LIVEMAP

Alegeri SUA 2020 - REZULTATE Prezidențialele, decise în câteva state cheie / Joe Biden câștigă în Michigan și Wisconsin / Biden conduce în Nevada și se apropie de Trump în Pennsylvania

de Redacția     HotNews.ro
Miercuri, 4 noiembrie 2020, 8:26 Actualitate | Alegeri SUA 2020


Joe Biden si Donald Trump, confruntare electorala
Foto: JIM WATSON/AFP/ Profimedia
Pe măsură ce voturile sunt numărate la alegerile prezidențiale din Statele Unite, datele venite din secțiile de votare americane sugerează că scorul va fi mai strâns decât o arătau sondajele de opinie, atât Donald Trump cât și Joe Biden trecându-și în cont victorii în câteva state-cheie. Într-o declarație dată după miezul nopții (ora Washingtonului) Biden le-a spus susținătorilor săi că va câștiga, în timp ce Trump a susținut pe Twitter că "ei încearcă să fure alegerile".

 • Trump - 214, dat câștigător în Indiana, Kentucky, Tennessee, Virginia de Vest, Arkansas, Oklahoma, Alabama, Mississippi, Missouri, Nebraska, Louisiana, Wyoming, Dakota du Nord și Sud, Utah, Kansas, Idaho, Ohio, Texas, Montana, Maine (CD-2)
 • Biden - 248, dat câștigător în Massachusetts, DC, Maryland, Vermont, Delaware, Maine, Maine (CD-1), Virginia, Connecticut, Maryland, New Jersey, Rhode Island, Illinois, New York, Colorado, New Hampshire, Hawaii, Arizona, Minnesota, Wisconsin, Michigan
 • State indecise încă: Georgia, Carolina de Nord, Nevada, Michigan și Pennsylvania. În Alaska încă nu s-au numărat toate voturile, însă Trump are avans mare.

Cele mai noi informații despre alegerile prezidențiale din SUA, LIVETEXT:

------------------------

04:20 Voturi suplimentare dintr-un district cheie din Arizona. Numărarea în districtul Maricopa, care conține Phoenix, este în curs de desfășurare și arată 887.457 de voturi pentru Biden și 802.160 pentru președintele Trump, potrivit CNN. De ce contează Maricopa? Este cea mai populată zonă din stat.

Biden conduce cu 50,7% (1.444.213) după numărarea a 84% din voturi. Trump are 1.365.040 voturi (47.8%). Arizona are 11 mari electori.


03.17 „Trump nu poate să piardă Georgia! [dacă vrea să păstreze șansele pentru victorie]”, spune un reprezentant din tabăra Trump, potrivit CNN.

03.00 Avansul lui Trump în Pennsylvania scade la circa 200.000 de voturi, față de 300.000 în urmă cu două ore. Mai sunt de centralizat circa 850.000 de voturi, toate venite prin corespondență. În zona Philadelphia, cea mai populată zonă, votul care e predominant pro-Biden e abia la circa 70% centralizat.


02.23 Avansul lui Trump în Georgia scade la circa 47.000 de voturi, după ultima rundă de date procesate, marea majoritate din zona urbană din jurul Atlantei puternic pro-democrată. În momentul de față Trump mai are doar 1% în fața lui Biden, cu circa 230.000 de voturi rămase de centralizat.00.50 Avansul lui Trump în Pennsylvania scade la sub 300.000 de voturi, cu circa 1 milion de voturi rămase de raportat. Dintre acestea, marea majoritate sunt prin corespondență unde trendul de până acum l-a pus pe Biden la o paritate de 7 la 3.

00.15 Nevada va anunța rezultatele pe măsură ce vin, și nu va mai aștepta joi dimineața. „Acum recunoaștem că există mult interes național și la nivel de stat pentru rezultate și vom lansa actualizări pe măsură ce vor intra”, a declarat purtătorul de cuvânt al secretarului de stat din Nevada, Jennifer Russell pentru NBC News. Ea nu a acordat un moment exact pentru anunțarea rezultatelor actualizate. Anterior, oficiali din Nevada spuneau că vor da publicității noi date privind rezultatele abia joi dimineața, ora locală.

23.46 Republicanii speră în acest moment la o minune, ca Trump să răstoarne situația din Arizona, acolo unde voturile raportate sunt la 86%, iar Biden are un avans de peste 93.000. O astfel de răsturnare de situație l-ar mai păstra pe Trump în cursă, potrivit CNN.

23.30 În Pennsylvania Biden e în urmă cu circa 5 puncte procentuale față de Trump, la o distanță de 320.000 de voturi. Diferența între cei doi este în continuă scădere și este așteptată un scor din ce în ce mai strâns pe măsură ce se centralizează voturile prin corespondență, majoritar democrate.

23.23 Biden este declarat câștigător în Michigan de CNN, New York Times, Politico și alte publicații. Cu victoria în Michigan Biden câștigă 16 voturi din colegiul electoral. Biden conduce în Michigan cu circa 61.000, cu circa 170.000 de voturi rămase de centralizat.


23.20 Biden, primul mesaj după răsturnarea de situație din statele cheie: „Nu sunt aici să declar că am câștigat, dar e clar că vom ajunge la 270 de voturi”.


23.00 Ultimele cifre din Michigan îl pun pe Biden în față cu peste 1,1%, circa 61.000 de voturi în fața lui Trump.

21:35 Trump cere suspendarea numărării în Michigan, potrivit AFP. Managerul său de campanie, Bill Stepien, a asigurat într-o declarație că echipele sale „nu au avut acces la mai multe secții pentru a observa numărarea buletinelor de vot”, contrar celor prevăzute de legea din Michigan.21.00 Distanța dintre Biden și Trump în Michigan este de peste 44.000 de voturi, la aproape 94% de voturi centralizate.

20.00 Trump va cere o renumărare a voturilor în statul Wisconsin, anunță managerul de campanie Bill Stepien, într-un comunicat.

19.54 Numărătoare aproape de final în Wisconsin, peste 98% din voturi. Oficialii din statul american spun că mai sunt doar circa 300 de voturi de numărat, iar Biden e în față cu 20.533 de voturi.

Echipa lui Trump anunță că va cere renumărarea voturilor, fiind în urmă cu sub 1 punct procentual, pragul limită pentru o astfel de solicitare.


„Statul Wisconsin se îndreaptă spre renumărare”, a declarat Bill Stepien, managerul de campanie al lui Trump, citat de New York Times. „Dacă vom număra toate buletinele de vot valide, preşedintele câştigă scrutinul. Credem că preşedintele poate câştiga dacă sunt numărate toate buletinele de vot trimise în mod legal”, a subliniat Stepien.

Echipa de campanie a lui Donald Trump consideră „total greşite” proiecţiile difuzate de postul Fox News şi de agenţia Associated Press privind rezultatul din Arizona, un stat în care ar fi câştigat Joe Biden.

19.06 Trump reacționează iar pe Twitter:

„Ei muncesc din greu să facă să dispară avantajul de 500.000 de voturi din Pennsylvania - cât mai curând posibil. La fel, Michigan și în alte locuri!”„Ei găsesc voturi Biden peste tot - în Pennsylvania, Wisconsin și Michigan. Atât de rău pentru țara noastră!”


19.00 Statul american Nevada își va relua numărătoarea voturilor, dar rezultatele nu vor veni mai devreme de joi dimineața. Acolo Biden are doar 8.000 de voturi în fața lui Trump.

18.30 Crește diferența între Biden și Trump în Michigan: +31.000 de voturi pentru candidatul Democrat după centralizarea a 92% din voturi.
17.45 Biden poate deveni noul președinte al SUA cu cel puțin 270 de voturi electorale dacă își păstrează avantajul din trei state: Nevada, Wisconsin și Michigan.

17.25 Trump, primele reacții pe Twitter după noile date din statele cheie: „Aseară conduceam solid , apoi, unul câte unul, au început să dispară ca prin magie”


17.00 Biden continuă să fie în fața lui trump în Michigan cu circa 9,800 de voturi. În Pennsylvania Biden a început să reducă din diferență: circa 590.000 de voturi în favoarea lui Trump cu circa 1,7 milioane de voturi rămase de centralizat, marea majoritate din voturi prin corespondență care ar tinde mai degrabă spre Biden.

16.48 DW: A fost votul pentru președinție despre economie sau nu?

16.06 Biden l-a depășit pe Trump în Michigan, la circa 89% dintre voturi centralizate. Diferența acum e de aproape 7.000 de voturi. Potrivit NYT, mai sunt circa 620.000 de voturi de centralizat, însă mare parte vin din zone urbane pro-Biden și din voturi prin corespondență unde proporția alegătorilor democrați ar trebui să fie mai mare.

16.02 New York Times: Biden a câștigat până cu o marjă copleșitoare voturile prin corespondență din Pennsylvania. Dacă ar păstra aceeași marjă în continuare, atunci Biden ar câștiga statul.

15.58 Care este situația în statele ce vor decide președintele SUA

15.05 Situația pare că va fi decisă funcție de rezultatele din Wisconsin (10 voturi în Colegiul Electoral), Michigan (16), Pennsylvania (20), Carolina de Nord (15), Georgia (16) și Nevada (6)

14.10 Joe Biden și-a trecut în cont, până acum, circa 69 milioane de voturi, iar Donald Trump 66,75 milioane (Fox News)

14.41 Ce spun politicienii ruși despre alegerile din Statele Unite: „E ca în Rusia în urmă cu 400 de ani”

14.39
Biden a continuă cursa de urmărire în Michigan și a ajuns la circa 27.000 de voturi de Trump


14.28 Biden își mărește avansul în Wisconsin la peste 20.000 de voturi după două ultime raportări venite chiar din comunități pro-republicane (Kenosha County și Green Bay). Voturile raportate acum sunt majoritatea din voturi prin corespondență. În total circa 92% dintre voturi au fost contabilizate.

Craig Gilbert,
reporter politic în Wisconsin spune, însă, că Partidului republican îi lipsesc în momentuld e față locuri de unde să poată obține suficiente voturi care să acopere chiar și această diferență firavă față de Biden.


14.26 La casele de pariuri situația s-a răsturnat din nou. Potrivit Smarkets, Biden are 73% șanse să devină noul președinte al SUA, iar Election Betting Odds îl plasează cu 73% șanse.

14.01 Prezența la vot (66,9%) este cea mai mare de după 1900, din punct de vedere al procentului de votanți care s-au prezentat la urne. Chiar dacă acum 120 de ani prezența a fost de 73,7%, trebuie ținut cont că atunci femeile și persoanele de culoare nu puteau vota, ceea ce înseamnă că mai puțin de 20% din populația SUA a participat. Acum aproape jumătate din populație a votat.13.27 Cursa ar putea rămâne indecisă ceva vreme, deoarece, deși rezultatul din Wisconsin este așteptat în următoarele ore, în alte state – Nevada, Georgia, Carolina de Nord, Pennsylvania și Michigan – ar putea fi nevoie de zile pentru numărătoarea completă, scrie Guardian.

13.16 Premierul sloven Janez Jansa l-a felicitat pe Donald Trump pentru ceea ce prim-ministrul Sloveniei, țara de origine a primei doamne Melania Trump, a descris pe Twitter ca fiind o victorie clară a candidatului republican în scrutinul prezidențial din Statele Unite

13.01 Nevada va relua numărarea voturilor joi dimineață, la ora locală 09.00 (miercuri ora 19.00, ora României), potrivit Edison Research, preluat de Reuters. Nevada are 6 voturi electorale. Potrivit estimărilor NYT, după numărarea a 86% dintre voturi, Biden are 49,3%, iar Trump 48,7%. Diferența dintre cei doi este mai mică de 8.000 de voturi

12.58 Germania este îngrijorată de o "situație foarte explozivă" în Statele Unite, unde Donald Trump s-a proclamat învingător în alegerile prezidențiale, a declarat miercuri ministrul Apărări

12.24 Înfrângere pentru democrați în Congres: Șanse minime de a câștiga majoritatea în Senat

12.20 Echipa lui Biden îl acuză pe Trump că încearcă să oprească numărarea voturilor

12.16 Scorul actual este 198 la 181 în favoarea democraților în Camera Reprezentanților (majoritatea este de 218) - New York Times

11.31 Cum arată situația la acest moment, potrivit principalelor estimări de voturi pentru Colegiul Electoral (centralizare Reuters): ABC este singura care îl consideră pe Trump în frunte – 209 la 200. În rest, Biden este creditat cu mai multe voturi: CBS - 202 la 200, NBC – 220 la 209, Fox – 238 la 213, CNN- 224 la 213, Edison – 220 la 213 și AP - 238 la 213

11.01 Florida: Discursul antisocialist și aversiunea față de BLM i-au adus lui Trump voturile hispanicilor / VIDEO Bucuria cubanezilor pe străzile din Miami

10.58 Mai multe state şi-au relaxat legislaţia privind drogurile

10.37 Situația s-a schimbat dramatic la marile case de pariuri, unde Trump a ajuns să fie cotat cu aproape 66% șanse de câștig.


(Sursa: Election Betting Odds)

10.18 Val de ironii după ce Trump a scris pe Twitter că "polonezii s-au închis"

10.07 Cursa rămâne prea strânsă pentru declararea unui câștigător, comentează Guardian. Victoriile lui Trump în Florida, Ohio și Texas îl fac pe Trump să spere că va fi reales, dar în trei state decisive – Michigan, Pennsylvania și Wiscounsin scorurile sunt foarte apropriate

09.58 Harta interactivă cu rezultatele alegerilor prezidențiale:09.41 Fotografia de moment arată tot un avans al lui Biden în fața lui Trump: 238 la 213 (Fox News), 220 la 213 (CNN), 225 la 213 (New York Times)

09.37 Pence a spus, după declarația lui Trump că "suntem pe cale să Facem America Măreață Din Nou, din nou" (Make America Great Again, again)

09.28 Trump susține că a câștigat alegerile: "Ne pregătim pentru o sărbătoare foarte mare"09.06 Potrivit ultimelor estimări situația din Senat la acest moment este de 47-46 în favoarea republicanilor, iar în Camera Reprezentanților de 175 la 166 în favoarea democraților (New York Times)

09.00 Cum arată harta electorală a SUA la acest moment, potrivit CNN. Statele câștigate de Biden sunt marcate cu albastru, cele atribuite lui Trump cu roșu:08.57 Senatorul Steve Daines a fost reales în Montana, o victorie crucială pentru republicani în eforturile de menținere a controlului Senatului SUA

08.36 Trump a câștigat 4 voturi electorale în statul Nebraska, Biden doar 1 - CNN. Nebraska și Maine sunt singurele state unde nu se aplică regula "câștigătorul ia totul" din punct de vedere al alocării voturilor în Colegiul Electoral

08.30 Estimările de la acest moment sunt de 238 voturi la 213 în favoarea lui Biden (Fox News) și 220 la 210 (CNN): Pentru câștigarea alegerilor sunt necesare 270 de voturi în Colegiul Electoral al SUA.

