Alte 3 decese din cauza coronavirusului în România. Bilanț: 68. Printre pacienți, o femeie internată tot la Suceava

de I.H.     HotNews.ro
Marţi, 31 martie 2020, 10:34 Actualitate | Coronavirus


Testare coronavirus in laborator
Foto: Profimedia Images
Alte 3 decese din cauza coronavirusului au fost anunțate în România marți, iar bilanțul a ajuns astfel la 68. Unul dintre pacienți - o femeie de 73 de ani - era internată tot la Suceava. Luni seară, au fost raportate decesele a 13 pacienți internați la Spitalul din Suceava și care au murit în perioada 22-29 martie, autoritățile susținând că au fost raportate cu întârziere pentru că rezultatele testelor ar fi sosit abia în 30 martie. Reamintim că municipiul Suceava și 8 comune din județ au intrat în carantină, având 28 % din cazurile de îmbolnăvire cu coronavirus raportate la nivel național, mai exact 593 din 2.109.

Deces 66

Femeie de 73 de ani din județul Suceava. S-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în data de 26 martie, probe care au fost testate la Institutul Cantacuzino. Data confirmării: 28 martie. Femeia a murit o zi mai târziu, în 29 martie. Și în acest caz, decesul a fost raportat după 2 zile, marți, 31 martie,

Grupul de comunicare strategică susține că ancheta epidemiologică este în curs.

Deces 67

Bărbat de 69 de ani din județul Iasi. A fost testat cu rezultat pozitiv în 28 martie. S- a internat la SCBI Iasi în 29 martie, probele biologice pentru COVID 19 au fost testate la SCBI Iasi. Data deces: 30 martie. Antecedente patologice: HTA

Deces 68

Femeie de 81 de ani din județul Mehedinti. Internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova. S-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în 28 martie, care au fost testate la Institutul Cantacuzino. Data confirmarii: 29 martie. Pacienta a murit o zi mai târziu, în 30 martie. Antecedente patologice: HTA, cardiopatie ischiemica cronică, obezitate gradul III. Ancheta epidemiologică este în curs, susține GCS.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan a susținut, luni seara, despre cele 13 persoane decedate și raportate în același timp, de la Spitalul din Suceava, că este vorba despre pacienți testați ale căror rezultate nu existau până acum. Secretarul de stat a mai spus că, pe lângă cele 181 de cadre medicale infectate la Spitalul din Suceava, mai sunt și aproximativ 60 de pacienți, care au rămas internați.


Odată cu depășirea pragului de 2.000 de îmbolnăviri, România intră în scenariul 4 al epidemiei.


Decese din cauza COVID-19 în România:Primul deces

Pacient din Filiași, întors din Franța pe data de 6 martie (nu din zonă roșie). Pe 15 martie, medicii de la Compartimentul de Primiri Urgențe din Filiași au solicitat testarea pentru COVID-19, fiind refuzați de DSP Dolj: pacientul nu corespundea definiției de caz. A fost testat în urma insistențelor medicilor, pe 17 martie, și declarat pozitiv pe 18 martie. Decesul s-a produs duminică, 22 martie. 23 de cadre medicale din Filiași sunt în izolare.

Al doilea deces

Al doilea român ucis de coronavirus - bărbat de 74 de ani care făcea dializă la Spitalul Universitar. Lunea trecută, el s-a prezentat la Spitalul Universitar cu febră și tuse. Medicii au cerut testarea lui pentru coronavirus, dar au fost refuzați - "nu prezintă context epidemiologic" și "nu corespunde definiției de caz". Stă 4 zile internat în Spitalul Universitar București până când este testat și confirmat cu coronavirus, vineri. Este transferat apoi în stare gravă la Spitalul Victor Babeș, unde moare două zile mai târziu, duminică.

Al treilea deces


Al patrulea deces

Femeie în vârstă de 72 de ani, din Suceava, fără context epidemiologic (nu a călătorit în zonă roșie, nu a avut contact identificat cu pacient COVID-19 pozitiv). Nu corespundea definiției de caz pentru a fi testată.

Al cincilea deces

Bărbat de 71 de ani din Suceava, fără context epidemiologic (nu se încadra pentru a fi testat). Posibil contact al unei alte paciente COVID19 pozitivă, transferată anterior la Spitalul de Boli Infecțioase Iași.

Al șaselea deces

Bărbat de 64 de ani, din Arad. El a fost internat pe 20 martie, în stare gravă, la Spitalul Județean Arad, fiind intubat în secția de terapie-intensivă. Bărbatul a fost confirmat positiv cu coronavirus luni, în ziua decesului, dar autoritățile spun că a fost testat anterior. Potrivit surselor HotNews.ro, nici acest bărbat nu se încadra în definiția de caz pentru a fi testat de autorități. El a fost testat într-un târziu, la insistențele medicilor arădeni.

Al șaptelea deces

Bărbat în vârstă de 65 de ani internat la Spitalul Universitar București. El a fost internat în același salon cu bărbatul de 74 de ani care a murit duminică, după ce a fost transferat de la Spitalul Universitar de Urgență București la Spitalul Victor Babeș și care a așteptat 4 zile internat în Spitalul Universitar până să fie testat (al doilea deces provocat de coronavirus în România). Bărbatul a fost testat și confirmat pozitiv sâmbătă, la o zi după ce fusese testat și confirmat pozitiv colegul său de salon de la care se presupune că s-a infectat cu coronavirus. Cum al doilea român ucis de coronavirus, de la care se presupune că s-a infectat și al șaptelea, a fost testat abia după 4 zile de spitalizare, cel mai probabil și colegul său de la salon, care a luat virusul de la el, a fost testat cu întârziere.

Al optulea deces

Un bărbat în vârstă de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova, confirmat cu coronavirus în 19 martie. Pacientul se întorsese în 7 martie din Italia împreună cu fiica sa, care se află în acest moment în autoizolare. Pacientul a fost internat în 19 martie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova cu insuficiență respiratorie, fiind internat pe secția ATI a spitalului. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II.

Al nouălea deces

Un bărbat de 59 de ani, internat la Spitalul din Suceava, care a murit pe 22 martie, dar a cărei confirmare pozitivă la coronavirus a fost făcută a doua zi după deces, respectiv în 24 martie.

Al 10-lea deces

Femeie de 80 de ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere, caz raportat în 24 martie.

Al 11-lea deces

Femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava - secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat în 24 martie. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.

Al 12-lea deces

Bărbat, 74 ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică. Deces confirmat în 24 martie.

Al 13-lea deces

O femeie de 72 de ani din județul Caras-Severin, care se întorsese din Spania și era izolată la domiciliu din 20 martie. Deces anunțat în 25 martie.

Al 14-lea deces

Un bărbat de 52 de ani internat la Spitalul Județean Suceava, unde au murit alte 5 persoane, iar peste 100 de cadre medicale au fost infectate. Este cel mai tânăr pacient infectat cu coronavirus și decedat în țara noastră. Bărbatul suferea de obezitate. Deces anunțat în 25 martie.

Al 15-lea deces


Al 16-lea deces


Al 17-lea deces


Al 18-lea deces

O femeie în vârstă de 76 ani, din județul Cluj, internată în 20 martie în Spitalul Huedin. Pacienta a fost transferată în 22 martie în secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Cluj, după ce a fost confirmată cu COVID-19. Deces înregistrat în 26 martie.

Al 19-lea deces

Un bărbat de 56 de ani din județul Dâmbovița, hemodializat la un centru de dializă și internat inițial la Spitalul de Urgență București Floreasca. A fost transferat în 23 martie, atunci când a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș - ATI. Deces anunțat în 26 martie.

Al 20-lea deces

Un bărbat de 49 de ani din județul Timiș, neinternat. El s-a prezentat în 20 martie la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Timișoara, unde a fost diagnosticat cu pneumonie acută (clinic si radiologic). I s-a recomandat consult de specialitate la Spitalul de boli infecțioase. În 21 martie s-a prezentat si la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, neinternat, diagnosticat cu pneumonie acută. În 24 martie, adică în urmă cu două zile, starea bărbatului s-a deteriorat, iar acesta a solicitat ambulanța. I s-a recoltat exudat pentru COVID și a fost lăsat la domiciliu. El a fost confirmat cu coronavirus în 26 martie, când a și murit. Pacientul avea boli cronice preexistente ( poliartrită reumatoidă și hipertensiune arterială), iar GCS spunea că, potrivit declarațiilor acestuia, nu ar fi călătorit în străinătate și nici nu a fost contact al unei persoane pozitive. Deces anunțat în 26 martie.

Al 21-lea deces

O femeie de 70 de ani, din județul Neamț, internată în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamt-Nefrologie, pentru hemodializă. Starea i s-a agravat din 25 martie, când se suspectează infecție cu coronavirus și se recoltează probe. Ea a murit miercuri, iar rezultatul testului a sosit joi, fiind pozitiv pentru coronavirus. Deces anunțat în 26 martie.

Al 22-lea deces

Un bărbat de 45 ani din județul Arad, confirmat în 25 martie și decedat tot în 25 martie în ambulanță, în timpul transferului la Spitalul Victor Babeș din Timișoara. Deces anunțat în 26 martie.

Al 23-lea deces


Al 24-lea deces

O femeie de 80 ani din județul Bacău internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, în secția ATI. A fost confirmată în data 25.03.2020, decedată în 26.03.2020. Comorbidități: insuficiență cardiacă, fibrilație atrială.

Al 25-lea deces

Un bărbat în vârstă de 81 ani, din București, internat prin Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului SF IOAN în 26.03.2020, ulterior transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș, acolo unde s- a înregistrat în data de 27.03.2020 decesul în secția de ATI.

Al 26-lea deces

Bărbatul s-a internat în 10 martie la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, iar din data de 25 martie era intubat în secția de ATI. În data de 27 martie a fost confirmat pozitiv la COVID-19, zi în care a și murit.

Al 27-lea deces

O femeie de 71 ani din Arad,cunoscută cu diabet zaharat. S-a internat la Spitalul Județean, secția Boli Infecțioase prin Unitatea de Primiri Urgențe, în data de 25.03.2020. Din data de 27.03.2020 a fost transferată în secția de ATI, unde a decedat în aceeasi zi. La internare prezenta insuficienta respiratorie acuta.

Al 28-lea deces

O femeie de 74 ani , jud. Arad internată în 18.03. 2020 în Clinica de Diabet si Boli de Nutritie a SJU Arad. În 25.03.2020 i s-au recoltat probe pentru COVID-19. Rezultat pozitiv în data de 27.03.2020. Din 26.03.2020 transferată in ATI, unde a decedat pe 26.03.2020.

Al 29-lea deces

O femeie de 60 ani, din județul Arad, este a 29-a victimă înregistrată sâmbătă, 29 martie, internată în secția de boli infecțioase Arad din data de 25.03.2020, apoi transferată în ATI in aceiasi zi. Recoltarea pentru COVID-19 a fost făcută în data de 25.03.2020, rezultat pozitivfiind confirmat în 26.03.2020. A decedat în 26.03.2020.

Al 30-lea deces

Este vorba despre un bărbat de 74 ani, din județul Hunedoara, internat în secția de Oncologie a Spitalului Județean Deva cu neoplasm în stadiul terminal.

Probele pentru COVID 19 au fost recoltate în data de 26 martie, în ziua în care bărbatul a murit. Astfel, rezultatul pozitiv a venit abia în data de 28 martie, după decesul pacientului.

Al 31-lea deces

Un bărbat de 43 de ani care a fost tranferat de la Spitalul Județean din Suceava la Spitalul de Arși din București unde a fost operat, dar a decedat pe 28 martie.

Al 32-lea deces

O femeie de 61 ani, din județul Hunedoara, este o altă victimă. Ea a fost internată în ATI Spitalul Județean Deva. Ea a murit pe 23 martie, însă confirmarea cu COVID 19 a venit cinci zile mai târziu, mai exact pe 28 martie.

Al 33-lea deces

Un alt pacient decedat este un Bărbat de 65 de ani, din județul Arad, internat pe 22 martie la Spitalul Județean și transferat trei zile mai târziu la Spitalul de Boli Infecțioase V Babeș Timișoara. A decedat după alte trei zile.

Al 34-lea deces

Un bărbat de 67 ani, din județul Constanța, este o altă victimă raportată sâmbătă seară. El a fost internat din 25 martie în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, unde a decedat trei zile mai târziu.

Decesele 35-37

Au fost raportate în Ialomița. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, decedat la 26 martie, al cărui rezultat la testul COVID 19 a venit pe 28 martie. Nu avea boli asociate cunoscute. De asemenea, doi bărbați de 60 și 77 de ani au decedat la domiciliu pe 25 martie, rezultatul pozitiv fiind dat în urma unor probe recoltate de medicina legală. Niciunul dintre cei decedați în Ialomița nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat.

