S-a dat daună totală la Ferma Dacilor. S-a dat daună totală și la Crevedia. Daună de bunuri și de oameni. Românului îi place să se joace cu focul. Românului îi place să-și dea foc copiilor, ca la Maternitatea Giulești. Și îi place să dea foc tinerilor, ca la Colectiv și la Mizil-Tohani. Și ISU, Arafat și toți băieții lui sunt cam de 2 lei. Controalele lor sunt frecție la picior de lemn. Cu cât freacă piciorul cu atât ia foc România. Se acoperă de dosare și fac triumfătoare moartea. Statul lui Arafat nu e-n stare decât să favorizeze incendierile, gândesc eu. Mafioții ca alde Dacul de la Mizil - Tohani sau primarul de la Caracal care a dat foc la Crevedia sunt datori să-și plângă copiii și să facă legea mai bună. Mafioții au dreptul moral să ne salveze din Incendiile care, Doamne ferește, abia au început. Românului îi place să se ardă! Pe mine cine mă apără?

incendiu Ferma DacilorFoto: Handout / AFP / Profimedia

Să nu mă iertați că vă întrerup Petrecerea Crăciun-Revelion.

Dar am o veste care vă cam arde: se moare în foc în România. Ne ardem mai rău ca porcii pe spinare de Crăciun. Sunteți la mare, la munte, în locații exclusiviste? Întrebați dacă locația e autorizată ISU. Doamne ferește, să nu vă flambați la 11 noaptea, de Revelion.

Crevedia - au murit 5 oameni și alți 50 au fost răniți. La Mizil-Tohani - 8 morți. La Colectiv 65 de tineri și-au pierdut viața, în 30 octombrie 2015. Justiție IOC.

Alți aproximativ 150 au rămas cu răni pe viață. La Giulești în 2010 au ars de vii 6 copii, iar 5 au rămas cu sechele pe viață. De fiecare dată același scenariu. Procesele durează. Vinovații, ca Piedone dau blesteme pe familii și scapă de Justiție. Deci, ISU băieții cu incendiile sunt depășiți, la un capăt. Nu-s în stare să ne apere. Deci, Justiția habar n-are ce-i aia pedeapsă, face scăpați mafioții, nevinovații.

La Giulești s-a luat cu suspendare,

la Colectiv Piedone a zburat și e primar. Împarte prada cu fi-su.

La Crevedia, mafia gepeleului e liberă. Tată și fiu jonglează cu banii.

La Ferma Dacilor Mizil-Tohani știți care e răspunsul.

Deci, e ca la sacul cu șobolani. Sus e gaură, jos rezolvă șobolanii, fac gaură cu gheruțele lor.

Nu ne apără nimeni. Iar dacă mori de Revelionul ăsta nu-ți vei găsi vinovații.

ISU e de formă, face dosare. Primăria locală e de formă, e mână-n mână cu mafia. Protecția Consumatorului laudă locația, ca la Ferma Dacilor. Poliția are contract de haleală și băutură cu mafiotul. Cine să aibă curaj să zică ceva? Autoritățile, în multe cazuri numite politic, pactizează cu mafioții, ca la Crevedia, ca la Ferma Dacilor.

Toți acești brotaci de la Poliție, ISU, Primărie, Protecția Consumatorilor sunt legați politic, sunt numiți politic, n-au mari competențe, trăiesc ca nababii pe plantație.

Ei, niște brotaci orăcăie ca jupânii când își văd recompensele: un plin de gepele la mașină, o masă bio. Niște mizilicuri cât să le umple burtica. Noi restul ne ardem, ne ardem.

Atenție de Revelion! Ei cu mafioții lor au inventat prostia aia: “această locație nu are autorizație de incendiu” care e afișată în toată România. Ce vrea să spună? Vrei o bere? Vrei un mititel? Vrei un Revelion? E responsabilitatea ta că te arzi, dacă te arzi. Arde-te fericit!

Dar avertismentul “această locație nu are autorizație de incendiu” vorbește despre iresponsabilitatea acestor patroni și a broscoilor pe care-i alimentează.

Cinici, patronii și funcționarii broscoi ne invită să ne ardem. De aceea, dacă tot au daună totală, fac apel la acești mafioți să facă ei legi mai bune. Și-au belit copiii, și-au omorât copiii, vor scăpa de Justiție, dar în numele nevinovatelor lor victime, să facă legi mai bune. Ne datorează măcar atât. Pe ei parlamentarii îi ascultă, pe ei ISU îi ascultă, pe ei poliția îi ascultă. Pe mine nu mă apără nimeni. Pe tine cine te apără?

CA SĂ NU MĂ-NJURI degeaba, citește înc-o dată articolul:

Mafioții care și-au dat foc copiilor sunt rugați să facă legi mai bune în România

DIN ACEEAȘI SERIE DE mic SCANDAL CITEȘTE ȘI:

​wOaie, ești prost? pOaie, te face cu capu’, qoae! Despre măreția dintre picioare ajunsă hit pe buzele românilor / Pe mine cine mă apără?

“Boul moralist” în oraș. Băi, stai chill în banca ta, viața mea nu e mă-ta! / Pe mine cine mă apără?

Lăsați drogații să vină la mine! / ODĂ DROGAȚILOR!

Violez, violez, Doamne iartă-mă, cum aud „Actul sexual comis de un major cu un minor sub 16 ani constituie viol…” / Pe mine cine mă apără?

Gata să ucid nepalez de la Glovo. Și un român “m-a împușcat”: “De ce nu l-ai omorât, bă, avem destui”

Porumbeii și ciorile au găinaț. Găinațul mi-a găurit mașina. Să-mpușc păsările, dar cu ce? / Pe mine cine mă apără?

Pisicile nu au suflet, bă! Și nici cățelușii suflețel! Nu au, mânca-le-ați coada! / Pe mine cine mă apără de bazaconii?

“Copiii noștri NU spun lucruri nemaipomenite”. Doar noi, părinții ne lăudăm cu “pisoiașul" din mândrie prostească / Pe mine cine mă apără de industria infantilizării?

Tu, război, javră și nenorocire faci nebuni din cuci și-mi faci creierii muci / Pe mine cine mă apără?

Ne-am încăierat de la capacul de apă îmbuteliată. SGR-ul mamelor lor! / Pe mine cine mă apără?

PIN-ul UBER m-a “spart” la gură.

CHATGPT, prostiile noastre de-o viață refulează pe CHATGPT

Suntem corciți! Să mă lăsați cu fascismele în plin război: români, ucraineni, evrei get-beget nu există / Pe mine cine mă apără?