------------------------


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

183130 vizualizari

 • -37 (141 voturi)    
  MAGAA (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 8:28)

  cenzuratul [utilizator]

  Veste proasta pentru progresisti: urmatorii 4 ani vom avea Make America great again, all over again! Daca TDS e cancer, ce va urma va fi stadiu IV.
  Astept cu cea mai mare placere sa vad compilatii cu TYT meltdown si sa simt muscatul limbii din mesajele de felicitare trimise de Iohannis, Barna & USR si orice alt partid european plin de bursieri Open Society catre Trump.
  • +29 (89 voturi)    
   Hai sa nu comparam (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 9:30)

   Maspp [utilizator] i-a raspuns lui cenzuratul

   America cu Romania. Legat de USR, ai gasit tu o alternativa mai buna in Romania ? Care e aia ?
   • -23 (85 voturi)    
    Presupui ca USR e o alternativa. (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 9:33)

    Lok [utilizator] i-a raspuns lui Maspp

    Si nu doar un alt partid business as usual.
    E o presupunere cam vaga.
    • -22 (60 voturi)    
     USR ca geneza (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 10:37)

     Tambrian [utilizator] i-a raspuns lui Lok

     USR nu are istorie ca PNL sau PSD. Este ceva scos din forceps!
     Este o moda in Europa, cu exceptia nordicilor si nemtilor, sa se nasca peste noapte partide care vin sa castige si iar sa castige ... si tot asa (exemple sunt cu toptanul de la Grecia, Italia, Franta, Spania, Beneluxul...). Aceste creatii ajung sa umple mass media de dimineata pana seara si mai toate au in comun un fel de distantare de religie, poate mai voalat de vechea doctrina bolsevica fata de religie.....
     • -13 (57 voturi)    
      USR nu este decat mancatoria si arivismul new age (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:09)

      clint [utilizator] i-a raspuns lui Tambrian

      care se practica prin corporatii. Pentru cei care nu stiu cum e prin corporatii ( sau nu ii intereseaza ), USR este o poveste idealizata, cu tineri frumosi, realizati si competenti, ca multe altele la romani si in general la popoarele mai slabe de inger, care isi pun credintele si sperantele in tot felul de povesti idealizate si profeti mincinosi.

      Desi argumentul "vezi ceva mai bun pe scena politica?" pare sa aiba sens, ma tem ca USR nu va produce altceva decat o mare dezamagire, CDR-like, asta daca nu va ramane eterna speranta a politicii romanesti. "Un alt fel de a face politica" parea si cand am inlocuit fostul prim-secretar Ion Iliescu cu profesorul universitar dublu licentiat, Emil Constantinescu, dar se pare ca nu a fost de ajuns, de la idee la "implementare" e cale lunga, iar USR trebuie sa se concentreze sa demonstreze oamenilor ca poate implementa ceea ce pretinde. Sa spui ca tu esti curat si aduci schimbarea nu e atat de greu.

      Sunt multe de zis despre USR, despre idealul frumos, multe idealuri frumoase au produs mai degraba contrariul in istorie, pana la simpatizantul USR cu care in general nu se poate discuta in contradictoriu, la orice indoiala pe care o ai, esti catalogat drept PSD-ist, ori profitor al actualei stari de fapt.

      Ce lipseste, nu USR, ci intregii societati romanesti este capacitatea de dialog, de a opera in acelasi timp cu mai multe idei contradictorii. Noi, romanii, sfarsim prin a "cadea" intr-o tabara care da vina pentru tot raul din lume pe alta tabara. Fara sa ii iau apararea, cum ar intelege unii mai limitati, acum ca Dragnea a intrat la puscarie, a devenit Romania peste noapte un loc mai bun? La fel cum, cei care credeau ca din contra, Basescu e capul rautatilor, au simtiti vreo imbunatatire cand au ramas fara el ?
      In loc sa meditam putin la aceste aspecte si sa devenim mai toleranti si deschisi la dialog cu cei din "tabara adversa", ne cautam urmatoarea tinta pe care sa o uram si sa ne varsa toata ura.
     • +25 (47 voturi)    
      du-te bre d'acilea... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:10)

      FCX [utilizator] i-a raspuns lui Tambrian

      alternativa ta este sa tinem aceeasi hoti la conducere? Dar sa te plangi ca esti furat de politicieni pp ca nu contenesti.
     • -14 (30 voturi)    
      La moda, vrei sa spui ca este ceva european (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:00)

      Lok [utilizator] i-a raspuns lui Tambrian

      Adica sustinut de la Bruxelles vocal, cu oameni de la Bruxelles fosti europarlamentari, cu bani de la Bruxelles prin FE, dar este un partid romanesc garantat 100%.
     • -9 (11 voturi)    
      De acord, (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:15)

      ionescu_ion [utilizator] i-a raspuns lui Tambrian

      Dar de ce nu luam in considerare PMP ?
    • +9 (25 voturi)    
     Repet intrebarea : ce optiuni ai ? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:45)

     Maspp [utilizator] i-a raspuns lui Lok

     Ca asa , sigur ca USR nu e ceea ce ar trebui sa fie. Dar da-mi o alta optiune.
     • -15 (25 voturi)    
      Asa cum USR nu este salvarea romaniei (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:49)

      Lok [utilizator] i-a raspuns lui Maspp

      Asa si celelalte partide ofera destuld e putin. Tara saraca, cresterea e lenta. Dar in privinta promisiunilor sunt mai bune decat USR. Faptic sunt mai bune decat USR. Ideologic sunt mai bune decat USR, doar nu aceleasi.
      • -12 (22 voturi)    
       ok man (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 14:10)

       freestyle [utilizator] i-a raspuns lui Lok

       subscriu
      • +2 (6 voturi)    
       cum..... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 23:56)

       mamenervat [utilizator] i-a raspuns lui Lok

       mama ei de treaba "faptic sunt mai bune".. cand astia de la USR n-au fost la "butoane", deci nu stim daca fura (poate da, poate nu..).. dar toti ailalti (prin rotatie) au fost timp de 30 de ani, si toti, fara exceptie au furat si fura pe rupte...si tot pe aia de stiu sigur ca ma fura sa-i aleg? Mai copii, voi sunteti adeptii... "fura, fura...dar imi da si mie" sau sunteti masochisti.. ca nu mai inteleg nimic.
     • -14 (24 voturi)    
      ma iertati (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 13:12)

      Point [utilizator] i-a raspuns lui Maspp

      matale insisti sa intri cu forta?
      lipsa optiunii te leaga de niste socialisti de bani gata?
      pai voteaza nene cu doua maini,succesuri,pe noi lasa-ne sa ne mai gandim
      • +8 (20 voturi)    
       Nu ma leaga de nimic dar vino cu argumente (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 18:19)

       Maspp [utilizator] i-a raspuns lui Point

       Ca mie mi se rupe ca USR sunt socialisti. Puteau sa fie si neo-marxisti, comunisti, maoisti, nationalisti,national-socialisti, extrema stanga, dreapta, centru, etc,etc. Ce nu intelegeti voi e ca in Romania nu se pune problema unei lupte ideologice ci o lupta intre feudalism-orientalism si europenism. Deci nu dau doi bani pe ideologii in aceasta tara in urmatorii 20 de ani. Nu stiu ce e asa greu de inteles. Celelalte partide sunt doar niste feude medievale, asa au fost de 30 de ani si chiar daca s-au mai schimbat ( inclusiv PSD s-a schimbat) , nu am de gand sa mai astept 20 de ani sa se schimbe fundamental.
   • +30 (64 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 9:34)

    [anonim] i-a raspuns lui Maspp

    • -19 (49 voturi)    
     doar pentru ca PSD si PNL si alti politruci (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 10:14)

     numaiamnume [utilizator] i-a raspuns lui

     s-au dovedit incompetenti si cu performante slabe, nu inseamna ca trebuie sa ne aruncam in prapastie si sa votam USR, pentru ca e "nou". Nou nu inseamna bun.
     • +19 (39 voturi)    
      mda (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:05)

      uxh75588 [utilizator] i-a raspuns lui numaiamnume

      psd, pnl - slabi,incompetenti, dar nu votam usrplus sau alt partid
      Ce ramane sa votam ? psd/pnl -slabi, incompetenti

      loooool

      m a r s - la cocina
     • +19 (29 voturi)    
      Lipsa de logica (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:32)

      midufi [utilizator] i-a raspuns lui numaiamnume

      Nimic nu e bun, dar ce nenorocire ar fi USR-PLUS, nu-i asa?
      Nu mai poti fura ca in codru, ca pe vremea mult-iubitului psd, asta vrei sa spui ?
      • -13 (21 voturi)    
       Cine spune ca nu se va putea fura? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 13:58)

       Lok [utilizator] i-a raspuns lui midufi

       Se poate schimba tot Parlamentul, Senatul, presedintele si Guvernarea evidenta la USR, atata timp cat la nivel local sunt aceeasi, se va fura ca inainte.
       • +13 (19 voturi)    
        depinde... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:44)

        bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Lok

        Daca dai iar independenta pe bune la DNA, daca obligi primariile si consiliile generale sa publice cheltuielile amanuntit, de la numar de salariati, salarii, contracte cu fiecare furnizor, va fi mai greu de cumparat pixuri cu 200 de eur bucata sau alte aberatii din astea.
        • -4 (4 voturi)    
         puterea corupe (Joi, 5 noiembrie 2020, 1:21)

         srpc [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

         inclusiv cea a procurorilor DNA, dupa cum s-a vazut
         • 0 (0 voturi)    
          asha, si? (Joi, 5 noiembrie 2020, 12:50)

          bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui srpc

          Important e sa ai mecanisme prin care coruptii sa fie pedepsiti.Puiterea corupe peste tot in lume, si nush cum se face ca doar la noi nu sunt autostrazi, spitale decente, coruptie tinuta-n frau, etc...
      • -13 (25 voturi)    
       o mare nenorocire (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 14:07)

       freestyle [utilizator] i-a raspuns lui midufi

       mai bine cu aia slabi si incompetenti. usr-ul este o toxic pentru societate. parerea mea.
       • +10 (18 voturi)    
        ai si argumente? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:44)

        bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui freestyle

        Sau doar pareri?
        • -5 (13 voturi)    
         Îți dau eu câteva (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 22:00)

         Shaolin [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

         Sunt zeloși, agresivi și cum foarte frumos a spus clint mai sus nu sunt deschiși dialogului.

         Ideologiile toxice ce împart lumea între „noi” și „ei” nu produc decât suferință pentru toți. Păcat că acest popor, în ciuda istoriei lui, nu poate reține această lecție pe care și-o servește singur de fiecare dată când are ocazia.

         Țara aceasta nu mai are nicio speranță...

         Eu sfătuiesc pe oricine are ocazia să se gândească serios la emigrare. Nu neapărat din considerente economice (dar și acestea vor deveni extrem de relevante în curând) dar mai ales din considerente culturale și sociale. Dacă ții la tine și la familia ta și nu vrei să locuiești într-un mediu toxic cu oameni ursuzi și puși mereu pe ceartă poate ar fi cazul să cauți altă țară.
         • 0 (2 voturi)    
          astea-s argumente? (Joi, 5 noiembrie 2020, 13:40)

          bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Shaolin

          Astea-s doar convingeri personale. Replica "ba tu esti prost" nu tine loc de argument...

          Si ca sa luam pe rand:

          1.zelos, ~oasă a [At: AR (1829), 522/4 / V: (îvr) ~oz / Pl: ~oși, ~oase / E: zel + -os] 1 (D. oameni) Care e devotat promovării unei cauze, credincios unui ideal sau unei persoane Si: (grî) zilotis (2). 2 (D. acțiunile omului sau d. rezultatul lor) Care denotă devotament. 3 (D. acțiunile omului sau d. rezultatul lor) Făcut cu mult devotament.

          Esti sigur ca asta ai vrut sa spui? Sau doar ai vrut sa arati ca ai vocabular bogat?!?

          2. Agresivi? Cand te lupti cu Nicolicea, Serban Nicolae, Chiordache, daca nu esti agresiv nici nu te baga-n seama.

          3. Nu sunt deschisi dialogului? Exemplifica

          4. Diferenta dintre noi si ei ... asta e induiosatoare... deci trebuie sa avem compasiune pentru toti soferii soferilor care mutileaza justitia ca sa poata fura in voie? Sau cum?

          5. "Țara aceasta nu mai are nicio speranță" - asta da argument pentru care USR e toxic! Asta probabil e miezu'

          6. Emigrarea poate fi un raspuns. Desi dupa emigrare, daca nu exista argumentul economic, e posibil sa ajungi la concluzia ca tara e prea frumoasa ca s-o lasi tuturor ciordachilor s-o prade. Si ca poate merita sa incerci sa lupti cu vechea clasa politica in speranta ca Romania a adunat o masa critica de oameni care inteleg faptu ca diferenta dintre Romania si Vest se poate diminua drastic daca inlocuim Ciordachii, Nicolicii si Veoricile cu oameni cat de cat competenti si cinstiti. Si pe ideea asta a aparut USR-ul. Care, departe de a fi perfect, reprezinta sansa de a curata politica si administratia de urmasii partidului comunist si de prietenii lor.
      • -5 (7 voturi)    
       Blatul cu... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 20:35)

       dekar [utilizator] i-a raspuns lui midufi

       ...PSD pentru sustinerea lui Ciordache unde-l bagi ? Nu tot la hotie? Sau preferi capitolul "manarie" /
     • +11 (15 voturi)    
      logica ta lasa de dorit... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 16:54)

      IronRaven [utilizator] i-a raspuns lui numaiamnume

      ... sa spui ca nu trebuie votat ceva nou si "fara experienta" este mai rau in .ro decat sa votezi PSD/PNL este ca si cum ai spune ca este OK sa accepti sa fi furat in RAT, caci nu ai experienta sa te aperi...
      Ideea din spatele votului este sa incerci sa mai "rotesti" accesul la guvernare, iar experienta se face... nimeni nu se naste invatat... Varianta americana cu 2 partide are avantaje si dezavanteje...
      Avantajul este ca nu trebuie sa iti bati capul cu prea multe oferte si este mult mai usor sa faci guvern odata ce ai castigat alegerile (vezi Belgia)
      Dezavantajul este ca nu ai obtiuni si poti ajunge usor in situatia unei divizari politice a societatii
     • +13 (23 voturi)    
      Da' in ce prapastie risti sa te arunci? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:41)

      bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui numaiamnume

      Ce-ar putea face USR mai rau decat face PSD si PNL? Eu chiar nu pricep care e pericolul...
     • +12 (18 voturi)    
      ce prapastie?? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 19:06)

      Arlecchino [utilizator] i-a raspuns lui numaiamnume

      Nu inteleg panica asta pandeliana cu "prapastia". Poate USR nu o sa fie prea grozav. Privindu-l pe Barna chiar inclin sa cred ca nu va fi prea grozav. Dar, cel putin nu va mai instala analfabeti in functiile de ministru (Dancila, Orlando, Olguta, Liviu Pop, practic tot guvernul PSD, de la PNL ministrul Grinda, Anisie). Ce va face USR astfel incat sa fie mai rau decat Orlando? Mi se pare absolut incredibila insistenta asta cu prapastia USR de zici ca noi chiar avem de ales intre programe serioase. Care e primejdia cu USR? Singura chestie pe care o vad pe forumuri e treaba cu "marxismul" modern. Mai, baieti, mai puneti mana pe o carte si pe urma uitati-va in interiorul USR sa vedeti ce persoane sunt acolo si daca se potrivesc cu ce ati citit. Zicea cineva mai sus ca e ca un fel de religie. Poate o religie a haosului. Chiar va imaginati ca USR-ul are un program de instalare a marxismului pe care sunt toti useristii de acord? E ridicol, efectiv ridicol. Si, desigur, USR va guverna singur si va face tot ce va vrea. Hai sa fim seriosi. Singurul pericol daca vine USR e ca vom avea vreo 2 - 3 ministri competenti si cinstiti (nu mai multi ca au si ei cateva buruieni pe acolo).
    • +26 (92 voturi)    
     Bufonul Americii a fost votat de un electorat PSD! (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 10:35)

     AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui

     Sistemul arhaic cu electori permite ca in ultimele 8 alegeri prezidentiale republicanii sa castige de trei ori desi au fost depasiti la votul popular. Cred ca sistemul trebuie schimbat in sensul asigurarii proportionalitatii intre numarul populatiei si numarul de electori. California are o populatie care depaseste 4-5 state din centrul sau sudul Americii, dar are mai putin electori decat toate adunate la un loc.
     Oricum, bufonul are un electorat eminamente rural, gen PSD, la orase fiind loser all the way. Biden a reusit mai mult decat Hillary, recastigand Arizona. Mai raman de numarat mail in ballots in MI, GA, PA si WI.
     Trump e un fel de Gigi Becali al Americii, o tragedie americana care va face mult rau lumii si mai ales Americii.
     • -12 (58 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 10:53)

      [anonim] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

      • +14 (44 voturi)    
       Nu mai vorbi pana nu slabesti! (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:13)

       AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui

       Mergi la oglinda, da-ti doua palme si intreaba-te de ce esti atat de frustrat. ;)
     • -11 (33 voturi)    
      @Impotriva prostiei useriste (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:11)

      salvatore [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

      Baga capul in nisip bai comunistule userist si stai acolo, nu mai iesi la suprafata. Indivizi ca tine si ca antifa si blm de peste balta tin omenirea in loc. Idiotii ca tine doar distrug, pangaresc tot ce ating si sunt incapabili sa construiasca ceva.
      • +14 (30 voturi)    
       Of, dragul de el (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:36)

       midufi [utilizator] i-a raspuns lui salvatore

       Contradictii vadite.
       PSD-ul este si va fi (asa arata acum, cel putin) continuatorul de nadejde al pcr.
       "Comunist userist", auzi la el.
       Pai tu ce esti? comunist psd-ist ?
       Cand vad pe unii ca tine cum arunca injurii...
      • -4 (26 voturi)    
       ca simpatizant USR si ca persoana care uraste PSD (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:12)

       IronRaven [utilizator] i-a raspuns lui salvatore

       pot sa iti spun urmatoarele...
       - principalul dusman al democratiei este stanga comunista (sprijinita de Beijing si Moscova)
       - sunt anti-antifa (pe care ii consider niste anahisti idioti platiti de Beijing)
       - sunt anti-blm deoarece consider ca o organizatie care pune doar o rasa pe primul loc este o organizatie eminamente rasista
       - sunt anti KKK si impotriva oricarei extreme politice
       - sunt anti religie caci religia are tendinta a submina stiinta/educatia si de a provadui extremismul sub falsul pretext al unor "valori morale"
       - nu vreau sa intru in discutia cu cine si ce distruge, dar tinand cont ca PSD si PNL au impreuna 30 de ani de participare la guvernare, iar starea tarii este cea care este... as zice ca voi astia care ii tineti in brate pe hoti sunteti cei care distrug...
      • +10 (22 voturi)    
       la voi la bolsevici asha e logica? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:47)

       bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui salvatore

       Au ajuns acu USR-istii comunisti, si urmasii PCR-ului aparatorii democratiei? Cat de ilogic poti sa fii fara sa te jenezi de propriile prostii emanate ca sa poti scoate o asemenea aberatie?!? Ce are USR ca sa-l cataloghezi comunist?
      • +8 (16 voturi)    
       argument (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 19:14)

       Arlecchino [utilizator] i-a raspuns lui salvatore

       Vad ca sunt multi comentatori care prevad un dezastru daca vine USR. Aveti si vreun argument in sensul asta? Puteti enumara 5 chestii naspa la USR? Ca pana acum am citit pe aici ca sunt noi (??), ca sunt marxisti (adica ce vor face? vor elimina proprietatea privata? vor face demersuri pentru egalizarea rezultatelor nu a sanselor? mai concret, care sunt masurile lor marxiste de care trebuie sa ne pazim?) si cam atat. A, pardon, si foarte multe jigniri gratuite. Subtire.
     • -14 (34 voturi)    
      unii-l privesc pe Trump ca pe un mesia (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:16)

      Mary80 [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

      s-ar putea sa aiba surprize. Pentru americani s-ar putea sa fie bun. Eu nu ma astept la nimic bun de la el in relatia cu Romania, dimpotriva. Omul stie sa faca bani, si o face bagand mana adanc in buzunarele "partenerilor"..

      Oricine ar castiga, rezultatele sunt prea stranse iar lumea e prea divizata si radicalizata incat viitorul presedinte sa aiba liniste.
     • -7 (29 voturi)    
      Impotriva prostiei tale, actually (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:41)

      doz2018 [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

      Nici nu s-au terminat voturile si tu cu IQ sub 80 explici inutilitatea colegiului electoral. Adica tu nu ai inteles intrebarea de la referendum dar intelegi perfect cum functioneaza sistemul de vot din SUA. Din cauza astora ca tine e misto ca octogenarul libidinos se pupa pe gura cu greta bioenergeta (NY Times)
     • -9 (21 voturi)    
      Sa verifice cineva sacii cu voturi (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 14:58)

      Arminius [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

      Trimiteti repede la noapte pe cineva sa verifice daca sacii cu voturi sunt legati la gura. Aveti grija sa nu functioneze camerele de luat vederi. Forta US....R!
     • 0 (12 voturi)    
      Fool me once (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 15:44)

      feisbuk [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

      In 2015 Trump a prostit electoratul republican.
      In 2016 a batut-o pe democrata Hillary la votul electoral.
      In 2020 rezultatul e foarte strans.

      Democratii au o mare problema mergand cu prostii gen BLM si LGBQT când trebuiau sa castige la pas aceste alegeri. In Senat au doar un loc recuperat de la republicani. Biden are putin peste 2 mil la votul popular in conditiile in care in liberala si populata Californie rupe.

      Dems au un discurs total pe langa jumatate de US plus un candidat senil.
   • -11 (55 voturi)    
    USR nu e o alternativa (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 10:12)

    numaiamnume [utilizator] i-a raspuns lui Maspp

    USR n-ar trebui sa existe in 2020, dupa ce lumea a experimentat fascismul, nazismul si comunismul. Impunerea unei "gandiri corecte" nu este ceva de actualitate! PSD este o alternativa mai buna, PNL este o alternativa mai buna, PMP este o alternativa mai buna, ProRomania este o alternativa mai buna. Oricine nu promoveaza extremismul este o alternativa mai buna. Si o turma de oi cu o vaca in frunte este preferabila USR-ului!
    • +11 (29 voturi)    
     am impresia... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:12)

     FCX [utilizator] i-a raspuns lui numaiamnume

     ca de ceea ce te temi, de aia nu prea scapi :))
    • -12 (32 voturi)    
     USR nu promoveaza nimic. (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:14)

     clint [utilizator] i-a raspuns lui numaiamnume

     Asta e problema. Au venit si au zis ca ei sunt cei curati, competenti, nu au politruci ci oameni cu cariere de succes. Cine stie putin din ce se intampla in culisele partidului, stie ca USR e plin de gasti si a fost acaparat tot de politruci dubiosi, copiii cui trebuie, infipti bine, prea bine in aparente cariere de succes, pentru care altii se zbat o viata intreaga, in lipsa unui ajutor potrivit la momentul potrivit.

     Multi tineri inteleg si simt asta si se delimiteaza de USR, chit ca il vor vota poate ( ca mine ), in lipsa unei alternative, insa ma tem ca cei mai infocati suporteri vor deveni gospodinele si pensionarii.
   • 0 (4 voturi)    
    and let the war begin ... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 18:40)

    VaseaV [utilizator] i-a raspuns lui Maspp

    sunteti pregatiti ?
  • +14 (50 voturi)    
   >>>> (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 10:20)

   GemstonePig [utilizator] i-a raspuns lui cenzuratul

   Trump imi aduce aminte de vadim care ''castigase'' dar CIA bubulii extraterestrii ii furasera victoria si ameninta cu ONU UNESCO CHEFI LA CUTITE ca i se va face dreptate
  • -9 (27 voturi)    
   O mare victorie a normalitatii (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 13:54)

   Luk [utilizator] i-a raspuns lui cenzuratul

   O mare victorie a normalitatii, a oamenilor normali si tacuti impotriva isteriei colorate, populata cu meme amuzante si plina de ura si ranchiuna la adresa celor care inca mai judeca, inca mai muncesc si inca mai cred.
   O gramada de indivizi au avut senzatia pe toata planeta ca oricine il voteaza sau prefera pe Trump in detrimentul... acelui individ care a candidat impotriva lui, e un idiot manipulat de rusi, un cretin rasist etc, s.a.m.d.
   Sub aparenta "deschiderii" si "in apararea egalitatii" si-au permis sa jigneasca si sa incerce sa inchida gura tuturor pentru ca media i-a indemnat, guvernele i-au incurajat, pentru ca retelele de socializare le-au permis si pentru ca majoritatea au preferat sa fie masa de manevra pentru uriasele averi din imperiile digitale.
   Cetatenii cu opinii anti-Trump au devenit o sleahta de belemisti digitali, etichetand pe oricine indraznea sa aiba o alta opinie decat ei, jignind continuu si atacand persoanele in loc de opinii (aproape fara exceptie). Cu superioritatea inculcata de media, au latrat la oricine le-au aratat stapanii ca sunt "dusmanii", "raul" sau "istoria". Dresura n-a functionat in US si probabil ca nu functioneaza nicaieri bine, dar pe www nu ai loc de ei si poti avea senzatia ca-s mai multi decat ceilalti.
   Nu sunt.
  • +4 (8 voturi)    
   Pe ce planetă... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 22:56)

   jcjc [utilizator] i-a raspuns lui cenzuratul

   Pe ce planetă e USR socialist, că pe Pămînt e un partid clar de centru dreapta.
  • +7 (9 voturi)    
   cum spuneai? (Joi, 5 noiembrie 2020, 0:03)

   amanda13 [utilizator] i-a raspuns lui cenzuratul

   Si cum e cu MAGA asta, amice? O sa-ti stea in gat. Nesimtirea republicana a fost invinsa
  • +2 (4 voturi)    
   Te-ai grabit ... (Joi, 5 noiembrie 2020, 3:59)

   Gruialuinovac [utilizator] i-a raspuns lui cenzuratul

   Ca fata mare la maritat, lol
 • -11 (35 voturi)    
  Mazeta (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 8:39)

  un domn [utilizator]

  Tu votezi cu Reagan ?
  • +9 (41 voturi)    
   MDS (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 9:29)

   Lok [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   Mazeta Derangement Syndrome pe HN :))))))
 • -16 (90 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 8:48)

  [anonim]

  • -17 (49 voturi)    
   In direct pe twitter (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 9:44)

   traianw [utilizator] i-a raspuns lui

   Trump a castigat voturile din multe state-cheie, cateva de la care nu se astepta. Victoria e sigura. Sincere felicitari! MAGAA!
   • +3 (7 voturi)    
    pe twitter le-a castigat (Joi, 5 noiembrie 2020, 0:06)

    justin [utilizator] i-a raspuns lui traianw

    doar acolo, si doar pentru slugile lui.
  • +12 (44 voturi)    
   Sunt multe voturi prin posta in Pennsylvania (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 10:18)

   feroviarul123 [utilizator] i-a raspuns lui

   Deci o sa mai dureze si se pot produce schimbări.
  • +14 (22 voturi)    
   Gresit! (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 16:35)

   bcorina [utilizator] i-a raspuns lui

   Biden conduce in Wisconsin, Nevada si Michigan exact cei 32 de electori care ii mai lipsesc. In Pennsylvania. scorul este strans , dar daca castiga cele 3 state nu mai are nevoie de nici un elector. primul la 270 nu ?
 • -15 (65 voturi)    
  Lipsa de ratiune (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 9:38)

  lp [utilizator]

  castiga din nou. Omenirea se tampeste si aluneca spre idiocratie. trump e un monstru
  • -12 (32 voturi)    
   thriller (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:10)

   freestyle [utilizator] i-a raspuns lui lp

   pai Biden e un zombi. si inca mai misca. ce film de vineri noapte iesea. monster vs zombi.
 • +23 (97 voturi)    
  Bolnavul psihic are doar compasiunea mea ! (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 9:43)

  deval [utilizator]

  Daca zice insa ca e om politic, o pierde si pe asta nefericitul ! El nu poate reprezenta nici o doctrina , nici un ideal, nici o viziune ...... Daca nu ar avea steagurile in spate ai zice ca e un stendaper rasuflat de prin '70. Daca ratacitul asta castiga iar alegerile in SUA (impotriva oricui sanatos la cap), pentru democratia careia am o admiratie pe ADN, e posibil sa mi se modifice ADN-ul si sa si devin mai intelegatoare fata de alegatorii ambuscati ramasi prizonieri ai Ciumei rosii din Romania !
  • -12 (44 voturi)    
   Da (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 10:07)

   StefanB52 [utilizator] i-a raspuns lui deval

   In principiu ai dreptate. Totusi, ca la noi, contracandidatul lui, un ramolit stangist, este o alegerea mai rea. E drept, putea fi si mai rea, cu Bernie Sanders.
  • -12 (56 voturi)    
   Trump e bolnavul psihic? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 10:15)

   gogu007 [utilizator] i-a raspuns lui deval

   Ba,nene, inseamna ca tu n-ai vazut sau te prefaci ca n-ai vazut cat de senil e Mos Biden. Uita impotriva cui candideaza, la un moment dat zicea ca el candideaza pentru senat, iar recent, Joe Biden zicea ca o sa-l bata pe ...... Joe Biden :))
   Deci, despre ce vorbim?
   Trump o fi mai nebun, dar atata cat gandeste, macar gandeste cu capul lui.
   • +16 (30 voturi)    
    injectia cu clor? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:06)

    paniri [utilizator] i-a raspuns lui gogu007

    ai incercat-o? maturatul frunzelor din padure? etc. daca asta e gandire...
   • +4 (10 voturi)    
    Daca celalalt nu poate gandi, Trump nu ar trebui (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 21:51)

    deval [utilizator] i-a raspuns lui gogu007

    sa aiba permisiunea sa o faca !! Ca iese ca la noi, la Sapoca !! Eu am in casa un bolnav psihic si senil si foarte drag ....... Mai bine ca nu intelegi , dar crede-ma ca e dramatic pentru ceilalti, orice ''gandeste''... Evident, a mea nu are putere(nici la propriu nici la figurat) si nu poate face rau cuiva, in afara casei -dar in casa .. e dramatic ! De curand nepoata lui (psiholog) a confirmat ca are cam 10 diagnostice . Spun asta in treacat ca mie, mi-e clar ca pe langa alte metehne de semianalfabet frustrat, de baiat de bani gata, de misogin, obsedat, penibil, lipsit de bun simt si educatie elementara este si puternic tarat psihic !! Iar combinatia asta de psihopupu cu senilitatea, poate fi fatala pentru Planeta, daca e la Casa Alba si nu la Balaceanca......
  • -14 (30 voturi)    
   Bati campii cu gratie (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:17)

   salvatore [utilizator] i-a raspuns lui deval

   ... domnisoara userista/comunista. Amesteci ciuma rosie cu ADN-ul si cu Trump si-ti da ca esti tu o minunata si o zana. Ce fumezi comunisto? Tu esti din secta martorii lui Soros? Antifa, BLM?
   • +14 (26 voturi)    
    Esti dus rau (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:40)

    midufi [utilizator] i-a raspuns lui salvatore

    Daca nu iti convine ceva, spune de ce, explica cu argumente.
    Nu arunca cu mizerii...
    Comunisti, Soros, le amesteci pe toate.
    Unde am mai auzit oare stilulu asta? Ah, da, la draknea & psd.
    Pai atunci tu... ce esti ?
    • +4 (10 voturi)    
     ce argumente (Joi, 5 noiembrie 2020, 0:10)

     justin [utilizator] i-a raspuns lui midufi

     El stie doar o placa, cine nu e cu noi, e impotriva. Daca insisti o sa-ti spuna ca a citit el undeva, i-a zis trump, mai un video deepfake si aia e. Asta daca nu iti povesteste despre retelele de pedofili si alte minunatii.

     Cum am mai spus, chiar daca pierde trump, trumptards raman acolo si dupa alegeri, asteptand urmatorul tatuc sa preia fraiele. Ca SUA a ajuns in acest punct e cel mai infricosator.
   • +4 (10 voturi)    
    Doar cu doua variabile poti ''opera'' ? Nașpa ! (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 23:51)

    deval [utilizator] i-a raspuns lui salvatore

    Zau ca pot fi mai mult de doua categorii gen: comunisti, anticomunisti si prostani ! In plus sa etichetezi oamenii e o meteahna comunistoida/fascista iar daca o faceti mimetic sau programatic, tot acolo e ! Aflati ca am 61 ani, sunt unul dintre ranitii din 10 August 2018, nu am fost membra a nici unui partid pana acum, (cu asta nu ma laud ca dupa '89 ar fi trebuit sa o fac!) si da, o sa votez usr ! Nu cred ca asta ma face automat ''userista''! Nu amestec ADN-ul cu nimic, Ciuma Rosie nu poate fi asociata voluntar, de mine decat cu psd ! Cat despre aderentii lui Trump, ce sa zic ? Ma dezgusta dar si ingrijoreaza ideea sa mai vad un smintit inca patru ani la Casa Alba ! Cred ca este un puternic element de insecuritate (in toate modurile posibile) pentru toti !! PS Bati campii fara urma de gratie !
 • -13 (43 voturi)    
  Lol (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 9:46)

  HP [utilizator]

  Atat FoxNews cat si CNN cred ca Trump va castiga battleground states, dupa rezultatele in timp real.
 • -6 (28 voturi)    
  Predicție (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 9:52)

  Mazeta [utilizator]

  Urmează câteva zile de confuzie și tulburări, în care fiecare va susține că el a câștigat. În cele din urmă, alegerile din SUA vor fi câștigate de un moș bătrân, cel mai sigur semn al unui Imperiu la apus.
  • 0 (12 voturi)    
   si americanii vor canta (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:13)

   freestyle [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   mosule ce tanar esti...
  • -4 (10 voturi)    
   sigura castigatorul este... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:17)

   IronRaven [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   batran si senil caci unul are 74 de ani si altul are 78 de ani... si nici Biden nici Trump nu par a fi sanatosi la cap...
 • +11 (35 voturi)    
  cel (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 9:53)

  nahir [utilizator]

  mai rău lucru este faptul că americanii au fost puși de clasa lor politică să aleagă între un fanfaron grandoman paranoic și un senil.
  • 0 (12 voturi)    
   Este cel mai pertinent comentariu (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:16)

   Astazi [utilizator] i-a raspuns lui nahir

   si poate chiar singurul.
  • -2 (4 voturi)    
   ... ce e mai grav este ca.. (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:19)

   IronRaven [utilizator] i-a raspuns lui nahir

   votul asta va afecta omenirea pe termen lung... caci niciunul din candidați nu prea are ce oferi umanității...
   • 0 (2 voturi)    
    in acest caz (Joi, 5 noiembrie 2020, 1:24)

    srpc [utilizator] i-a raspuns lui IronRaven

    poate ar fi cazul ca omenirea sa nu mai insiste a avea relatii stranse si dependenta de USoA
 • +14 (36 voturi)    
  Pennsylvania mai are voturi prin posta (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 9:55)

  Koczka [utilizator]

  De asta e supărare mare
  • -10 (38 voturi)    
   Or avea, dar nu cred ca destule. (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 10:39)

   Lok [utilizator] i-a raspuns lui Koczka

   Trebuie sa gaseasca doar 700.000 din greseala undeva dosite si sa fie pentru un singur candidat pentru a schimba ceva.
   • +10 (24 voturi)    
    Sunt 1,4 Milioane nenumarate (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:09)

    Koczka [utilizator] i-a raspuns lui Lok

    La un 70/30 pt Biden se inversează culoarea.
    Nici în Michiganbsi Wisconsin nu e call

    Nu sunt pt Sleepy Joe, așa că nu mai dați minusuri. Oricum nu mă așteptam la altceva din partea unor huligani postaci
    • -8 (16 voturi)    
     Pai si la 70/30 din 1.4M tot aduc doar 560k (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:34)

     Lok [utilizator] i-a raspuns lui Koczka

     de voturi, ceea ce este prea putin sa sparga o diferenta de 700k. Deci daca nu printeaza acuma mai multe nu are rost. Oricum am inteles ca sunt valide si voturi ce vin prin posta la 3 zile dupa 3 Nov. Asa ca se poate manari bine de ambele parti.
    • -9 (23 voturi)    
     intre timp (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:38)

     mmmircea [utilizator] i-a raspuns lui Koczka

     au devenit cam 80/20, dar pe masura ce se termina voturile, disperarea comunistilor creste exponential.
 • +18 (60 voturi)    
  Să înceapă măcelul! (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 10:11)

  fokerul [utilizator]

  Se prefigurează un fel de război civil. Mahalagiul de Trump nu va renunţa la putere în cazul în care va pierde alegerile, se va comporta exact ca Ţoapa Firea, doar au acelaşi caracter.
  • -9 (29 voturi)    
   Chestia e ca... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:33)

   Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui fokerul

   Chestia e ca nu le va pierde. Deci ce macel? BLMs ies la distrugere prin tara? Ii pune trumpeta la punct imediat...acum nu mai are nimic de pierdut...sa faca ce trebuie. Curatenie.
 • -10 (48 voturi)    
  poporul american a ales (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 10:20)

  mmmircea [utilizator]

  apele s-au lamurit de pe la 5:30 ora Romaniei. Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe americani si US ! In urma acestor alegeri majoritatea din cei care o ard cu un cent per post ne vor parasi, sa le uram spor la treaba.
 • -11 (41 voturi)    
  Cum anume conduce Biden? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 10:21)

  lazarus101 [utilizator]

  Trump are aproape 700.000 de voturi in fata in Pennsylvania la 64% din voturi procesate, e in fata in Wisconsin cu 93% din voturi procesate, in Michigan 300.000 de voturi la 73%, Georgia si Carolina de Nord sunt ca si castigate si a castigat la diferenta mai mare decat in 2016 in Florida! Practic fata de alegerile din 2016 se pare ca va pierde un singur stat Arizona care are doar 11 electori, deci insuficienti sa faca vreo diferenta!
  • +12 (22 voturi)    
   1,4 mil voturi nenumărate in PA (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:18)

   Koczka [utilizator] i-a raspuns lui lazarus101

   La un scor 70/30 Biden la votul corespondenta se albăstrește PA
   Nici Michiganbsi Wisconsin nu ar mai rămâne roșii după numărarea voturilor corespondenta
   • -10 (12 voturi)    
    se fac mov (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:39)

    mmmircea [utilizator] i-a raspuns lui Koczka

    poti sa le colorezi cu carioca pe deasupra, necaz mare moncher...
 • +4 (18 voturi)    
  Ce s-a mai intamplat ? Am pierdut ceva ? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 10:26)

  Susufler0 [utilizator]

  Doar ce-am coborat sa mai cumpar un bax de bere si popcorn ca s-au terminat !

  PS. Gata, a castigat ? :)))
  • -12 (20 voturi)    
   Da, castigat. (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:13)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   Blue wave este peste tot... dar nu se vede. Dar n-ai pierdut nimic. Poate doar.. cea mai tare gluma de la inceputul ultimului minut.
   • +5 (11 voturi)    
    Rau e cand nimeresti un prost (asa cum am patit eu (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 14:59)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Alius

    pt ca se tine de tine ca raia !

    PS. Nene Alius, zi-mi mata care vrei sa fie gluma anului si ma jur ca te sustin cand vine momentul, dar pana atunci , te rog pastreaza distanta sociala da ? :)))))))))
  • +3 (5 voturi)    
   cine? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:12)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   Al nostru sau al lor? :))
   • -1 (3 voturi)    
    Nuuuuuu... :))) E vorba de al meu... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 19:13)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui nahir

    ...de @Alius !