Al 38-lea deces

Un bărbat de 66 de ani din județul Timiș, contact cu un membru al familiei revenit din Germania. Deces anunțat în 29 martie.

Al 39-lea deces

Un bărbat de 71 de ani din județul Suceava (contact cu o persoană care a revenit din Austria). A murit în 29 martie la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca, Secția ATI. Patologie preexistentă: tumora neuroendocrină, HTA, anevrism de aortă.

Al 40-lea deces

Tânără de 27 ani din județul Botoșani
. Tânăra a murit în 29 martie. Patologie preexistentă: diabet zaharat tip I decompensat.

Al 41-lea deces

Femeie, 75 ani, jud. Hunedoara. Femeia a murit în data de 26 martie, la Spitalul Municipal Hunedoara, Secția ATI.Patologie preexistentă: Bronhopneumopatie cronica obstructivă.

Al 42-lea deces

Bărbat, 82 ani, jud. Hunedoara. Bărbatul a murit în 25 martie, la Spitalul Municipal Hunedoara, Secția ATI. Patologie preexistentă: Neoplasm digestiv stadiul III. Hemoragie digestiva superioara.

Al 43-lea deces

Un bărbat de 72 de ani din Arad, care nu a călătorit și nu a intrat în contact cu vreo persoană infectată. El a murit în 29 martie la Spital Boli Infecțioase Arad. Patologie preexistentă: bronhopneumonie, insuficiență cardiacă.

Al 44-lea deces

Un bărbat de 74 de ani care a murit în 30 martie la Spitalul de Boli Infecțioase Satu Mare. Patologie preexistentă: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II insulino -dependent.

Al 45-lea deces

Decesul numărul 45 este al unui bărbat de 57 de ani, jud. Timiș, care avea și cardiopatie și TBC. El a fost contact al unei persoane din Germania. Deces produs pe 29 martie și raportat pe 30 martie

Al 46-lea deces

Al 46-lea deces din cauza coronavirusului este al unui bărbat de 70 de ani din Timiș, care suferea și de cardiopatie și diabet zaharat tip II. Deces produs pe 29 martie și raportat pe 30 martie.

Al 47-lea deces

Un bărbat de 77 de ani din Hunedoara. A murit în 30 martie la Spitalul Municipal Hunedoara. GCS precizează că bărbatul nu ar fi intrat în contact cu vreo persoană infectată.

Al 48-lea deces

Barbat de 59 de ani din județul Bacău. În 26 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19, care au fost testate la Spitalul Clinic Boli Infecțioase Iași. Rezultatul a fost confirmat pozitiv în 27 martie. Pacientul a murit în 30 martie la Spital Judetean de Urgență Bacău – secția Boli Infecțioase. Patologie preexistenta: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II decompensat.

Al 49-lea deces

Bărbat de 74 de ani din județul Hunedoara. Fusese internat în 19 martie în Secția de oncologie Deva. În 27 martie s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19, care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Bărbatul a murit în 27 martie, iar în 30 martie s-au confirmat că era infectat cu coronavirus. Patologie preexistentă: adenocarcinom gastric stadiul IV, carcinomatoza peritoneala

Al 50-lea deces

Femeie de 60 de ani din județul Hunedoara. În 26 martie s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19, care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Femeia a murit în 29 martie la Spitalul Municipal Hunedoara - Sectia ATI, iar confirmarea pentru coronavirus a venit o zi mai târziu, în 30 martie. Pacienta fusese transferată din Institutul Cardiovascular Timișoara în 26 martie, fiind în același salin cu un caz confirmat. Patologie preexistentă: cardiopatie, insuficienta cardiacă.

Al 51-lea deces

Femeie de 65 de ani din județul Sibiu. Internată în 27 martie la SCJU Sibiu – ATI. În aceeași zi s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19, probe care au fost testate la Spitalul Regina Maria București. Data confirmării: 28 martie, data decesului: 30.03.2020. Patologie preexistentă: boală cardiovasculară

Al 52-lea deces

Bărbat de 52 de ani din județul Ialomița. S- a prezentat la UPU Slobozia în 29 martie, s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 care au fost testate la Institutul Matei Balș. Pacientul a murit în 29 martie, iar confirmarea pentru COVID a venit în 30 martie. GCS precizează că pacientul nu are medic de familie și nici apartinatori, iar din acest motiv nu se cunosc antecedentele patologice ale bolnavului.

Decesele 53-65

Toate cele 13 persoane, cu vârste cuprinse între 40 și 80 de ani, au fost internate la Spitalul Judetean de Urgență Suceava, în mai multe sectii, după cum urmează: nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie. Decesele au fost înregistrate în perioada 22-29 martie 2020. Decesele au fost anunțate în 30 martie, seara, autoritățile susținând că aceea este data confirmării rezultatelor pozitive de către INSP.

Deces 66

Femeie de 73 de ani din județul Suceava. S-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în data de 26 martie, probe care au fost testate la Institutul Cantacuzino. Data confirmării: 28 martie. Femeia a murit o zi mai târziu, în 29 martie. Decesul a fost anunțat în 31 martie.

Deces 67

Bărbat de 69 de ani din județul Iasi. A fost testat cu rezultat pozitiv în 28 martie. S- a internat la SCBI Iasi în 29 martie, probele biologice pentru COVID 19 au fost testate la SCBI Iasi. Data deces: 30 martie. Decesul a fost anunțat în 31 martie.

Deces 68

Femeie de 81 de ani din județul Mehedinti. Internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova. S-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în 28 martie, care au fost testate la Institutul Cantacuzino. Data confirmarii: 29 martie. Pacienta a murit o zi mai târziu, în 30 martie. Antecedente patologice: HTA, cardiopatie ischiemica cronică, obezitate gradul III. Ancheta epidemiologică este în curs, susține GCS. Deces anunțat în 31 martie.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

21063 vizualizari

 • +7 (7 voturi)    
  mor pensionarii pe capete (Marţi, 31 martie 2020, 10:49)

  Ismail Paine de circ [utilizator]

  ... dar la toti aceiasi placa "a murit o zi mai târziu"?
  • +5 (7 voturi)    
   Tratament (Marţi, 31 martie 2020, 11:18)

   robyzs [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

   Se moare in spitale pentru ca medicii nu au echipament si nu trateaza bolnavii
  • 0 (0 voturi)    
   Tratament (Marţi, 31 martie 2020, 11:39)

   KC [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

   Pacientii mor si pentru ca nu sunt tratati. S-a spus ca NU se aplica tratamentul din protocol pana cand nu vine confirmarea de covid. Iar aceasta vine dupa 2-3 zile, timp in care bolnavii nu primesc tratamentul care i-ar putea salva.
 • +8 (8 voturi)    
  Domnii directori ai spitalului (Marţi, 31 martie 2020, 10:51)

  CezarN [utilizator]

  Ar trebui judecati de urgenta si sa infunde puscaria pe multi ani de acum incolo.
  Dar, ce sa vezi? Probabil ca ei sunt pilele defului Consiliului Judetean, probabil ca au cotizat serios sa puce acele posturi, probabil ca justitia(procurorii+judecatorii) din Suceava roade si ea niste oase cu carnita de la sefii politici ai judetului(sa nu mai vorbim de banii de la traficantii de tigari, hotii de lemne, etc), asa ca la ce sa te astepti?
  Ca maine-poimaine ii vezi chiar si decorati.
  • 0 (0 voturi)    
   ascult Mărin Cornea - De când sunt pensionar (Marţi, 31 martie 2020, 12:20)

   Ismail Paine de circ [utilizator] i-a raspuns lui CezarN

   ... suna sinistru total.
 • +6 (6 voturi)    
  observati ca (Marţi, 31 martie 2020, 10:55)

  liviu_ [utilizator]

  multe dintre morti (si imbolnaviri) sunt din cauza unor idioti:
  ala care a imbolnavit gerota, aa din suceava, "Dasteptu" de manager de la suceava etc...
  efectiv niste idioti fac praf tara asta si eforturile celorlalti
 • -4 (8 voturi)    
  ni s-a spus (Marţi, 31 martie 2020, 11:25)

  cucuveauamov [utilizator]

  acum o luna ca nu vom vedea armata pe strazi, de o saptamana vedem; ni s-a spus acum o saptamana ca nu vom vedea orase inchise, acum vedem. Acum ni se spune ca nu sunt probleme cu alimentele si banii.
  • 0 (0 voturi)    
   postacul psdist (Marţi, 31 martie 2020, 13:31)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   rastalmaceste cuvintele

   nu s-a spus ca nu o sa se intample X, s-a spus ca in momentul de fata nu se pune problema sa se intample x

   invata romana inainte sa pupi in dos hotii supremi din psd!
 • +1 (5 voturi)    
  totul este o isterie, spunea Astărăstoae (Marţi, 31 martie 2020, 11:27)

  carmen_i [utilizator]

