De cativa ani, Adrian Mutu a devenit una dintre cele mai controversate, dar si mai apreciate vedete din Romania, intrecand in faima orice alta personalitate din diverse domenii. In fapt, orice informatie legata de "Briliant" devine de interes national, fie ca este vorba de vreo stire sportiva, fie de una personala.

Frumusel foc, cu un sex-appeal de speriat, dar si cu un cont de invidiat in banca, "personajul Mutu" este intotdeauna luat in vizor de amatorii de can-can-uri. De data aceasta nu este vorba de o idila cu cine stie ce frumusete sau de vreo achizitie costisitoare, ci de aparitia sa intr-o... enciclopedie.

Multe dintre vedetele autohtone ar avea de ce sa fie geloase pe fotbalistul roman Adrian Mutu, mai ales acum, cand numele sau a devenit de notorietate internationala. Putine vedete autohtone se pot lauda ca sunt puse la egalitate cu celebritati de talia lui Elvis, Marilyn Monroe, George Bush sau Michel Platini, asa cum se intampla cu Mutu.

"Numele lui Adrian Mutu poate fi citit pe Internet de lumea intreaga, pentru ca biografia fotbalistului roman a fost inclusa intr-o enciclopedie on-line."

Intre Pelé si Ilie Nastase

Tanarul fotbalist roman nu inceteaza sa ne uimeasca! Bunaoara, spre marea surprindere a unora, atacantul lui Chelsea Londra a patruns intr-o companie mai mult decat selecta, numele lui fiind la loc de cinste alaturi de celebritati de renume mondial. Astfel, pe site-ul http://encyclopedia.thefreedictionary.

com, biografia lui Adrian Mutu este pusa la dispozitia tuturor curiosilor, oferindu-se chiar conexiuni cu alte site-uri ce dau mai multe detalii despre viata si activitatea fotbalistului nostru. Printre celelalte vedete de pe plaiurile mioritice, din lumea sportiva, mentionate de site-ul in cauza, nu lipsesc si legendele Nadia Comaneci si Ilie Nastase.

Ce se scrie despre «Briliant»

"Adrian Mutu (nascut in 8 ianuarie 1979) este un fotbalist roman, originar din Calinesti, judetul Arges. El a inceput sa joace fotbal la FC Arges Dacia in 1996, apoi s-a transferat la Dinamo Bucuresti, pentru care a inscris 18 goluri in 17 meciuri. A mai evoluat la Inter Milano, la Hellas Verona si la AC Parma in 2002.

In sezonul 2002/2003, cand a inscris 18 goluri in 30 de meciuri, pentru AC Parma, a fost considerat drept cel mai bun jucator strain din Il Calcio. In vara lui 2003, Chelsea i-a platit Parmei 19,32 milioane de euro pentru a-l aduce la echipa patronata de Roman Abramovici", scrie site-ul http://encyclopedia.thefreedictionary.com.