    PS. Nu-l vrei tu ?!
 • -8 (46 voturi)    
  hopaaa (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 10:47)

  gogu007 [utilizator]

  Daca si casele de pariuri au intors brusc foaia, e clara treaba. Trump va castiga!
  Singura dilema raman voturile prin posta din Pennsylvania cu care devine tot mai clar ca democratii vor incerca sa faca niste manevre ca sa rastoarne scorul, dar ma indoiesc ca le va iesi schema.
 • +18 (32 voturi)    
  Bloomberg da alte date (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 10:52)

  bigbrother [utilizator]

  Biden: 238, Trump: 213; sunt peste 80% voturi numarate
  Senat: 47 Democrati vs 47 Republicani
  Camera Deputatilor: 181 Democrati vs 174 Republicani
  Guvernatori: Republicanii au castigat cu 27 la 23

  https://www.bloomberg.com/graphics/2020-us-election-results/
  • -9 (31 voturi)    
   Intra pe alea "neterminate" (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:29)

   Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui bigbrother

   Intra pe statele neterminat la numarat si vezi ca Trump e cam pe primul loc in toate. Aia aconteaz amai mult decat propaganda Antenista media (incluzand Bloomberg).
  • -11 (23 voturi)    
   sunt aceleasi date (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:37)

   mmmircea [utilizator] i-a raspuns lui bigbrother

   Datele date de Bloomberg sunt cele oficiale, la ora asta e 238 la 213.
   Ca sa castigi ai nevoie de 270 de electori.
   Uita-te pe statele care sunt inca deschise: Nevada, conduce Biden cu 23k voturi cu 67% din voturi numarate, Wisconsin 94% din voturi numarate, Trump are 109k voturi avans. Michigan 80% voturi numarate, Trump are peste 200k voturi avans, Pennsylvania 64% numarate, Trump conduce cu 665k voturi avans, Carolina de Nord 94% numarate, Trump 77k voturi avans, Georgia 94% numarate, Trump conduce cu 102k voturi avans.
   Aritmetica de baza zice de ore bune 244 la 293. Daca Nevada basculeaza din nou va fi 238 la 299, oricum nu mai conteaza, batalia s-a dat in Florida, Georgia, Carolina de Nord, Michigan, aici s-au jucat alegerile 2020.
 • -9 (43 voturi)    
  castigator (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:04)

  Pacala se intoarce [utilizator]

  pentru cine stie cum functioneaza sistemul electoral in SUA e clar ca Trump e castigator...
  hotnews: chiar nu va documentati inainte de a scrie artocolele. Cursa nu e stransa: tot ce vedeti e ca electorii lui Biden au fost numarati inainte. Biden are 238 de electori la ora asa si nu mai are de unde lua (are nevoie de 270). In statele unde numaratoarea nu s-a incheiat Trump are un avantaj considerabil, asa ca e stop joc pentru Biden.

  Am vazut ca multa lume il ironizeaza pe Trump ca s-a declarat castigator -- e matematica pura, nu e rocket science.
  • +13 (25 voturi)    
   Lol (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 13:32)

   HP [utilizator] i-a raspuns lui Pacala se intoarce

   Pai din ce debitezi, e evident ca de fapt habar nu ai cum functioneaza sistemul electoral.

   In cele 8-10 state unde numaratoarea nu s-a terminat, mai mult de jumatate din voturi sunt cele de dinaintea zilei de ieri.

   Acele voturi sunt preponderent catre Biden.

   De asta exista "flipping states", adica state care dupa ce se va termina numaratoarea, se vor schimba din Trump in Biden.

   Nevada, Wisconsin, sunt la ora asta flipped catre Biden.

   Nu fi Geoana.
 • -13 (41 voturi)    
  Trump won (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:07)

  EXEs [utilizator]

  Tehnic batalia este stransa, dar practic Trump a castigat zonele critice. A castigat centrul, Texas si mai ales Florida unde a spulberat, si de asemenea destul de predictibil s-a extins in nord-est fata de perioada precedenta. Daca mai castiga Georgia si Carolina de Nord atunci s-a terminat pentru Biden. California si coasta de vest sunt cam pierdute si arata tot mai mult ca o republica bananiera sud-americana condusa de oligarhi si cu discrepante uriase intre bogati si saraci.
  Casele de pariuri au schimbat de asemenea cotele si il dau castigator acum pe Trump. In principiu daca matematica se respecta si nu apare furaciune majora Trump a cam castigat.
  Problema e ca o sa fie furaciuni peste tot si o sa fie batalii legale. Anii trecuti batalia post votare a fost in Florida, dar de data asta floridienii au inchis rapid numaratoarea pentru Trump pe fondul fricii de socialism si comunism.
  Good fight!
 • -11 (19 voturi)    
  La fel ca tine? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:13)

  salvatore [utilizator]

  Pofta buna!
 • -14 (42 voturi)    
  Ce-mi plac vaitaturile useristilor plangaciosi (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:25)

  salvatore [utilizator]

  hahahaha Vaitaturile disperate ale sorosistilor simbriasi sunt muzica pentru urechile mele. Felicitari Donald! Globalistii aruncati la groapa istoriei, ce frumos, ce dimineata minunata.
 • +13 (61 voturi)    
  Trump e disperat (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:55)

  barc [utilizator]

  In 2016 pe vremea asta era deja presedinte, acum nici vorba de asa ceva. Acum tipa disperat ca poporul voteaza si vrea sa-l opreasca :)

  Biden are 238 de voturi in Colegiul Electoral conform Fox News, deci mai are nevoie de 32 de voturi. Conform exit polurilor Biden e castigator in
  Arizona 11 voturi
  Michigan 16 voturi
  Nevada 6 voturi
  Wisconsin 10 voturi
  Total 43 de voturi. Biden are cele mai mule sanse sa devina presedinte chiar daca Trump castiga Pennsylvania, Georgia si North Carolina.
  • -3 (33 voturi)    
   Serios? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 11:59)

   Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui barc

   Michigan:80% voturi numarate dau pe Trump cu 51,6%. 16 ia fata la Arizona si Nevada impreuna.
  • -5 (21 voturi)    
   inteligentule.... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:04)

   44ce [utilizator] i-a raspuns lui barc

   Scare 11 voturi ca arizona e deja adunata in alea 238
  • -4 (30 voturi)    
   Fals (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:12)

   copci [utilizator] i-a raspuns lui barc

   Arizona: E deja numarata in cele 238.
   Michigan: Trump e in fata, e aproape castigator, are avans maricel.

   Biden va lua Nevada(6 voturi) si, eventual, dar e la limita Wisconsin(10 voturi). Cu astea ajunge la 254 si e game over pentru el.

   Biden castiga doar daca se schimba total ponderea ultimelor state inca nealocate.
   • -2 (10 voturi)    
    Nevada ramane incerta. E +8000 ptr Biden (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 14:02)

    Lok [utilizator] i-a raspuns lui copci

    Dar la 64% raportari, deci nu as baga mana in foc, dar in acelasi timp sunt perfect constient de apropierea acelui stat de California si exodul populatiei de acolo chiar si intr-un stat desert.
   • +13 (19 voturi)    
    Trump pierde Michigan (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 16:53)

    jovial [utilizator] i-a raspuns lui copci

    acum Biden e in frunte
    • +2 (6 voturi)    
     Corect (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:38)

     copci [utilizator] i-a raspuns lui jovial

     Am gresit predictiile, nu ma gandeam ca pastreaza atatea voture prin corespondenta la sfarsit, desi astea erau disponibile primele. Biden e ca si castigator, insa se mai poate inca schimba.
     Trump trebuie sa ia Pennsylvania si sa intoarca la Nevada, e greu cu amandoua insa. Sau cine stie, o noua schimbare in Michigan, diferenta nu a mai crescut in ultimul timp, dar e destul de mare deja. E foarte greu de crezut ca mai poate castiga Trump, insa mai multe state sunt la limita, vor fi probabil contestatii.
  • +10 (16 voturi)    
   Michigan, (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:15)

   mazzola [utilizator] i-a raspuns lui barc

   mai spre seara poate, acum

   Trump 2.275.601
   Biden 2.070.685
  • +12 (22 voturi)    
   Arizona e la Biden (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:44)

   vorbis [utilizator] i-a raspuns lui barc

   Dar raman fix 32 de voturi, ca sa nu fie contestata victoria are nevoie de Georgia sau Carolina de Nord, cred ca e mai greu in Pennsylvania
  • +9 (13 voturi)    
   felicitari (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 16:54)

   jovial [utilizator] i-a raspuns lui barc

   e cea mai realista predictie, Michigan, Wisconsin si Nevada vor decide presedintele si acum Biden conduce.
 • -12 (32 voturi)    
  foarte interesante voturile la comentariii... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:38)

  let_s_twist_again [utilizator]

  până acum ~30 min arătau cu totul altfel dar se pare că a intervenit un "comando" progresist cu sacul plin de minusuri... deşi se pare că le-a fost lene să parcurgă toate comentariile...
  măi băieţiei puţintei la minte, alegerile se câştigă peste tot cu voturi unice reale în urnă, nu cu like-uri sau respectiv dislike-uri pe net care pot fi multiplicate de orice fanatic ce îşi creează conturi multiple... astea pot servi doar la calcularea diurnei voastre de la moş georgică...
 • +12 (28 voturi)    
  Voturile prin posta vin din urma (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 12:42)

  vorbis [utilizator]

  Acolo democratii domina, deja Biden a preluat conducerea in Wisconsin, la fel se va intampla si in Michigan. In Pennsylvania are de recuperat mai mult, dar se joaca inca in Georgia si Carolina de Nord. Faptul ca echipa lui Trump vrea sa opreasca numararea voturilor in Michigan e un semnal prost pentru Trump,pierde teren si va pierde statul si electorii si fara Michigan nu poate castiga.
  • +14 (16 voturi)    
   deja s-a evaporat avantajul lui Trump in Michigan (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 16:52)

   jovial [utilizator] i-a raspuns lui vorbis

   conducea cu 200k de voturi si acum Biden are un plus de 9000 de voturi si doar voturoe prin corespondenta au rama de numarat, majoritatea fiind in favoarea lui Biden
 • +12 (32 voturi)    
  Trump se cam grabeste si cu anuntul victorie,... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 13:02)

  AdevaratulProfet [utilizator]

  ...dar si cu circul totodata, si nu o face de idiot ce e, ci o face pentru ca are anumite informatii : Biden are acum 238, va castiga Nevada(6), iar in Wisconsin(10) a trecut in fata. Ajunge astfel la 254 si practic mai are nevoie sa castige doar un stat dintre : Michigan, Pensylvania, Georgia sau North Carolina(are doar 15 electori si ar mai fi nevoie de un elector pe care il va lua)..Iar avand in vedere ca in toate din aceste state se mai numara voturi prin mail/corespondenta care preponderent sunt castigate de Biden, e foarte posibil...
  • +12 (26 voturi)    
   Am primit aproape instant 3 minusuri :) (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 14:38)

   AdevaratulProfet [utilizator] i-a raspuns lui AdevaratulProfet

   Unul e de la Mazeta, celalalt de la Luk si altul cel mai probbail, de la celalt ratacit : Ochii_Pe_Voi...Desi e foarte probabil ca toti 3 sa fie unul si aceesi persoana care se logheaza cu conturi diferite...Indiferent ca sunteti doar unul sau doi sau trei, nu inteleg ce v-a deranjat la comentariul meu, am spus doar ca sa se joaca, si matematic nu e nimeni matematic inca castigator...
 • +12 (16 voturi)    
  la ora postarii comentariului (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 13:02)

  sentenced [utilizator]

  Wisconsin (95% din voturi centralizate, 10 electori)
  Biden: 1,585,029
  Trump: 1,577,558
  7,471 diferenta in favoarea lui Biden

  --------------------------------------------

  Michigan (83% din voturi centralizate, 16 electori)
  Trump: 2,315,875
  Biden: 2,115,626
  200,249 diferenta in favoarea lui Trump

  --------------------------------------------

  Pennsylvania (64% din voturi centralizate, 20 electori)
  Trump: 2,965,636
  Biden: 2,290,624
  675,012 diferenta in favoarea lui Trump

  --------------------------------------------

  North Carolina (94% din voturi centralizate, 15 electori)
  Trump: 2,732,104
  Biden: 2,655,392
  76,712 diferenta in favoarea lui Trump

  --------------------------------------------

  Georgia (94% din voturi centralizate, 16 electori)
  Trump: 2,380,946
  Biden: 2,278,123
  102,823 diferenta in favoarea lui Trump
  • +11 (19 voturi)    
   E pe muchie de cutit (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 15:02)

   feisbuk [utilizator] i-a raspuns lui sentenced

   WI + 20.000 voturi Biden, 95% sectii
   NV + 7.500 voturi Biden, 67% sectii
   ------------------------
   PA + 675.000 voturi Trump, 64% sectii
   NC + 75.000 voturi Trump, 94% sectii
   GE + 100.000 voturi Trump, 94% sectii

   MI + 12.000 voturi Trump, 90% sectii

   Biden 238 + 10 WI + 6 NV = 254
   Trump 213 + 15 NC + 16 GE = 244

   Probabil Trump va lua PA (20) si ajunge la 264

   In Michigan se decide cursa! Avantajul lui Trump a scazutffff mult si inca se numara in zonele populate. Cele 16 voturi din MI sunt suficiente lui Biden
   • +11 (17 voturi)    
    in Michigan Biden a revenit pe primul loc (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 16:47)

    jovial [utilizator] i-a raspuns lui feisbuk

    are un avans de 9000 e voturi.
  • +12 (18 voturi)    
   deja Trump a pierdut 200 000 de voturi avantaj (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 16:49)

   jovial [utilizator] i-a raspuns lui sentenced

   acum Biden e pe primul loc cu 9000 de voturi in Michigan. Daca ia acest stat devine presedinte.
   • -3 (7 voturi)    
    Biden poate pierde in Nevada. (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 23:51)

    Rahan5 [utilizator] i-a raspuns lui jovial

    Daca pierde Nevada Biden poate sa piarda alegerile cu totul.
 • +14 (16 voturi)    
  Multi comentează puțini inteleg (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 13:56)

  Koczka [utilizator]

  Ceea ce contesta Trump în legătură cu voturile prin corespondenta este faptul că o HJ legata la cele care sosesc DUPA terminarea votării ( cu data și ora înregistrării la posta înainte de ora limita ) pot fi admise ca valide. De fapt judecătorii au folosit expresia POT FI VALIDATE , adică lasă la latitudinea Comisiilor electorale din fiecare stat.
  In PA ( Pennsylvania ) numărul acestora e extrem de mare, am înțeles că circa 1,4 milioane. Cei de la posta susțin că e vorba de voturi înregistrate într-o perioadă de 4 zile, adică weekendul și zilele de luni și inclusiv marți în ziua votului. Aceste voturi nu au fost numărate până acum și se prognozează că doar vineri se va putea comunica rezultatul final in PA.
  Câștigătorul intre Trump și Biden va fi cel care câștigă două din statele: PA, MI ( Michigan ) și WI (Wisconsin )
  • +2 (16 voturi)    
   Michigan (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 14:45)

   sentenced [utilizator] i-a raspuns lui Koczka

   Recupereaza tare Biden in Michigan, 13K de voturi diferenta in favoarea lui trump la 90% din voturi centralizate, in conditiile in care la 83% din voturi Trump avea 200K in fata.
   Oricum, la cum arata situatia, vor numara pana iese Biden.
  • +14 (18 voturi)    
   2/3 (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 15:05)

   feisbuk [utilizator] i-a raspuns lui Koczka

   PA pt Trump, MI+WI Biden care bate cu 270 la 264
   • +12 (18 voturi)    
    corect (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 16:44)

    jovial [utilizator] i-a raspuns lui feisbuk

    Biden a revenit si a recuperat in Michigan, Wisconsin, acum conduce si voturile prin posta mai sunt de numarat si acolo au votat democratii 2 la 1 fata de republicani. Conduce si in Nevada si in Arizona si poate sa recupereze si in Pennsylvania.
 • -11 (33 voturi)    
  Unde sunt stangistii care postau anti-Trump? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 14:28)

  Miky60 [utilizator]

  Gata, acum taceti? Erati cei mai vocali, inflacarati de o lupta proletara pentru valorile socialismului si a clasei proletare impotriva burghezilor de dreapta, capitalistilor, etc. Unde sunteti acum? Ati vazut ca totul era doar o propaganda si realitatea din USA este alta, nu cea pe care vi se spunea voua din Rusia?
  • +14 (38 voturi)    
   Lol (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 14:35)

   HP [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

   Biden castiga alegerile, bossao.

   Wisconsin e deja luat, urmeaza Michigan si probabil si Pennsylvania.

   V-ati luat dupa fenta, la fel ca Geoana.

   Voturile decisive sunt cele care au fost depuse inaintea zilei de ieri, si care vor fi numarate ultimele.
   • -14 (26 voturi)    
    La Geoana ai plans mult, nu stangistule psdist? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 15:25)

    Miky60 [utilizator] i-a raspuns lui HP

    Voi stangistii sunteti pesedisti, de stanga, mereu impotriva dreptei
    • +4 (12 voturi)    
     Lol (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 18:22)

     HP [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

     Sterge-ti mucii si dispari, asa cum va face Trump.
  • +7 (13 voturi)    
   Melania, dragostea mea! (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 19:01)

   Mihai Bucur [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

   Exact ca Geoana!
 • -1 (13 voturi)    
  Poate cineva sa explice (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 14:47)

  Setalcott [utilizator]

  Cum se cunoaste rezultatul la senat, dar nu la presedentie?
  • +9 (9 voturi)    
   Nu s-au terminat numaratul voturilor (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 16:38)

   bcorina [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

   La Senat se voteaza direct, iar la Presedinte votul este indirect, adica se voteaza electori care la randul lor voteza Presedintele.
   • +7 (9 voturi)    
    gresit (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:10)

    ovyd79 [utilizator] i-a raspuns lui bcorina

    inca se numara voturi, nu toata lumea voteaza pt presedinte si senator din acelasi partid
    • +9 (11 voturi)    
     esti in eroare (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 18:23)

     bcorina [utilizator] i-a raspuns lui ovyd79

     În Senatul Statelor Unite, fiecare stat al Statelor Unite, indiferent de numărul locuitorilor săi, este egal reprezentat de către doi senatori, care sunt aleși pentru o perioadă de șase ani prin vot direct de către populația statului respectiv. Alegerile pentru senatori au loc din doi în doi ani, în anii pari, aproximativ o treime din senatori fiind aleși sau realeși cu aceste ocazii. Anii 2004, 2006 și 2008, spre exemplu, au fost ani de alegeri, fiecare din ei, pentru câte o treime din senatori. Astfel, ciclul de realegere și reînnoire completă a Senatului este de șase ani, număr evident identic cu durata mandatului oricărui senator.
     Acum pentru Senat nu au fost alegeri in toate statele Americane, astfel ca pentru senat votul s-a terminat.
     • +1 (3 voturi)    
      asa este (Joi, 5 noiembrie 2020, 2:01)

      ovyd79 [utilizator] i-a raspuns lui bcorina

      sunt familiar cu sistemul, dar nu intelegi ce am vrut sa spun. Eu incercam sa raspund la ce spuneai mai sus, electorii nu au nimic de a face cu faptul ca inca se numara voturi, Iar cineva care a votat pt Trump in Arizona de exemplu, nu a votat neaparat si pt senatorul republican. Deci diferente si la procent si la viteza de numarare (presedinte vs senator din acelasi partid, in acelasi stat) de exemplu.
   • -5 (7 voturi)    
    Un non-raspuns (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:15)

    Setalcott [utilizator] i-a raspuns lui bcorina

    Senatorii sunt echivalentii electorilor. Daca se stie cine sunt senatorii, ar trebui sa se stie si cine sunt electorii, deci si presedintele.
    • +8 (10 voturi)    
     Documenteaza_te (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 19:05)

     bcorina [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

     Nu are nici o legatura senatorii cu efectorii.
     Fiecare stat american are cate doi senatori alesi pentru un mandat de 6 ani. Votul lor este direct .Anul acesta nu toti senatorii si-au terminat mandatul de 6 ani asa ca nu in toate statele au fost alegeri pentru senat.
  • +8 (10 voturi)    
   Uite cum e cu votul la Senat (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 19:09)

   Mihai Bucur [utilizator] i-a raspuns lui Setalcott

   Senatorii au un mandat de sase ani. Pentru locuri in Senat se voteaza la fiecare doi ani, dar numai pentru o parte din locuri, adica pentru aproximativ o treime. Fiecare stat are doi senatori, total 100. De data asta s-a votat pentru 35 de locuri si, evident, s-a votat pentru locuri in Senatul US, numai in unele dintre statele US. Aceasta ar putea explica si de ce s-a cam lamurit cum e cu Senatul, desi mai e si acolo un loc care inca nu e atribuit.
 • -15 (37 voturi)    
  Trump 278, Biden 260. Stangistii plang (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 15:46)

  Miky60 [utilizator]

  Biden este noul Geoana! A inceput saptamana ca presedinte, s-a trezit ca a pierdut. Si tot aparatul de propaganda stangist inflacarati de o lupta proletara pentru valorile socialismului si a clasei proletare impotriva burghezilor de dreapta, capitalistilor, etc. a pierdut. Mai este o sansa de a scapa cu tot de stanga ruseasca!
  • +13 (27 voturi)    
   plangi tu in curand (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 16:14)

   cristi_an [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

   Biden va castiga :)
   Pariem. cine pierde nu mai posteaza pe site-ul Hotnews timp de o luna
  • +12 (28 voturi)    
   acum e 270 - 268 pentru Biden (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 16:25)

   Omics [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

   Nu mai sunt șanse pentru Trump. "Clasa muncitoare" din Detroit a trimis protecționismul lui Trump la plimbare. Nu era pentru ea.
   • -10 (20 voturi)    
    Protectionismul este la Biden, el este stangist (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:34)

    Miky60 [utilizator] i-a raspuns lui Omics

    vezi ca incurci oalele, esti tipic spalat pe creier. Protectionismul este la socialisti, la stangisti, adica la Biden. El este cu ajutoarele sociale pentru clasa muncitoare. Trump este de dreapta, cu economia, cu capitalismul.
    • +8 (12 voturi)    
     Prostu striga prostii (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 18:59)

     rinox [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

     Pai cine a pus tarife protectioniste?
  • +12 (26 voturi)    
   e invers postac (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 16:40)

   jovial [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

   Trump a condus toata noaptea ca Geoana si acum cand se numara voturile trimise prin posata prostovanul vostru se trezeste maine dimineata ca a fost presedinte pentru o zi. La fel ca Geoana. Biden va zice ca Basescu: I-am ciuruit pe toti :))
 • +13 (17 voturi)    
  Inca se joaca (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 16:06)

  Flav_ [utilizator]

  Daca ma uit pe update-uri , WI si MI sunt albastre acum
 • -11 (31 voturi)    
  Frauda (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 16:46)

  ap101 [utilizator]

  Ce se intampla in Michigan si Wisconsin miroase a frauda...
  • +10 (16 voturi)    
   Se putea prognoza "frauda" (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 16:55)

   Omics [utilizator] i-a raspuns lui ap101

   Dacă analizai MIchiganul când conducea Trump, observai că Wayne unde sunt sute de mii de voturi, majoritar pentru Biden, încă nu era numărat. Deci trebuia să te aștepți șă să calculezi că Trump pierde Michigan.
  • +11 (17 voturi)    
   ce dăștept esti (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:36)

   Filbert [utilizator] i-a raspuns lui ap101

   Hai serios, iti miroase tie...Ai auzit de votul prin corespondenta? Ai citit pe undeva ca e o mica pandemie in lume iar America are 250k+ de morti asa ca foarte multi au ales sa voteze prin posta?
 • +6 (14 voturi)    
  2016 (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:16)

  pandelescu [utilizator]

  Experimentul a fost in 2016. Explica-ne te rog cum te-a ajutat rezultatul.
 • +15 (31 voturi)    
  Trump pierde (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:18)

  erdeke [utilizator]

  deja au inceput trumptarzii sa strige frauda:) Ce nu inteleg ei e ca intai s-au numarat voturile celor care au votat in persoana si acolo republicanii au un avantaj. Dar acum au ramas de numarat voturile prin corespondenta, unde avantajul democratilor este covarsitor. Chestia asta se cheama red mirage, le creeaza iluzia ignorantilor ca Trump a luat un avans decisiv, insa acum vin voturile democratilor.

  Si in Romania dimineata voteaza rurarul si batranii si spre seara iese la vot urbanul, ies studentii, tinerii, cei cu studii superioare. Dimineata si amiaza pare ca PSD castiga, spre seara se decid alagerile. Nu uiati cum a castigat Basescu.
  • +1 (15 voturi)    
   Nu e asa in Romania (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:44)

   copci [utilizator] i-a raspuns lui erdeke

   La noi difera sondajele de opinie in timpul zilei, in functie de ora. La numaratoarea voturilor nu au fost niciodata asemenea rasturnari de situatie. Poate doar Geona vs Basescu, dar acolo era normal, ca diferenta era foarte mica.
  • +3 (7 voturi)    
   Amerlocii originari de la Romania (Joi, 5 noiembrie 2020, 0:41)

   PingPong [utilizator] i-a raspuns lui erdeke

   Pai normal, asa sunt amerlocii romani: au plecat din Romania de la oras si s-au mutat in America la sat.
   Deci devenind sateni e normal sa voteze ca niste tarani si sa tina cu Trumpf.
 • +4 (20 voturi)    
  e cam gata... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:19)

  gogu007 [utilizator]

  Daca trendul ramane acelasi, Trump e pierdut, doar ca parca tot nu miroase bine treaba cu corespondenta.
  Oricum, diferenta e mica. In cateva ore se poate intoarce roata de mai multe ori.
 • -10 (34 voturi)    
  republica bananiera (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:35)

  EXEs [utilizator]

  Lol, a ajuns si America la fel ca tarile bananiere in care se fura voturi cu galeata si functionarii corupti se fac ca nu vad. In Wiscosin sunt deja vreo 100 de mii mai multe voturi peste numarul total de votanti inregistrati. In Michigan apar din senin vreo 140 de mii de voturi absolut toate 100% numai pentru Biden, 0 pentru Trump, 0 pentru restul de inca 3 candidati. In Pensylvania au oprit votul peste noapte pentru ca iese Trump si nu stiu cum sa mai fure niste voturi pentru Biden, absolut penibili guvernatorii astia democrati. De asemenea judecatorii au decis sa primeasca baloturi in urmatoarele 3 zile. Astia sunt dementi, voteaza dupa inchiderea urnelor. Nu mai vorbesc ca nu se autentifica originalitatea voturilor, pot sa printeze baetzii voturi la imprimanta pana se plictisesc.
  Cam asa arata sfarsitul democratiei. Oricum ar iesi o sa avem macar parte de circ in urmatorii 4 ani, ori cu un bufon ori cu un senil. Daca iese Trump o sa continue comedia individului si dementa stangii cu suspendari, dosare, Rusia etc. Daca iese Biden, o sa ne distram pe cinste cu prostiile pe care le va indruga bosorogul, si ne vom distra mai putin cu razboaiele pe care le va reporni camarila stangista in frunte cu Harris. O sa ne trezim din nou cu imigrantii pe cap, dar se vor simti ceva mai ca acasa pentru ca toata Europa va purta burca anticov. Macar asa nu vor mai sti pe cine trebuie sa injunghie sau sa impuste.
  • -7 (13 voturi)    
   Exact (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 19:02)

   traianw [utilizator] i-a raspuns lui EXEs

   Foarte bine scris!
  • +4 (6 voturi)    
   Scuipi unde mai ieri pupai? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 23:58)

   niponica [utilizator] i-a raspuns lui EXEs

   Pai n-a facut Trump America Great? A facut-o great pentru Biden :))
 • +12 (34 voturi)    
  Biden a castigat !!! (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:48)

  gv [utilizator]

  Cu voturile din Michigab, Wisconsin si Nevada, Biden are 270 de votiuri in colegiul electorilor, exact voturile pentru a deveni presedinte.
  Oricum, dupa numararea tuturor voturilor, Biden va avea curasistului cel putin 4 milioane de voturi mai mult decat Trump, deci urletele rasistului si xenofobului sunt complet deplasate.
  • -4 (8 voturi)    
   Biden nu are inca Nevada. (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 23:48)

   Rahan5 [utilizator] i-a raspuns lui gv

   Fara Nevada Biden pierde. Mai sunt vreo 290.000 voturi de inregistrat si diferenta este de vreo 7500 de voturi. Deci Trump are o sansa importanta in Nevada. Trump a castigat Nevada in 2016.
   • +2 (6 voturi)    
    Nope (Joi, 5 noiembrie 2020, 0:44)

    iolea [utilizator] i-a raspuns lui Rahan5

    Mai sunt de numarat voturi din zonele unde democratii domina puternic. Biden va lua Nevada la o diferenta chiar mai mare decat e acum. Si poate sa ia si Pennsylvania, poate chiar si Georgia.
 • +19 (31 voturi)    
  Doamne ce idiot e (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 17:50)

  lenty [utilizator]

  "Aseară conduceam solid , apoi, unul câte unul, au început să dispară ca prin magie”.
  Imbecilul nu pricepe cum e treaba cu alegerile. Se numara in continuare, dar prostul s-a declarat castigator deja. Geona 2.
  • +9 (11 voturi)    
   asta e (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 19:13)

   Erwin [utilizator] i-a raspuns lui lenty

   daca a obosit sa tot castige si s-a dus la culcare...

