Suparat nevoie-mare din cauza calificativului pe care l-a primit pentru activitatea depusa anul trecut, procurorul Calin Roman, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea, i-a aplicat, zilele trecute, o „corectie fizica” procurorului-sef adjunct de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor, Adrian Sferle.

Altercatia a avut loc la nunta unui alt procuror, Alin Leucea, tot de la Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea, mai precis in toaleta din vecinatatea salii in care se celebra fericitul eveniment din viata acestuia.

Roman recunoaste ca este suparat pe Sferle, datorita faptului ca acesta a fost membru al comisiei care i-a apreciat activitatea ca „buna” in loc de „foarte buna” (motiv pentru care nu poate fi promovat), dar sustine ca nu s-a atins de el si ca acesta s-a autoaccidentat datorita starii „euforice” in care era la nunta.

In schimb, Sferle sustine ca a fost batut de Roman, are martori in acest sens si chiar si-a scos un certificat medico-legal care confirma faptul ca a fost victima unei agresiuni. Sferle a si depus o plangere impotriva lui Roman, pentru ultraj, iar daca acesta va fi gasit vinovat risca sa nu mai poata profesa ca procuror niciodata.

Iata ca scandalurile in care sunt implicate grupurile de interese din cadrul Parchetelor din judetul Bihor continua. Singurul lucru la care nu ne-am fi asteptat era ca magistratii sa inceapa sa se bata ca orbii. Dar, poate ca e mai bine asa, deoarece oamenii isi pot da seama cine sunt, cu adevarat, cei care „proceseaza” plangerile depuse de ei.