Mircea Geoana, presedintele Comisiei de politica externa din Senat, a venit la sectia de vot de la liceul Jean Monnet alaturi de sotia sa Mihaela si a declarat ca "este prima oara cand PSD candideaza sub o sigla combinata". "Cred ca agregat este un avantaj pentru a crea majoritati cat mai confortabile in cat mai multe locuri din tara, dar, fara indoiala, la sfarsitul zilei se numara bob separat, bob PSD, bob PNL, bob PC, asa cum este firesc pana la urma, fiecare ramane cu zestrea proprie", a declarat Geoana, citat de Mediafax.

Mircea GeoanaFoto: Agerpres

Mircea Geoana s-a intalnit pe holul liceului Jean Monnet cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, cu care a dat mana. "Sper sa faca cat mai putina politica si sa faca cat mai multa politica publica, sper sa fie mai putin dependenti de interesele de partide si sa fie mult mai legati de interesele cetatenilor pentru ca diferenta mare fata de ceea ce alegem astazi, gospodarii tarii, cei care ne reprezinta la nivelul comunitatilor teritoriale si liderii nationali, este ca Romania sa arate in profunzime putin mai bine", a afirmat Geoana.

Intrebat daca a avut emotii la momentul votului, Mircea Geoana a precizat ca "tot am avut putine emotii, desi sunt mai putin implicat decat in alti ani, probabil ca e un virus care nu dispare usor, politica zic. (...) Emotiile cele mai mari le am fata de ceea ce se intampla in Oltenia, in Dolj, si mai ales in sudul judetului, acolo unde am foarte multi prieteni si sper din suflet ca seara sa ne gaseasca in multe comunitati din tara cu fericire si cu vesti bune".

"In seara asta unii se vor bucura, vor deschide probabil o sticla de bere, ca acuma e austeritate, si fara indoiala se vor bucura alaturi de colegi, de prieteni. De maine incepe treaba foarte serioasa, o spun inca o data si inca o data, vremurile sunt foarte complicate, avem nevoie de administratie centrala si locala mult mai bune pentru a putea traversa aceste vremuri in conditii bune", a spus fostul presedinte al PSD, scrie Mediafax.

Citeste si: