Numărul deceselor cauzate de Coronavirus crește la 38 în România

de Redactia     HotNews.ro
Duminică, 29 martie 2020, 11:58 Actualitate | Coronavirus


Test coronavirus
Foto: pixabay.com
Încă un pacient a murit din cauza infecției cu coronavirus, bilanțul deceselor în România ajungând astfel la 38, potrivit informațiilor furnizate duminică de Grupul de Comunicare Strategică. Cele mai multe decese provocate de COVID-19, respectiv 11, au fost înregistrate sâmbătă.

Este vorba de un bărbat de 66 de ani din județul Timiș, contact cu un membru al familiei revenit din Germania.

În 24 martie s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul „Victor Babeș" din Timișoara, iar rezultatul a venit în 25 martie și a fost pozitiv. Bărbatul a murit sâmbătă la spitalul din Timișoara. El suferea și de diabet zaharat.

Decese din cauza COVID-19 în România:

Primul deces

Pacient din Filiași, întors din Franța pe data de 6 martie (nu din zonă roșie). Pe 15 martie, medicii de la Compartimentul de Primiri Urgențe din Filiași au solicitat testarea pentru COVID-19, fiind refuzați de DSP Dolj: pacientul nu corespundea definiției de caz. A fost testat în urma insistențelor medicilor, pe 17 martie, și declarat pozitiv pe 18 martie. Decesul s-a produs duminică, 22 martie. 23 de cadre medicale din Filiași sunt în izolare.

Al doilea deces

Al doilea român ucis de coronavirus - bărbat de 74 de ani care făcea dializă la Spitalul Universitar. Lunea trecută, el s-a prezentat la Spitalul Universitar cu febră și tuse. Medicii au cerut testarea lui pentru coronavirus, dar au fost refuzați - "nu prezintă context epidemiologic" și "nu corespunde definiției de caz". Stă 4 zile internat în Spitalul Universitar București până când este testat și confirmat cu coronavirus, vineri. Este transferat apoi în stare gravă la Spitalul Victor Babeș, unde moare două zile mai târziu, duminică.

Al treilea deces


Al patrulea deces

Femeie în vârstă de 72 de ani, din Suceava, fără context epidemiologic (nu a călătorit în zonă roșie, nu a avut contact identificat cu pacient COVID-19 pozitiv). Nu corespundea definiției de caz pentru a fi testată.

Al cincilea deces

Bărbat de 71 de ani din Suceava, fără context epidemiologic (nu se încadra pentru a fi testat). Posibil contact al unei alte paciente COVID19 pozitivă, transferată anterior la Spitalul de Boli Infecțioase Iași.

Al șaselea deces

Bărbat de 64 de ani, din Arad. El a fost internat pe 20 martie, în stare gravă, la Spitalul Județean Arad, fiind intubat în secția de terapie-intensivă. Bărbatul a fost confirmat positiv cu coronavirus luni, în ziua decesului, dar autoritățile spun că a fost testat anterior. Potrivit surselor HotNews.ro, nici acest bărbat nu se încadra în definiția de caz pentru a fi testat de autorități. El a fost testat într-un târziu, la insistențele medicilor arădeni.

Al șaptelea deces

Bărbat în vârstă de 65 de ani internat la Spitalul Universitar București. El a fost internat în același salon cu bărbatul de 74 de ani care a murit duminică, după ce a fost transferat de la Spitalul Universitar de Urgență București la Spitalul Victor Babeș și care a așteptat 4 zile internat în Spitalul Universitar până să fie testat (al doilea deces provocat de coronavirus în România). Bărbatul a fost testat și confirmat pozitiv sâmbătă, la o zi după ce fusese testat și confirmat pozitiv colegul său de salon de la care se presupune că s-a infectat cu coronavirus. Cum al doilea român ucis de coronavirus, de la care se presupune că s-a infectat și al șaptelea, a fost testat abia după 4 zile de spitalizare, cel mai probabil și colegul său de la salon, care a luat virusul de la el, a fost testat cu întârziere.

