nu le-o fi placind... Poate dau si io da vreunu' greu si ma baga si pe mine in vreun film porno.... Asa e ca vine si din alte tari?.... Stau p-aci s-o frec la rece toata ziua cu gaborii astia. Mama..., da ce frumusel e Mutu. Ro-ma-ni-a!"

Asadar, mai marii fotbalului romanesc se pot lauda-n voie. Se pare ca, pe buna dreptate, tot mai multe dame sint atrase in ultima vreme la stadion.

Amenzile nu le sperie

Zilnic politistii se confrunta cu prostituatele iesite la colt de strada in cautarea clientilor. De la inceputul anului s-au aplicat aproximativ 200 de amenzi. Fetele sint adunate cu duba si duse la sediul politiei, aici fiind amendate cu sume intre 150 si 500 RON. Degeaba sint sanctionate, pentru ca nici una nu isi plateste amenda si nici nu renunta la meserie.