  Vasile Astărăstoae, unul din tartorii coruptiei medicale, spunea intr-un interviu (pe 28 februarie) ca epidemia de coronavirus este "o isterie":
  https://www.youtube.com/watch?v=e48TnWrsGP0

  Ar trebui sa-l cautam si sa-l trimitem in linia intai, sa ingrijeasca bolnavii de coronavirus. Fara protectie, deoarece a spuns ca nimeni nu a murit ca nu a avut masca. Masca, in opinia lui, este buna doar ca sa nu dai boala la altii.
 • 0 (0 voturi)    
  Da..desigur (Marţi, 31 martie 2020, 12:11)

  spirache [utilizator]

  Ce tare ! Demisionara șefa ATI Orăștie, Lorena Ehim botoxata, siliconata ne spune așa senin, fără un elementar bun-simț că nu da socoteală nimănui pentru că și-a abandonat pacienții. Salariile de mii de euro că în " vreau o țară că afară" vin și cu responsabilități. In aia 12 ani de facultate la etica medicala, in aia 7 ani de acasă ce o fi învățat?
 • +1 (1 vot)    
  inca o zi proasta (Marţi, 31 martie 2020, 12:16)

  tahomir [utilizator]

  Iar nu sunt suficienti morti si nu suficient de tineri. Eu spun sa mai caute sa testeze sa vada daca nu au avut urme de COVID pe fund toti decedatii din Suceava din februarie incoace, sa contribuim si noi cu ceva mai consistent.
 • 0 (0 voturi)    
  trebuie sa luam masuri urgente (Marţi, 31 martie 2020, 12:32)

  tahomir [utilizator]

  Nimeni nu neaga gravitatea situatiei , mai ales ptr cei cu afectiuni.
  Pentru aceasta trebuie sa mai luam rachete Patriot, sa punem noi si noi borduri, sa realegem PSDul, sa marim de cel putin 3 ori toate pensiile si salariile bugetarilor, sa punem in functii de conducere tot felul de nulitati si panarame care voteaza cu PSDul si altele de genul asta.
  In nici un caz,repet, in nici un caz, nu trebuie investit in spitale si in sistemul sanitar in general.
  Iar medicii trebuie sa ne asiguram ca sunt cat mai prosti ca altfel si-ar pune probleme ca de ce naiba in 30 de ani de PSD am ajuns in halul asta?
  • +1 (1 vot)    
   trebuie sa luam masuri urgente (Marţi, 31 martie 2020, 17:57)

   pelagragalbena [utilizator] i-a raspuns lui tahomir

   tahomir pui de securist,, nu toti avem "ciunga in par",
   Gheorghe Flutur de la pelagragalbena cu ceata lui de lingai de partid au infectat cu buna stiinta toti oamenii aia, aici nu a mai fost vorba de ciuma rosie.

   P.S.
   Iti doresc sa votezi tu pelagragalbena si sa ai parte de acelasi tratament de la Gheorghe Flutur cum au avut oamenii aia trecuti in nefiinta.
 • 0 (0 voturi)    
  Geografie (Marţi, 31 martie 2020, 12:44)

  justin puscasu [utilizator]

  De cateva zile pierd timpul scriind comentarii in care incerc sa sugerez ca ar fi bine sa urmam modelul sud corean de abordare a crizei: testare din timp, masti obligatorii, anchete epidemiologice, trasnparenta. Asa au reusit sa controleze epidemia in doar 3 saptamani.
  Din pacate, se pare ca "ai nostri" sunt incremeniti intr-un proiect bazat pe modelul nord corean: capul in nisip, batista pe tambal, avem de toate, spirtul nu e bun, virusul sta in praf, militieni si amenzi.
 • +1 (1 vot)    
  Alte 3 decese din cauza coronavirusulu (Marţi, 31 martie 2020, 17:49)

  pelagragalbena [utilizator]

  asa stie pelagaragalbena sa le multumeasca celor care i-au votat, le "canta prohodul"

  P.S.
  pentru smecherii din conducerea asa zisului partid pelagragalbena s-au gasit locuri si fonduri pentru teste.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by