Al optulea deces

Un bărbat în vârstă de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova, confirmat cu coronavirus în 19 martie. Pacientul se întorsese în 7 martie din Italia împreună cu fiica sa, care se află în acest moment în autoizolare. Pacientul a fost internat în 19 martie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova cu insuficiență respiratorie, fiind internat pe secția ATI a spitalului. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II.

Al nouălea deces

Un bărbat de 59 de ani, internat la Spitalul din Suceava, care a murit pe 22 martie, dar a cărei confirmare pozitivă la coronavirus a fost făcută a doua zi după deces, respectiv în 24 martie.

Al 10-lea deces

Femeie de 80 de ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere, caz raportat în 24 martie.

Al 11-lea deces

Femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava - secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat în 24 martie. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.

Al 12-lea deces

Bărbat, 74 ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică. Deces confirmat în 24 martie.

Al 13-lea deces

O femeie de 72 de ani din județul Caras-Severin, care se întorsese din Spania și era izolată la domiciliu din 20 martie. Deces anunțat în 25 martie.

Al 14-lea deces

Un bărbat de 52 de ani internat la Spitalul Județean Suceava, unde au murit alte 5 persoane, iar peste 100 de cadre medicale au fost infectate. Este cel mai tânăr pacient infectat cu coronavirus și decedat în țara noastră. Bărbatul suferea de obezitate. Deces anunțat în 25 martie.

Al 15-lea deces


Al 16-lea deces


Al 17-lea deces


Al 18-lea deces

O femeie în vârstă de 76 ani, din județul Cluj, internată în 20 martie în Spitalul Huedin. Pacienta a fost transferată în 22 martie în secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Cluj, după ce a fost confirmată cu COVID-19. Deces înregistrat în 26 martie.

Al 19-lea deces

Un bărbat de 56 de ani din județul Dâmbovița, hemodializat la un centru de dializă și internat inițial la Spitalul de Urgență București Floreasca. A fost transferat în 23 martie, atunci când a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș - ATI. Deces anunțat în 26 martie.

Al 20-lea deces

Un bărbat de 49 de ani din județul Timiș, neinternat. El s-a prezentat în 20 martie la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Timișoara, unde a fost diagnosticat cu pneumonie acută (clinic si radiologic). I s-a recomandat consult de specialitate la Spitalul de boli infecțioase. În 21 martie s-a prezentat si la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, neinternat, diagnosticat cu pneumonie acută. În 24 martie, adică în urmă cu două zile, starea bărbatului s-a deteriorat, iar acesta a solicitat ambulanța. I s-a recoltat exudat pentru COVID și a fost lăsat la domiciliu. El a fost confirmat cu coronavirus în 26 martie, când a și murit. Pacientul avea boli cronice preexistente ( poliartrită reumatoidă și hipertensiune arterială), iar GCS spunea că, potrivit declarațiilor acestuia, nu ar fi călătorit în străinătate și nici nu a fost contact al unei persoane pozitive. Deces anunțat în 26 martie.

Al 21-lea deces

O femeie de 70 de ani, din județul Neamț, internată în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamt-Nefrologie, pentru hemodializă. Starea i s-a agravat din 25 martie, când se suspectează infecție cu coronavirus și se recoltează probe. Ea a murit miercuri, iar rezultatul testului a sosit joi, fiind pozitiv pentru coronavirus. Deces anunțat în 26 martie.

Al 22-lea deces

Un bărbat de 45 ani din județul Arad, confirmat în 25 martie și decedat tot în 25 martie în ambulanță, în timpul transferului la Spitalul Victor Babeș din Timișoara. Deces anunțat în 26 martie.

Al 23-lea deces


Al 24-lea deces

Este vorba despre o femeie de 80 ani din județul Bacău internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, în secția ATI. A fost confirmată în data 25.03.2020, decedată în 26.03.2020. Comorbidități: insuficiență cardiacă, fibrilație atrială.

Al 25-lea deces

Este vorba despre un bărbat în vârstă de de 81 ani, din București, internat prin Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului SF IOAN în 26.03.2020, ulterior transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș, acolo unde s- a înregistrat în data de 27.03.2020 decesul în secția de ATI.

