Actorul Florin Piersic, internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, este în stare stabilă, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi la Spitalul Militar, conform News.ro.

Florin PiersicFoto: AGERPRES

„Starea sa este stabilă. În momentul de fată se află în Secția cardiologie, sub tratament medicamentos”, au anunţat reprezentanţii spitalului.

Aceştia au precizat că familia actorului a solicitat să nu fie furnizate detalii cu privire la starea sa de sănătate sau la afecțiunile sale.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat la genunchi Spitalul Militar Cluj - Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un stimulator cardiac, conform Antena 3.

Intervenţia chirurgicală la genunchi, efectuată în cursul zilei de luni la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, a decurs bine, dar pacientul are nevoie de recuperare.

Actorul a fost operat după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol, iar medicii au constatat că avea o infecție la un genunchi, care se pare că s-a extins.