O femeie a stârnit o dezbatere aprinsă în mediile sociale după ce a distribuit o înregistrare cu soțul ei care urmărea imagini cu alte femei pe telefon, probabil fără a fi conștient de supravegherea atentă a soției, povestește Newsweek.

Suprins de sotieFoto: TikTok

Clipul a devenit repede viral după ce a fost postat săptămânile trecute, cu 1,7 milioane de vizualizări, 42.000 de aprecieri și 3.000 de comentarii.

În timp ce mulți au apreciat că este acceptabil ce face soțul, nenumărați alții au sfătuit-o să pună capăt relației.

Deși problema este definită diferit de un cuplu sau altul, infidelitatea este în general privită ca motiv principal pentru divorț. Conform unui studiu publicat în „Couple and Family Psychology”, 59,6% dintre cei chestionați au citat infidelitatea ca „principal argument pentru divorț”.

Alte răspunsuri au indicat lipsa de angajament și prea multe conflicte.

Femeia a filmat de la punctul de observație al unui balcon interior situat la etajul locuinței. De acolo a avut perspectiva soțului relaxat pe canapea, cu spatele la ea și căutând pe telefon.

Este vizibil și ecranul telefonului, care pe măsură ce femeia face zoom, arată imagini și filme cu mai multe alte femei.

În acest timp, soțul nu pare conștient că este filmat - și că soția poate vedea ce urmărește el. „Soțul meu a uitat că avem un balcon la etaj”, a scris @lyjones.

Clipul devenit viral pe TikTok, aici.