Al 26-lea deces

Bărbatul s-a internat în 10 martie la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, iar din data de 25 martie era intubat în secția de ATI. În data de 27 martie a fost confirmat pozitiv la COVID-19, zi în care a și murit.

Al 27-lea deces

Este vorba este o femeie de 71 ani din Arad,cunoscută cu diabet zaharat. S-a internat la Spitalul Județean, secția Boli Infecțioase prin Unitatea de Primiri Urgențe, în data de 25.03.2020. Din data de 27.03.2020 a fost transferată în secția de ATI, unde a decedat în aceeasi zi. La internare prezenta insuficienta respiratorie acuta.

Al 28-lea deces

Victima confirmată sâmbătă dimineața este o femeie de 74 ani , jud. Arad internată în 18.03. 2020 în Clinica de Diabet si Boli de Nutritie a SJU Arad. În 25.03.2020 i s-au recoltat probe pentru COVID-19. Rezultat pozitiv în data de 27.03.2020. Din 26.03.2020 transferată in ATI, unde a decedat pe 26.03.2020.

Al 29-lea deces

O femeie de 60 ani, din județul Arad, este a 29-a victimă înregistrată sâmbătă, 29 martie, internată în secția de boli infecțioase Arad din data de 25.03.2020, apoi transferată în ATI in aceiasi zi. Recoltarea pentru COVID-19 a fost făcută în data de 25.03.2020, rezultat pozitivfiind confirmat în 26.03.2020. A decedat în 26.03.2020.

Al 30-lea deces

Este vorba despre un bărbat de 74 ani, din județul Hunedoara, internat în secția de Oncologie a Spitalului Județean Deva cu neoplasm în stadiul terminal.

Probele pentru COVID 19 au fost recoltate în data de 26 martie, în ziua în care bărbatul a murit. Astfel, rezultatul pozitiv a venit abia în data de 28 martie, după decesul pacientului.

Al 31-lea deces

Un bărbat de 43 de ani care a fost tranferat de la Spitalul Județean din Suceava la Spitalul de Arși din București unde a fost operat, dar a decedat pe 28 martie.

Al 32-lea deces

O femeie de 61 ani, din județul Hunedoara, este o altă victimă. Ea a fost internată în ATI Spitalul Județean Deva. Ea a murit pe 23 martie, însă confirmarea cu COVID 19 a venit cinci zile mai târziu, mai exact pe 28 martie.

Al 33-lea deces

Un alt pacient decedat este un Bărbat de 65 de ani, din județul Arad, internat pe 22 martie la Spitalul Județean și transferat trei zile mai târziu la Spitalul de Boli Infecțioase V Babeș Timișoara. A decedat după alte trei zile.

Al 34-lea deces

Un bărbat de 67 ani, din județul Constanța, este o altă victimă raportată sâmbătă seară. El a fost internat din 25 martie în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, unde a decedat trei zile mai târziu.

Decesele 35-37

Au fost raportate în Ialomița. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, decedat la 26 martie, al cărui rezultat la testul COVID 19 a venit pe 28 martie. Nu avea boli asociate cunoscute. De asemenea, doi bărbați de 60 și 77 de ani au decedat la domiciliu pe 25 martie, rezultatul pozitiv fiind dat în urma unor probe recoltate de medicina legală. Niciunul dintre cei decedați în Ialomița nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat.

Al 38-lea deces

Un bărbat de 66 de ani din județul Timiș, contact cu un membru al familiei revenit din Germania. Deces anunțat în 29 martie.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

14249 vizualizari

 • +2 (8 voturi)    
  Epidemie de grasi (Duminică, 29 martie 2020, 12:05)

  TrickyWicky [utilizator]

  Avm epidemie de atacuri de cord la nivel national si nu se vorbeste nimic despre asta
  • 0 (2 voturi)    
   Adevarat..... (Duminică, 29 martie 2020, 13:26)

   ggiiggii [utilizator] i-a raspuns lui TrickyWicky

   Obezitate omoara, pe timp scurt si mediu mult mai multi oameni decat COVID19( diabet, boli de inima...sunt asociate cu obezitate, lipsa activitatii sportive, alimentatia proasta)...
   • +1 (3 voturi)    
    nu intereseaza pe nimeni.. (Duminică, 29 martie 2020, 14:23)

    Ismail Paine de circ [utilizator] i-a raspuns lui ggiiggii

    ... din cauza asta mori tu, nu imbolnavesti pe altii nevinovati.
    • 0 (0 voturi)    
     Se transmite vina....nu virusul (Duminică, 29 martie 2020, 16:28)

     ggiiggii [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

     Transmiti vina imbolnavirii de la virus la om, si nu este normal.
     Da, poti lua masuri astfel incat sa nu intri in legatura cu alte persoane, dar nu suntem noi vinovati de imbolnavirea altor persoane
 • -1 (7 voturi)    
  Statistica INSP spune: (Duminică, 29 martie 2020, 12:09)

  CezarN [utilizator]

  Am cautat si am gasit pe saitul insp.gov.ro statisticile cu rata deceselor in RO la nivelul lui 2016.
  Total avorturi:  63.518, 
  TOTAL morti in 2016:    257.547
  Procentele sunt calculate luandu-se in considerare o populatie de aprox 19.700.000 locuitori

  cancer - 231.6 la 100.000 locuitori --> aprox 46.000

  mortiboli ischemice:  --> 49.694 mortiboli cerebro-vasculare: 42.861 morti

  aparat respirator: 65.3 la 100.000 loc --> aprox 13.000 morti

  aparat digestiv: 65.2 la 100.000 loc   --> aprox 13.000 morti

  accidente: 43.8 la 100.000 loc --> aprox 9.000 morti

  Unde am pus "aprox" am calculat eu rapid, "la ochi". Unde nu este "aprox" am gasit cifrele exacte in statistica.

  Imi imaginez ca in tarile mai populate(D, F, I, ES, RU, UA, UK, USA) cifrele absolute pe categorii de boli sunt mult mai mari.

  Deci, ce ravagii a facut Covid ? Deocamdata, singurele ravagii CERTE facute sunt in bugetele tarii si populatiei.
  • 0 (0 voturi)    
   Deocamdata... (Duminică, 29 martie 2020, 12:46)

   meme_youyou [utilizator] i-a raspuns lui CezarN

   Vad ca stii sa faci niste research. Bun, acum ti-ar fi bun niste research pe functii exponentiale si revii mai tarziu cu concluzii. Pentru ca asta cu deocamdata e ca si cum ai spune: deocamdata am vazut doar un tantar, imposibil sa se umple pana la vara orasul de tantari.

   La o rata de mortalitate conservatoare de 0.5%, luand in calcul nu cazurile confirmate, ci cele probabile, de zece ori mai mari (in care sunt inclusi toti asimptomaticii), o populatie infectata intr-un an de 16 milioane de oameni, rezulta un potential "optimist" de 90 mii de decese cauzate de covid-19. Vezi unde intra in research-ul tau initial.

   Nu suntem populatia cea mai sanatoasa din Europa, cea mai tanara, nu avem sistemul de sanatate cel mai performant, varianta pesimista poate fi cu peste 250 mii de morti.
   • +1 (1 vot)    
    exponentiala este o prognoza (Duminică, 29 martie 2020, 14:30)

    TrickyWicky [utilizator] i-a raspuns lui meme_youyou

    Momentan pare hilar sa adaugi la statistici persoane asa zise infectate dar fara simptome
    Esre bine stiut ca virusii pot exista in organisme vii in stare latenta.
    Oare chiar trebuie sa falimentam din cauza unei isterii in masa bazata pe prognose ce folosesc predictii exponentiale????
  • +1 (1 vot)    
   momentan Covid19 (Duminică, 29 martie 2020, 13:36)

   TrickyWicky [utilizator] i-a raspuns lui CezarN

   Are sub 2% decese si veniturile spre 0 si joburile la risc
 • 0 (2 voturi)    
  SARS-CoV2 (Duminică, 29 martie 2020, 12:13)

  was [utilizator]

