Carismaticul actor de culoare Wesley Snipes, aflat in tara noastra pentru filmarile la lungmetrajul “7 seconds”, va avea parte, in aceasta seara, de o petrecere-surpriza organizata de echipa de la Castel Film. Membrii echipei s-au hotarit sa-l sarbatoreasca pe actorul american care implineste astazi 42 de ani in clubul bucurestean Cristal.

Wesley Snipes va avea 400 de invitati, pe lista aflindu-se toti colegii din echipa de filmare. Organizatorii i-au pregatit “eroului” filmelor de actiune un program special, cu numere de circ - acrobati, inghititori de flacari, fachiri, magicieni -, demonstratii de arte martiale, aikido... La intrarea in club, Snipes va fi asteptat de un taraf de lautari.

Pentru ca planuiesc sa tina petrecerea pina in zorii zilei, la ora 4.00 dimineata actorul va avea parte de o alta surpriza, cind pe scena va aparea Cornelia Catanga. Se pare ca onorariul interpretei va fi de 400 de dolari pentru o ora de cintare. Meniul va fi alcatuit din mincare chinezeasca si indiana, iar organizatorii nu au pierdut din vedere specialitatea preferata a lui Snipes, rata Pekin.

Desi echipa filmului planuise ca petrecerea sa aiba loc pe o terasa exotica din Bucuresti, de teama ploii, locatia a fost schimbata in ultimul moment. Clubul a fost deschis special pentru aniversarea actorului, pe perioada verii fiind inchis. Wesley Snipes va ramine in tara noastra pina la sfirsitul lunii august.