   Sa vedem ce se intampla insa in Nevada. La 8000 de voturi diferenta si numai 60% numarate se poate intampla orice.
  • +7 (21 voturi)    
   Ba stie, si a vrut sa compromita votul postal, (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 19:48)

   Mihai Bucur [utilizator] i-a raspuns lui lenty

   desi siguranta acestui tip de vot e de mult confirmata in alegerile americane.Din nou, nu i-a pasat acestui psihopat de faptul ca el compromite democratia americana la fiecare pas. S-a comportat in asa fel incat a distrus valori care au facut America mare, a distrus administratia care inainte avea oameni comepetenti, el i-a inlocuit cu obedienti incapabili sa ia decizii si carora le-a cerut loialitate de sclavi, ca altfel zboara. Dar cel mai evident a fost stilul lui total ne-american; vulgaritate, mitocanie, atacuri la persoana gen Vadim, apel la cele mai josnice instincte si incitare la ura si la diviziune, cum nu a mai facut niciun presedinte. Sub el s-a ajuns ca o mare majoritate si dintre republicani si dintre democrati sa-i considere pe adversarii politici nu niste prosti sau vicleni sau hoti, ci de-a dreptul animale si monstri. Trump a incurajat divizarea si ura in randul populatiei. Daca a reusit sa faca motiv de diviziune si ura si din purtatul mastii. 80% din democrati o poarta, numai 40 la suta din republicani; daca te vad unii republicani pe strada cu masca, te scuipa, ca esti cu Biden. Baaah suntem nebuni? Oricum, nu e bine totusi ca a iesit Biden, fara sa castige democratii si senatul. Senatul republican si Curtea Constitutionala dominata de republicani vor bloca toate proiectele importante ale lui Biden pe plan intern. E criza, situatia e grea, electoratul va fi curand dezamagit si il vor regreta pe Trump. Multi vor spune: A venit Salavatorul Americii, iar niste ticalosi si tradatori l-au respins. Ar fi fost nevoie poate de inca 4 ani de Trump, ca America sa se vindece de trumpism. Asa, criza se va mentine, tara va fi aproape neguvernabila, iar trumpismul va scoate probabil din nou capul.
 • +9 (27 voturi)    
  Incet, incet, pe masura ce se numara.... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 18:18)

  bogdan1477 [utilizator]

  Devine din ce in ce mai clar ca Trump s-a culcat presedinte si se trezeste prostanac, dupa modelul "Mihaela dragostea mea".
  Pe masura ce se numara cele 100 mil de voturi prin corespondenta, in mare parte pro-Biden, avantajul lui Trump se topeste, usor, usor mai in toate statele cheie.

  Si asha se va incheia una din cele mai negre perioade din istoria SUA.
  • -4 (8 voturi)    
   Gresit ! (Joi, 5 noiembrie 2020, 0:29)

   Felics [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

   Perioada neagra de abia acum va incepe, cu lockdown total, taxe marite si milioane de joburi pierdute, din cauza unui senil si a unei comuniste...
   • +2 (6 voturi)    
    Buthurt much? (Joi, 5 noiembrie 2020, 0:44)

    iolea [utilizator] i-a raspuns lui Felics

    Losers.
 • +10 (20 voturi)    
  se instaleaza panica la republicani... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 18:19)

  ilie.pustiu [utilizator]

  ameninta cu procesele sa opreasca numararea voturilor. Isi dau si ei seama ca au pierdut. Si la fel se vede si la trumpalaci, deja bat campii cu frauda...
 • +10 (20 voturi)    
  se instaleaza panica la republicani... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 18:19)

  ilie.pustiu [utilizator]

  ameninta cu procesele sa opreasca numararea voturilor. Isi dau si ei seama ca au pierdut. Si la fel se vede si la trumpalaci, deja bat campii cu frauda...
  • -6 (14 voturi)    
   Spre deosebire de Romania... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 20:22)

   traianw [utilizator] i-a raspuns lui ilie.pustiu

   in SUA frauda electorala se investigheaza in mod real, si se pedepseste la fel de real. Ai putina rabdare, ai sa vezi pana la urma daca a fost sau nu frauda, nu e cazul sa decretezi propria opinie ca fiind adevar.
   • +6 (14 voturi)    
    ... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 21:38)

    g01an [utilizator] i-a raspuns lui traianw

    pai se analizeaza, dar situatia este fix invers... din campania din 2016, mai toti oamenii care l-au facut pe Trump presedinte au ajuns deja sau vor ajunge in curand la parnaie pentru probleme de cum au finantat campania, ca au mintit autoritatile federale in privinta finantarii sau pentru alte nereguli in modul cum au organizat campania.

    si asta doar din ce stim noi public, exceptand ajutorul pe masa pe care l-a primit de la tot felul de entitati dubioase.
 • +10 (24 voturi)    
  Urmeaza ca Trump sa dea vina pe flacara violet (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 18:32)

  daril [utilizator]

  Du-te acasa mosule, ai luat-o pe coaja.
 • -5 (23 voturi)    
  Unde e avansul ala detasat de care zicea stanga? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 18:49)

  Miky60 [utilizator]

  Toti cei 4 ani s-a tot spus ca poporul american e impotriva lui Trump, ca e prost, ca e nu stiu cum si ca acum, la alegeri, Biden are un avans de 30-40% si ca il va zdrobi pe Trump. Vad ca d-abia d-abia va castiga, tremurand, cu emotii mari si cu multe semne de intrebare. Pai unde e avansul ala? La ce rezultat este, pare mai mult o infrangere a lui Biden, aceasta victorie.
  • +10 (20 voturi)    
   parca (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 19:36)

   zwfm [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

   esti cam smiorcait, acu cateva ore faceai ca ala cu saliva, ciucacu. Mai ia o pauza, poate peste 2 ore sari din nou pe-aici...
  • +7 (13 voturi)    
   Ha..ha (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 21:51)

   banuk [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

   Unde e avansul? O sa-l vezi cand Biden depune juramantul.
 • +12 (22 voturi)    
  "N-am castigat deci e frauda" (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 18:57)

  rinox [utilizator]

  A pierdut, e clar dupa cum se smiorcaie.
 • -11 (27 voturi)    
  Comentariile sunt ireale (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 19:01)

  AndreiBCO [utilizator]

  Ar fi nostim daca n ar fi trist.
  Va bucurati ca pierde trump, dar o sa vedem in urmatorii 4 ani unde suntem pe harta si cata atentie ne va va acorda US. Estimez ca usurel vom ajunge Crimea 2.
  In ce priveste lupta interna, omul este de apreciat la cat de bine s-a tinut desi absolut toata media a fost impotriva lui din momentul alegerii. Din pacate masinaria comunista numita partidul democrat a castigat, ciordind voturi mai rau ca tudorache.
  Personal imi voi cumpara popcorn si voi urmari show ul lui bideu. Va fi un spectacol pe cinste, pana il va inlocui kamala.
  Sunt curios de acum incolo ce vor face baietii din blm si antifa, ca nu-i mai plateste nimeni pentru proteste si nici n-o sa mai poata sa traiasca din furat adidasi.
  MAGA!
  • +9 (19 voturi)    
   hai ma (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 19:40)

   zwfm [utilizator] i-a raspuns lui AndreiBCO

   tristule, cu crimea2 ta cu tot...fugiti ca vine apocalipsa, s-a profetit mai sus, pardon "estimat"
  • +13 (23 voturi)    
   Comentariile sunt ireale sau perceptia ta? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 20:11)

   bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui AndreiBCO

   1. Ne bucuram ca pierde Trump ca orice oameni iubitori de democratie cand vad riscul alunecarii spre dictatura, cand vad persoane grobiene, usor demente, cu tehnici de negociere asemanatoare cu ale mafiei. Nici macar nu mai conteaza din partea cui candideaza, dreapta sau stanga, e tot din categoria Victor Orban, Andrzej Duda, Benjamin Netanyahu, buni prieteni cu Rusia (poate mai putin Duda) China si Turcia, spre ale caror modele de democratie vor sa-si duca tarile.
   2. A acuza opozitia ca ti-a ciordit voturi cand tu organizezi alegerile, cand tu controlezi parlamentul, cand ai avut grija sa-ti betonezi curtea suprema, e totalmente ilogic. Doar niste oameni prea infierbantati ca sa mai gandeasca limpede pot crede asha ceva. Si a aceeasi tehnica folosita de PSD la mai toate alegerile pe care le-a pierdut, inclusiv localele de acu cateva luni.
   3. Cu Biden Presedinte, poti sa te astepti la ceva similar cu perioada Obama, cu diferenta ca acu SUA e mult mai izolata pe plan mondial si scopul principal al lui Biden va fi sa refaca puntine de comunicare cu UE. Pentru ca totusi SUA fara UE ca si partener e muuuult mai slaba. Doar ca vor trebui sa se obisnuiasca cu faptul ca UE e un partener aproximativ egal ca si importanta.
   4. blm si antifa, nemaiavand nici un Trump care sa-i faca sa arate ca niste victime, si pe cat posibil fara politie care sa reactioneze disproportionat, vor reveni la locul alocat lor de societate, adica la parnaie. Ca daca nu erau actiunile disproportionate ale politiei sau Trump nu punea foc pe paie ca sa aiba un avantaj electoral, toata nebunia aia nici n-ar fi existat.
   • +9 (17 voturi)    
    Bravo! La toate cele 4 puncte. (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 20:48)

    Mihai Bucur [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

    Rareori am vazut pe acest forum un comentariu atat de lucid si de bun simt. Si atat de clar exprimat!
   • -6 (22 voturi)    
    mai degraba as spune ca perceptia ta este gresita (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 21:13)

    AndreiBCO [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

    Haide sa ti explic punctual:
    1. Daca esti iubitor de democratie, nu pot sa vii sa spui ca sustii partidul democrat de astazi, care practica politica pumnului in gura. Daca nu esti de acord cu opiniile lor esti catalogat direct rasist/extremist/introdu ce apelativ doresti. Promoveaza ideologii marxiste si idei anti white man, cancel culture, promovarea pe baza de criterii gen rasa, orientare sexuala si meritocratie zero, etc. Exemplele de dictatori pe care le dai nu sunt cele mai fericite, dar totusi in majoritatea tarilor respective nu se arunca lumea in aer si nu se comit atentate la liber.
    2. Mai documenteaza-te un pic cum e cu sistemul federal, in fiecare stat guvernatorii controleaza tot. Dimineata Trump avea sute de mii de voturi avantaj si de atunci s-au contorizat voturi doar pentru bideu. Michigan si Wisconsin oare sunt oare state democrate?
    3. Cu perioada Obama cand Rusia si-a facut de cap, Iranul dezvolta arme nucleare desi semnase contrar si China s-a dezvoltat la greu. Nu mai vreau, multumesc. Sa stii ca noua ne-a mers mereu bine cand am US a avut presedinti republicani.
    4. Sper sa ai dreptate, dar estimez ca blm si antifa vor fi incurajati si mai mult cu aceasta victorie si vor incerca in continuare sa-si impuna fortat ideologia. Fara opozitie, de data aceasta.
    • +4 (8 voturi)    
     Da.da (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 23:56)

     niponica [utilizator] i-a raspuns lui AndreiBCO

     Si marmota invelea ...
    • +3 (7 voturi)    
     Da.da (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 23:56)

     niponica [utilizator] i-a raspuns lui AndreiBCO

     Si marmota invelea ...
    • +3 (7 voturi)    
     Da.da (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 23:56)

     niponica [utilizator] i-a raspuns lui AndreiBCO

     Si marmota invelea ...
    • +4 (8 voturi)    
     Da.da (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 23:56)

     niponica [utilizator] i-a raspuns lui AndreiBCO

     Si marmota invelea ...
    • 0 (0 voturi)    
     na, fiecare cu perceptia lui (Joi, 5 noiembrie 2020, 13:52)

     bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui AndreiBCO

     1. Asta e doar 10% adevarat, restul e viziunea ta de extrema dreapta. Si cum la senat raman republicanii, poti dormi linistit, nu-ti baga nimeni pumnul in gura. Cel putin deocamdata.
     2. Si atunci nu poti zice la fel si despre alea republicane? Iar faza asta cu "doar voturi pentru Biden" a doar in imaginatia trumpistilor. De unde pana unde? Probabil s-au numarat mai repede voturile din anumite districte care votasera cu Trump, poate au inceput sa se numere si voturile prin corespondenta, majoritare pentru Biden. Dar afirmatia in sine ca au venit doar voturi pentru Biden e fake news. Cand/unde vin multe pentru Trump e democratie, ciand/unde vin pentru Biden e dictatura si furt.
     3. Si in perioada Trump Rusia nu si-a facut de cap? Iranul ce face, apropos? Si cand SUA a iesit din acordul de mediu de la Paris, cand au conditionat acordul cu Canada de ruperea acordului Canada-Mexic, cand au iesit din OMS, cand au tratat covidul de sunt numarul 1 la cazuri active, astea toate-s bune? A nu vedea ca Trump e o eroare a istoriei innseamna sa nu intelegi mare lucru din ce se intampla in jur...
   • 0 (0 voturi)    
    De acord cu tine ! O singura observatie : (Joi, 5 noiembrie 2020, 14:35)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui bogdan1477

    Atentie la administratiile statale democrate care au inchis ochii si au incurajat prin asta derapajele grave ale miscarilor de protest (blm) care in cateva orase s-au lasat cu crime, jafuri, distrugeri.

    Mini nebunii d-astea au fost si inainte de Trump si vor fi si dupa Trump. O sa fie suficient un alt caz de afro-american "care nu a facut nimic" si care a fost "executat" (ghilimelele sunt peiorative ca sa sestie clar !) de un politist alb pt ca tineri afro-americani indignati sa sparga, sa terorizeze sa jefuiasca si sa distruga.

    PS. Victoria asta chinuita a lui Joe care se prefigureaza, prefigureaza la randul ei pierderea peste 4 ani a Casei Albe de catre Mahala sau vreu alt candidat democrat alb ca democratii daca nu mai recunosc suprematia rasei albe, nu cred totusi ca nu vor sa mai candideze pt Presedintie !

    PPS. O zi buna !
  • +6 (12 voturi)    
   Hai să-ți spun ceva. (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 20:23)

   LuzhinAcademy [utilizator] i-a raspuns lui AndreiBCO

   Din partea băieților de peste ocean e mai bine să nu primești atenție, decât să primești. Dacă primești, ori te conving să irosești câteva miliarde de dolari pe niște armanent bun numai pentru exerciții, ori te ''calcă'' cu răzbel că nu ai vrut să le dai pe gratis ce mai aveai prin țară.
   • -1 (9 voturi)    
    hai nu zau, (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 20:58)

    Ahha [utilizator] i-a raspuns lui LuzhinAcademy

    llasa poeziile astea pesedisto-rusesti ca nu tin decat la prosti. Accesul la armamentul american (cea mai inalta tehnologie) e un privilegiu pe care nu-l are orice tara. Stai la coada si primesti numai cu aprobarea congresului, altfel ciuciu. Iar la faza cu "gratis ce mai ai prin tara" la fel, daca ai norocul sa vina firme cu tehnologia americana, ai acces la resursele tale, altfel nu valoreaza nimic si raman in fundul pamantului pe vecie. Si americanii detin cele mai mari resurse energetice din lume, au mult mai mult decat le trebuie, n-au nevoie de ale altora.
    • +2 (4 voturi)    
     adica F-16 si Patriot? (Joi, 5 noiembrie 2020, 1:33)

     srpc [utilizator] i-a raspuns lui Ahha

     inalta tehnologie de acum 40-50 de ani )))
  • +3 (7 voturi)    
   Progresismul a invins (Joi, 5 noiembrie 2020, 0:46)

   iolea [utilizator] i-a raspuns lui AndreiBCO

   Trumptarzii au luat-o pe cocoasa.
 • +10 (10 voturi)    
  Electorii vor vota presedintele pe data de 14.12 (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 19:54)

  bcorina [utilizator]

  Colegiul electoral se întrunește - 14 decembrie
  În prima luni de după a doua miercuri din decembrie, legea federală americană prevede că se întrunește Colegiul Electoral care alege președintele și vicepreședintele Statelor Unite.
  Unele state prevăd în legislația lor obligativitatea ca electorii să voteze întocmai cu rezultatele votului popular din statul respectiv, existând sancțiuni bănești pentru electorii care își schimbă votul și devin „necredincioși”. In alte state electorii pot sa nu tina cont de votul popular.

  În data de 23 decembrie, voturile ajung la Washington D. C.
 • -9 (17 voturi)    
  Evident ca pt noi era bine sa castige Trump ! (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 20:06)

  Susufler0 [utilizator]

  Iohanis putea sa fie - cu acordul celor doua puteri SUA si UE - cam ceea ce a fost Romania inainte de 89 pt Israel si tarile Arabe; o punte de legatura care a facut posibil dialogul intre cele doua parti !
  • +9 (17 voturi)    
   daaa, sigur (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 20:29)

   ras-putin [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   de ce Iohannis si nu dracnea, care a avut "trecere" primul la trump?

   ps: susu, las-o mai moale cu activismul pro-trump, ca nu te face.
   pps: altfel postezi lucruri decente, spre deosebire de trumptarzii de meserie.
   • +1 (1 vot)    
    O sa ne fie mai bine cu Joe ? (Joi, 5 noiembrie 2020, 10:06)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui ras-putin

    ?!
   • +1 (1 vot)    
    Vazand cat se chinuie Joe, (Joi, 5 noiembrie 2020, 10:14)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui ras-putin

    (de fapt nu atat el cat echipa lui) si democratii sa castige in fata unui Trump atat de limitat ca persoana cat si ca mijloace, imi dau seama ca deja republicanii au castigat prezidentialele din 2024, indiferent cine va fi candidatul democrat (Mahala Harris ori altcineva) !
 • -5 (27 voturi)    
  Ghinion: m-am nascut in Socialism... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 20:10)

  Robin_W [utilizator]

  in RSR
  am emigrat si acum:
  o sa mor tot in Socialism... ironia sortii :)
 • -4 (22 voturi)    
  mi-s indiferenti amandoi (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 20:15)

  BernierC [utilizator]

  D Trump sau H Clinton, apoi D Trump sau J Biden...Acesti candidati arata sugestiv pe unde a ajuns prestanta, moralitatea si viitorul USA. Asta e destinul tuturor Imperiilor: aparitie, crestere, apogeu, descrestere, disparitie. Ce este insa frapant este modul BIASed al mass-media in favoarea mosnegutului Biden. Inseamna ca ceva arginti s-au strecurat in interiorul celei de a 4-a puteri in stat (LoL). Si ca unii au mari interese in a iesi decrepitul J Biden si toata camarila din jurul sau. Traiasca globalismul ultra-tehnologizat, in care toate maimuticile vor deveni doar niste numere si un cont in banca!
  • -4 (12 voturi)    
   Adevărul e că... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 20:30)

   LuzhinAcademy [utilizator] i-a raspuns lui BernierC

   nici nu prea aveai ce alege, cam la asta s-a ajuns. Și cam același lucru e peste tot.
 • +12 (22 voturi)    
  Biden a castigat in Wisconsin (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 20:49)

  engo [utilizator]

  A mai luat si 3 voturi in in Maine, conduce in Arizona, Michigan si reduce diferenta in Pennsylvania. E cu un pas in Casa Alba.
  • -8 (12 voturi)    
   Și cu celălalt... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 23:16)

   Nyk1 [utilizator] i-a raspuns lui engo

   ...în groapă!
   • +6 (10 voturi)    
    In groapa lui Trump (Joi, 5 noiembrie 2020, 0:47)

    iolea [utilizator] i-a raspuns lui Nyk1

    Arunca cu lopata peste lesul oranjutanului.
 • +10 (28 voturi)    
  O tumoare neextirpată (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 21:54)

  banuk [utilizator]

  Victoria lui Trumpf ar însemna multiplicarea fără număr a răului pe care l-a făcut în acești 4 ani Americii, lumii, ființei umane. Dacă în 2016, canalia mediatică numită Donald Trump să zicem că nu era pe deplin cunoscută, în 2020 opțiunea e limpede: votând Trumpf, ai votat pentru minciună, ticăloșie, fățărnicie, cinism, dispreț față de semeni.

  Fie că va câștiga, fie că va fi învins, răul din oameni adus la suprafață de Trumpf va rămâne ca o tumoare neextirpată.

  https://republica.ro/o-tumoare-neextirpata
  • -5 (11 voturi)    
   Serios!? (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 23:32)

   Robin_W [utilizator] i-a raspuns lui banuk

   ''Canalie mediatica'? WTF?
   Trump a fost ales pentru ca democratii o luara pe aratura:
   nu mai aveai voie sa spui "Christos a Inviat!" sau "Craciun Fericit" pentru ca nu e politic corect si poate deranjezi pe cineva; practic libertatea de expresie.
   Taxele platite de clasa de mijloc au fost marite de democrati pe principiul ca "luam de la cei bogati" - o funie, ca cei bogati nu au platit si nu platesc taxe oricum...
   Obama Care - o alta aberatie pentru platitorii de taxe si free healthcare pentru ilegali.
   S-au plans democratii in timpul lui Trump, dar s-au bucurat ca 401K le-a crescut ca niciodata.

   Il felicitam pe Biden si ii uram rezultate frumoase, si mai discutam dupa 4 ani...
   • +5 (11 voturi)    
    WTF (Joi, 5 noiembrie 2020, 0:49)

    iolea [utilizator] i-a raspuns lui Robin_W

    Biden a fost ales pentru ca conservatorii o luara pe aratura. Cat despre aia cu Craciunul interzis e cazul sa-ti faci un control la cap.
    • -3 (3 voturi)    
     Limba Romana... (Joi, 5 noiembrie 2020, 3:10)

     Robin_W [utilizator] i-a raspuns lui iolea

     ... este foarte exacta: nu am spus niciodata "Craciun interzis"!
     In timpul democratilor s-a cerut sa nu se mai foloseasca "Merry Christmas!", doar "Happy Holidays!"
     Daca stii tu altfel, te rog sa fii civilizat si sa argumentezi, altfel dupa cum spunea cineva "C'mon man, shut the hell up!"
 • +11 (31 voturi)    
  Opriti votarea in Michigan (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 22:09)

  ontario [utilizator]

  Opriti alegerile. Faceti-l rege pe viata pe oranjutan. Altfel e frauda, statul paralel, Antifa, BLM...Maimuta tine cu tot dinadinsul sa fie scos in catuse din Casa Alba.
 • +9 (11 voturi)    
  Mda (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 23:05)

  Chemical_existence [utilizator]

  Imediat ia Biden si Michigan, si ce scade diferenta dintre el si Trump in Pennsylvania, aoleoo, ca altii in 10 ani :)
 • -9 (15 voturi)    
  Xi Jinping cu al său candidat manciurian... (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 23:16)

  Nyk1 [utilizator]

  ...este pe cale să câștige alegerile din USA. R.P.Chineză decide, deci, rezultatul alegerilor din USA, după ora exactă a Beijingului. CCCP-ul, chiar dacă a încercat, nu a reușit acest lucru niciodată pe deplin. Și sunt convins că marii lideri sovietici, precum Hrușciov și Brejnev, chiar au încercat să intervină în alegerile din USA.

  Nu a trebuit să tragă niciun glonț pentru asta. Doar să dea drumul unui virus mic-mic!
  • +8 (10 voturi)    
   domle (Joi, 5 noiembrie 2020, 1:07)

   zwfm [utilizator] i-a raspuns lui Nyk1

   jur, sunteti dementi cu china si brejenvii vostri. Lame total. Medicamente.
 • +9 (19 voturi)    
  264 pentru Biden dupa ce a castigat in Michigan (Miercuri, 4 noiembrie 2020, 23:54)

  niponica [utilizator]

  Mai are nevoie de Nevada unde conduce. Trump e pe faras. Trumptarzii sunt in lacrimi.
 • 0 (8 voturi)    
  Alegeri SUA - 178 comentarii pana la ora actuala (Joi, 5 noiembrie 2020, 0:11)

  Mihail. [utilizator]

  Din pacate, insa, majoritatea americanilor nu stiu nici macar ca Romania exista...
 • -3 (7 voturi)    
  pischwasser (Joi, 5 noiembrie 2020, 1:20)

  srpc [utilizator]

  pentru noi e fix totuna cine castiga, tot o colonie de rang 3 ramanem; a, ca Trump e mai bun pentru americani, dar nu-l vor, asta e fix problema lor
 • +6 (10 voturi)    
  Suna cunoscut (Joi, 5 noiembrie 2020, 1:30)

  veratec [utilizator]

  Azi dimineata Trump se vedea presedinte, acum arata ca un fraier. Cum e posibil? Well, a dat mana cu Dragnea care la randul lui a dat mana cu ala simpatic care canta cu Mihaela dragostea mea.
 • +2 (4 voturi)    
  MAGA, Trump 2020, KAGA... (Joi, 5 noiembrie 2020, 2:32)

  cicoare [utilizator]

  :)))))))
 • +10 (10 voturi)    
  hotul striga hotii (Joi, 5 noiembrie 2020, 2:56)

  Coco Whistle [utilizator]

  trump spunea ca nu a platit taxe ptr ca e destept, ca face nu stiu ce gard cu banii mexicanilor, ca el cistiga alegerile daca se opreste din numararea voturilor la o ora anume in anumite state dar sa continue procesul in altele, trateaza tara ca pe propria companie unde poata sa face ce vrea...anyway asta mai putin conteaza. ...frauda e ca a 'sugerat' postei care e in subordine sa nu distribuie catre centalizare voturile in 15 state chiar daca un judecator a dat ordin clar ca acestea sa fie imediat aduse in unitatile electorale. seful postei ar putea sa faca inchisoare sau poate isi tradeaza stapinul si uite asa infractorii ajung unde le este locul.
 • -10 (12 voturi)    
  Funny times are coming (Joi, 5 noiembrie 2020, 3:55)

  Fu Leng [utilizator]

  Sincer nu inteleg de ce e atata zbatere in Romania pt America. Si sincer nu inteleg bucuria multora ca a castigat un jghiab senil, marioneta unui partid/gasti, putred de corupt care va baga lumea in haos in urmatorii ani. Just wait and see!!! Nu ati avut razboi cu Trumpa, o sa aveti din plin cu Bideu!
 • +8 (8 voturi)    
  greu la deal (Joi, 5 noiembrie 2020, 6:56)

  Filbert [utilizator]

  daca taica putin nu e linga tine sa puna umaru'...
 • -7 (9 voturi)    
  mai bine trump decat senilul biden (Joi, 5 noiembrie 2020, 6:56)

  kthor7 [utilizator]

  America e in declin la fel ca intreaga lume. Daca Biden va castiga acolo, atunci este mai mult decat clar ca America a pierdut in razboiul democratiei. Biden este papusa Chinei, a rusilor si restul de new age sau cum i-o zice. Oricum, traim intr-o lume a non valorilor care au fost cultivate in ultima perioada, au luat haturile lumii si acum revine pe fata sclavagismul.
 • +7 (9 voturi)    
  Portocaliul pierde Pennsylvania (Joi, 5 noiembrie 2020, 8:52)

  leopol [utilizator]

  Avea peste 600 de mii de voturi in fata lui Biden si acum a scazut la 150 de mii si scade in continuare. Voturile ramase de numarat vin din zonele urbane majoritar democrate. Pierde si Georgia si acolo avantajul sau se reduce odata cu trecerea timpului.

  A intrat in panica si vrea sa duca totul la Curtea Suprema unde si-a numit cativa fideli, dar cand pierzi in 3-4 state, nici macar aia nu vor scoate castanele din foc pentru oranjutan.


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by