  De citit cazurile 35-37. Si reflectat putin asupra lor.
  • 0 (0 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Duminică, 29 martie 2020, 13:12)

   [anonim] i-a raspuns lui was

  • 0 (0 voturi)    
   l-au luat de la imigranti.. (Duminică, 29 martie 2020, 14:24)

   Ismail Paine de circ [utilizator] i-a raspuns lui was

   ... de cand ni s-au intors "valorile", carantina nu e pentru ei.
 • +2 (6 voturi)    
  Mor tineri de 39 si 45 de ani (Duminică, 29 martie 2020, 12:23)

  mihaipricop [utilizator]

  fara alte boli pt care nu-s testati la timp in schimb sunt suficiente teste pt politicieni: orban, violeta alexandru, flutur...care nu au nici un simptom.
  • -1 (1 vot)    
   Adevaratele victime (Duminică, 29 martie 2020, 13:29)

   ggiiggii [utilizator] i-a raspuns lui mihaipricop

   Aia sunt adevaratele victime COVID19....restul oricum erau pe duca( diabet, obezitate, infarct, etc).
   Pentru ei..COVID a fost doar catalizatorul, erau dusi de mult, dar nu isi dadea seama.
   Esti sanatos, fara bolic cronice cunoscute...faci COVID19 si te prapadesti de pneumonie, insuficienta respiratorie...da esti VICTIMA COVID.
   Din cauza asta Germania are atat de putin cazuri de mortalitate...ii contabilizeaza doar pe cei, sanatosi si morti de boli respiratorii.
 • +1 (3 voturi)    
  Intrebare (Duminică, 29 martie 2020, 12:25)

  vudejea [utilizator]

  Am mai intrebat asta si o sa mai tot intreb pana primesc un raspuns calificat, al unui profesionist, un specialist in boli infectioase/microbiologie. Anume, vaccinul impotriva coronavirusului vechi ar putea sa ajute? De exemplu, in cazul gripei vaccinul de acum 10 ani, cu stra-strabunicul virusului de anul acesta, ajuta...Covid 2 e nepotul coronavirsului pe care-l fac animalele..Bunicul e mult mai rau, mai agresiv decat nepotul caci ucide mamifere in proportie mai mare...Covid 2 vine de la animale, deci e un nepot smecheros daca a reusit sa treaca la om, dar tot gena lu| bunicu o are..Asadar, intrebarea mea e- ar putea sa ajute vaccinul pentru coronavirus? Stiu ca in afara de alergie, nu are ce sa-ti strice. Cu hidrocortizon si dexametazona la indemana, stai linistit din acest punct de vedere. Am tot asteptat de la bun inceput o parere de specialist despre acest subiect, dar tacere totala or citesc inclusiv in limba chineza ( traiasca google translate)..Tacerea asta e chiar suspecta in conditiile in care ar fi trebuit sa fie printre primele subiecte ale profilaxiei la actualul Covid 2 ( Coronavirusul animalelor--Cobid 1 Sars-- Cobid 2, carcalacul de acum)..Precis au vaccinat maimute cu vaccin coronavirus apoi le-au infectat cu nepotul...De ce aceasta tacere...Asadar, o sa repet acest mesaj pana ma lamureste cineva cu argumente- un specialist ! D.p.d.v. microbiologic, coronavirusurile infectează în mod obișnuit păsările și mamiferele care provoacă gastroenterită și infecții respiratorii. Sars-CoV-2 pare să fi fost o infecție zoonotică care s-a adaptat oamenilor.o Analiza genetică preliminară arată o mare asemănare cu coronavirusul similar Sars al liliecilor (genul Betacoronavirus , subgenul Sarbecovirus ). Va rog un raspuns calificat Merci.
  • 0 (0 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Duminică, 29 martie 2020, 13:08)

