Agresorul nu-si recunoaste fapta

In cursul zilei de joi, agresorul s-a prezentat singur la Politie, pentru a da declaratii anchetatorilor. Acesta nu a recunoscut insa, ca ar fi cel care a provocat mortea lui Calin Gordea, de 21 de ani din Zalau, sustinind ca el "a fost doar implicat in incaierare". Calin Bondor nu are antecedente penale si este angajat al unei firme clujene. Potrivit anchetatorilor, existau deja piste ce dovedeau vinovatia lui.

Calin Bondor a inaintat recurs impotriva hotaririi Tribunalului Cluj, care se va judeca cel mai probabil la inceputul saptaminii viitoare.

Tatal tinarului, Vasile Bondor, ne-a declarat ca "fiul meu m-a sunat sa-mi spuna ca are nevoie de ajutor, deoarece a fost implicat intr-un scandal in urma caruia un student a murit"." Calin mi-a spus ca este nevinovat de moartea tinarului respectiv", a adaugat Vasile Bondor.

Alte sase persoane cercetate

Procurorii au in vizor alte sase persoane care recunosc ca au aplicat lovituri in scandalul de luni noaptea. Pina la aceasta ora, au fost audiate peste 20 de persoane in acest caz. Totodata joi a fost audiat si primarul Emil Boc, care a dat informatii cu privire la semnalmentele agresorului, inainte ca acesta sa fost arestat.

In urma cercetarilor, surse judiciare au declarat ca toate persoanele implicate au consumat bauturi alcoolice inainte de scandal, "dar acest lucru nu este relevant pentru cursul anchetei".

Procurorul Violeta Treistaru a declarat ca "persoane atit din grupul victimei cit si din celelalte grupuri au aplicat lovituri altor indivizi". "Ramine sa stabilim daca si alte persoane vor fi puse sub invinuire. In acest caz, scuza provocarii nu se retine", a precizat Treistaru.

Potrivit procurorilor, martorii au declarat ca durata conflictului a fost foarte scurta, iar victima a fost si ea implicata in mod activ in altercatie.

Alte batai, acelasi club

In noaptea de luni spre marti, Calin Alexandru Gordea, care tocmai isi sarbatorea cei 21 de ani impliniti, a murit in urma unei lovituri la cap, dupa ce fusese batut in fata clubului Obsession. Cu toate ca bodyguarzii localului se aflau la mai putin de 50 de metri de intregul eveniment, acestia nu au intervenit in scandal.

La nici trei zile de la tragicul eveniment, o alta incaierare a avut loc sub ochii acelorasi bodyguarzi, tot in fata clubului Obsession. Un tinar a fost batut pe portbagajul unui taxi, fara ca cineva sa intervina.