Turistii care nu se pot hotari daca vor la mare sau la munte pot opta pentru amandoua in programul ANTREC "Si la munte, si la mare". Astfel, veti putea petrece o saptamana la Costinesti si alta in Muntii Vrancei.

La Costinesti veti fi cazati intr-o superba vila de trei stele situata in imediata apropiere a marii, camerele fiind dispuse pe doua etaje, parte din ele avand vedere directa la mare, astfel incat marea o sa va faca cu ochiul chiar de la geam. Toate camerele au paturi matrimoniale, baie proprie, televizor, cablu, frigider si apa calda permanenta.

Cele trei pensiuni complete si patru demipensiuni vor cadea in sarcina stapanei casei sa vi le pregateasca, dumneavoastra avand doar sarcina de a va "lupta" cu ele si de a le savura. Intr-una din zile, veti avea parte de o cina pescareasca "ca la mama ei", acasa la un veritabil pescar, dupa ce l-ati cunoscut in prealabil la o plimbare cu barca pe mare.

In plus, veti putea savura o cina ecologica la o ferma turistica si o seara haiduceasca cu intreceri pe cai (si niste magarusi pentru doamnele mai tematoare), aruncarea la tinta cu securea si perpelirea unor frigarui tocmai trase in teapa pe langa un foc numai bun, inecate, bineinteles, intr-un vin pe cinste.

In saptamana a doua, bronzati si cu chef de continuare a vacantei, veti ajunge la doua pensiuni de 2 margarete din Muntii Vrancei. Pentru ca va veti afla in "Patria vinului si a sampaniei", nu veti rata degustarile de sampanie de la Panciu si vizitele la doua crame din zona, unde va veti desfata simturile cu vinuri premiate.

Pe langa multe alte surprize pe care vi le ofera ANTREC, intr-una din zile veti avea ocazia sa serviti pranzul la Putna si un picnic pe Cheile Tisitei. Pentru aceste doua saptamani, o persoana va trebui sa plateasca 552 de euro pentru perioada 1.07 - 25.08 sau 454 de euro pentru 26.08 - 15.09, in cazul in care vrea sa fie cazata intr-o camera cu vedere la mare.

In ceea ce priveste camerele fara vedere la mare, preturile scad la 510 euro pentru 1.07 - 25.08 si la 440 de euro pentru 26.08 - 15.09. Si in aceste caz, transportul nu este inclus in tarife.