   [anonim] i-a raspuns lui vudejea

   • 0 (0 voturi)    
    Merci mult (Duminică, 29 martie 2020, 15:56)

    vudejea [utilizator] i-a raspuns lui

    L-am facut oricum de acum doua saptamani..Nici macar nu s-a inrosit..Am facut de Biocan-2ml lichid...Eu am gandit=o in felul urmator..Oricum, experimentele se fac pe animale, pe mamifere..Mi-am zis ca daca 5 oameni au locuit in ultimii 100 de ani pe luna si se intorc acum pe pamant, fac gripa si probabil 1-2 o sa moara pentru ca sistemul lor imunitar nu cunoaste virusul..In urma cu 100 de ani, azi faceau gripa si maine mureau..Cei 5 nici genetic nu au mostenit imunitatatea..Dar daca ar face un vaccin cu un virus gripal vechi, de acum 10-20 de ani, ar fi in aceeasi situatie ca noi, pe picior de egalitate, respectiv sistemul lor imunitar ar fi intalnit anterior virusul si raspunde corect si la mutant. Ma deruteaza teribil urmatorul fapt..De ce nu se vorbeste despre asta?? Cu certitudine, e prima varianta la care s-ar fi gandit orice virusolog...Ce naiba? In plus, depre profilaxie ar trebui sa vezi ce vorbesc pe forumurile chineze,Se spala pe fata si in nas cu toate aiurelile dezinfectante, ,fac permanent inhalatii cu aburi si pe nas si direct pe gura, beau apa fierbinte si fac gargara cu alcool de 95 grade de 3 ori pe zi...De aia nu mai fac chinezii...In fine, merci de raspuns. Intodeauna, am mers pe principiul - ce am de pierdut? In cauza m-am temut de alergie dar nici vorba
  • 0 (0 voturi)    
   raspuns (Duminică, 29 martie 2020, 13:09)

   was [utilizator] i-a raspuns lui vudejea

   Nu ajuta. Alta este antigenitatea.
   • 0 (0 voturi)    
    Te inseli (Duminică, 29 martie 2020, 16:07)

    vudejea [utilizator] i-a raspuns lui was

    Vrei sa spui ca virusul gripal de acum 20 de ani e alt antigen decat cel din prezent? E cam acelasi, dar schimbat nitzel. Proteina curata, precum si anticorpul potrivit, de asemenea tot o proteina care are cheia de anihiliare. E cam in felul urmator..Virusul e un terorist care intra intr-un oras pentru prima oara..Nimeni nu-l cunoaste si sistemul imunitar fabrica politisti si tancuri dar nu stiu cum arata, ce glont se potriveste...Daca scapa prima oara de el, data viitoare cand vine,mutant, chiar deghizat, intr-un picior or vanat la ochi, toti polistii au poza lui si slabe sanse sa nu-l recunoasca...Nu din prima dar tot prind si mutantul, deghizatul
 • +2 (4 voturi)    
  Care e situatia la Cluj? (Duminică, 29 martie 2020, 12:28)

  Alui [utilizator]

  Din aia care s-au impartasit la catedrala, s-au imbolnavit careva?
 • 0 (0 voturi)    
  Aradul - Lombardia de Romania (Duminică, 29 martie 2020, 12:52)

  Aradr [utilizator]

  Avem medici de la spitalul judetean in stare grava, intubati.
  Nu se administreaza antivirale in spital, doar se izoleaza pacientii si cand se agraveaza se trimit la Timisoara, unde survine decesul!!!, avem cazuri ce au decedat pe drum!!
  Medicii, desi aveau simptome clare de infectare, au continuat sa profeseze in spital, contaminand pacienti, colegi!
  Teste se fac doar dupa ce ameninta personalul medical ca vor chema presa sa faca totul public.
  Consiliul judetean, DSP Arad, conducerea spitalului judetean, precum si presa locala tac malc!!
  Este nevoie de control de la minister si de oameni capabili, apolitici pt a face fata dezastrului de la Arad!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  Din astia 38, cati au murit intr-adevar de COVID19 (Duminică, 29 martie 2020, 13:24)

  ggiiggii [utilizator]

  Daca ai 3 boli cronice si mai da covid in tine...nu prea vad cum ai putea fi trecut in catastife ca si victime COVID.
  Daca esti relativ sanatos, si faci o pneumonie mai serioasa, te prapadesti de la insuficienta respiratorie....da, esti victima COVID19.
  In rest CANCAN de ziare si televiziuni


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by