Pentru a treia oara in acest an, Andrei Pavel si Victor Hanescu aveau sansa de a se intalni fata-n fata intr-un turneu din circuitul ATP, cei mai valorosi jucatori romani de tenis ai momentului aflandu-se pe aceeasi parte a tabloului principal de la "Mercedes Cup", intrecere dotata cu premii in valoare totala de 614.750 de euro.

Din pacate, Victor Hanescu a ratat ocazia sa-l intalneasca in turul secund pe Andrei Pavel, cotat cap de serie numarul 4, reprezentantul nostru fiind obligat sa abandoneze intrecerea de la Stuttgart din cauza unor probleme medicale, reclamate in timpul meciului din primul tur.

Astfel, Pavel, care a beneficiat de un "bye" in faza inaugurala, va da ochi in turul urmator cu cehul Bohdan Ulihrach, care a trecut, ieri dupa-amiaza, de Victor Hanescu, cu scorul de 7-6 (3), 4-1. Aseara, dupa inchiderea editiei, perechea Andrei Pavel/Julian Knowle (Romania/Austria) urma sa evolueze in primul tur al concursului de dublu impotriva cuplului spaniol Rafael Nadal/Tommy Robredo.

In alta ordine de idei, in Italia, un alt reprezentant de baza al selectionatei de Cupa Davis a Romaniei, Razvan Sabau, cotat al cincelea favorit al challanger-ului de la Rimini, va juca in runda inaugurala impotriva francezului Gael Monfils, beneficiarul unui wild-card.