Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat ca a votat pentru candidatii unei forte politice puternice, capabile sa schimbe Romania in bine pe toate planurile, exprimandu-si speranta ca romanii le vor "trimite nota de plata celor care le-au stricat viata in ultimii ani".

Crin AntonescuFoto: Agerpres

Intrebat duminica pentru ce a votat, Antonescu a raspuns: 'Pentru candidatii unei forte politice puternice, capabile si dornice sa schimbe Romania in bine pe toate planurile. Azi vorbim de administratia locala, un Bucuresti care sa aiba o administratie coerenta si performanta si o va avea", transmite Agerpres.

El a admis ca in campania electorala concurenta a fost dura.

De asemenea, intrebat care ii sunt planurile pentru ziua de duminica, Antonescu a precizat ca va "trage cu urechea" la modul cum decurg alegerile.

"Dupa aceea vom avea o noapte grea dupa alegeri, suntem obisnuiti. Va fi o zi frumoasa pentru noi si va fi o zi in care sper ca foarte multi romani sa le trimita nota de plata celor care le-au stricat viata in ultimii ani", a adaugat liderul PNL.

Cu privire la noile reguli impuse de legea electorala privind alegerea primarilor, Antonescu a afirmat ca "la Bucuresti lucrurile sunt clare si vor fi aceiasi castigatori intr-un tur care au fost si in doua tururi". "Sper ca scorurile la sectorul nostru, la Primaria Generala sa fie foarte clare", a mai spus Antonescu.

Liderul liberal a afirmat, de asemenea, ca are emotii in legatura cu votul de duminica, primul scrutin in care candidatii PNL se afla sub 'umbrela' USL, adaugand insa ca este increzator si optimist.

La randul sau, candidatul USL la functia de primar al sectorului 3, Robert Negoita, care s-a aflat alaturi de Crin Antonescu la sectia de votare de la Scoala 'Barbu Delavrancea', a marturisit si el ca are emotii, pentru ca este constient de responsabilitatea pe care o are. Robert Negoita isi va exercita dreptul la vot la o alta sectie.

Citeste si: