Al 8-lea caz de infecție cu noul coronavirus a fost confirmat vineri în România: este vorba despre un bărbat de 51 ani din Olt, care s-a întors din Italia. El a călătorit pe drumul dinspre Italia în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava diagnosticat în urmă cu două zile cu coronavirus, fiind contact direct al acestuia.

HotNews.roFoto: Hotnews

Autoritățile anunțaseră inițial că este vorba despre o femeie de 51 de ani din Olt, iar ulterior au comunicat că este vorba de fapt despre un bărbat.

Bărbatul s-a aflat în ultimele zile în izolare la domiciliu, fiind contact direct al pacientului cu coronavirus din Suceava, și a fost transportat vineri la spitalul din Craiova.

Bărbatul de 51 de ani nu are simptome, dar testele de laborator au confirmat infecția cu virusul.

Cazuri de infectare cu coronavirus confirmate în România:

  • 7. O colegă de clasă a tânărului de 16 ani din Timișoara a fost confirmată pozitiv cu coronavirus pe 5 martie, fiind al șaptelea caz din România.
  • 8. Al 8-lea caz de infecție cu noul coronavirus a fost confirmat pe 6 martie: un bărbat de 51 ani din Olt, care s-a întors din Italia. El a călătorit în același autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava diagnosticat în urmă cu două zile cu coronavirus.