„Primul proiect va fi realizat pe un teren de 3.400 de metri patrati, amplasat in zona mall-ului Vitan din Bucuresti si va include trei cladiri cu circa 145 de apartamente.

Lucrarile vor incepe in primavara anului viitor si vor fi finalizate in 24 de luni“, afirma Cezar Lazarescu, directorul firmei Rom International Services, promotorul proiectelor, citat de MEDIAFAX.

Blocurile vor avea o structura de sase, opt si zece etaje si vor avea o suprafata construita totala de 14.000 de metri patrati, iar apartamentele vor fi vindute la preturi cuprinse intre 1.800 si 2.000 de euro pe metru patrat.

Cel de-al doilea proiect al fondului de investitii israelian vizeaza dezvoltarea unui complex de apartamente la Sinaia, care vor putea fi utilizate atit ca locuinte de vacanta, cit si ca resedinte permanente.

„Ansamblul din Sinaia va fi dezvoltat pe un teren de trei hectare si va avea o suprafata construita totala de 40.000 de metri patrati. Nu a fost inca stabilit numarul de apartamente, proiectul fiind in faza de definitivare a Planului Urbanistic Zonal. Lucrarile vor incepe in prima jumatate a anului viitor“, a spus Lazarescu.