​Alte șase cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în cursul nopții de vineri, bilanțul îmbolnăvirilor ajungând la 95. Pacienții sunt din Neamț, Bacău, Iași și Caraș-Severin, iar printre ei se află și un copil de 1 an.

Prelevare probe coronavirusFoto: Agerpres

Este vorba de trei persoane venite recent din Italia, una din Franța și una din Dubai. Copilul de un an a avut drept contact o mătușă venită din Italia.

Pacienții diagnosticați veniți din Italia sunt o femeie de 64 de ani din Neamț, o femeie de 27 de ani din Caraș Severin și un bărbat de 55 de ani din Caraș Severin. O femeie de 41 de ani din Iași a sosit recent în țară din Franța, iar una de 41 de ani, din Mureș a venit pe 8 martie din Dubai, pe 9 martie a venit în București și a mers la serviciu fiind diagnosticată pe 12 martie.

Vineri, 13 martie, au fost confirmate 36 de noi cazuri de infectare cu coronavirus.

Cazurile confirmate în România:

  • 89. O femeie de 49 de ani din Bihor, venită din Italia.

  • 90 -95. O femeie de 64 de ani din Neamț, venită din Italia, un copil, 1 an din Bacău, contact cu mătușa venită din Italia. Mătușa este asimptomatică urmează testarea. Femeie de 41 ani din Iași, lucrează în Mureș venită din Dubai și face naveta Iași -București, femeie de 41 ani din Iași, sosită din Franța, femeie de 27 ani din Caraș-Severin, sosită din Italia și un bărbat de 55 ani din Caraș- Severin, venit din Italia și aflat în carantină în Dâmbovița. Cazuri confirmate în 13 martie.