Procurorul Doru Stoica, care a clasat parțial dosarul 10 august, cere din nou să se pensioneze

de R.M.     HotNews.ro
Duminică, 17 ianuarie 2021, 13:35 Actualitate | Esenţial


Protest 10 august, Piata Victoriei
Foto: AGERPRES
Procurorul DIICOT Doru Stoica, cel care a clasat parțial dosarul 10 august, înainte ca soluția sa să fie infirmată de conducerea parchetului, cere din nou să se pensioneze. Acesta mai făcuse o cerere de pensionare, la începutul anului 2020, înainte să renunțe la ea. Între timp, a clasat parțial dosarul 10 august, într-o soluție care a stârnit ample polemici și în cuprinsul căreia protestatarii din Piața Victoriei au fost comparați cu o ”cultură iremediabil compromisă”, care trebuie ”întoarsă la stadiul de brazdă”.

Cererea de pensionare figurează pe ordinea de zi de marți a Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii:

 • „Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de domnul STOICA DORU GABRIEL, procuror şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor de terorism şi criminalităţii informatice din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism”.

Potrivit unor surse judiciare consultate de HotNews.ro, printre cei care i-ar putea lua locul lui Doru Stoica în funcția de procuror şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor de terorism şi criminalităţii informatice din DIICOT se figurează Robert Fleckhammer, actualul adjunct al Secției.

La începutul lunii februarie 2020, Doru Gabriel Stoica a cerut să se pensioneze, pentru ca, după numai o săptămână, după cum scria atunci mainnews.ro, să se răzgândească, fără a-și motiva gestul.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât amânarea analizării cererii de eliberarea din funcţie, prin pensionare a domnului STOICA DORU GABRIEL, procuror şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor de terorism şi a criminalităţii informatice din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, ca urmare a solicitării acestuia”, potrivit ordinii de zi a ședinței din 11 februarie 2020.

La mijlocul lunii iulie 2020, la aproape 2 ani de la reprimarea violentă a mitingului din Piața Victoriei, procurorii DIICOT au clasat parțial dosarul 10 august. Procurorii DIICOT au spus atunci că nu există probe că a fost vorba despre o tentativă de lovitură de stat, așa cum a susținut Jandarmeria Română. DIICOT a afirmat și că nu ar fi fost pregătită din timp reprimarea protestului, așa cum au afirmat o parte dintre manifestanții care au făcut plângeri penale împotriva jandarmilor. Prin urmare, conducerea Jandarmeriei de la acea vreme a fost scoasă de sub urmărire penală.

În ordonanţa de clasare a dosarului "10 august", în care au fost scoși de sub urmărire penală șefii de atunci ai Jandarmeriei, DIICOT a susținut chiar că a existat o complicitate morală a protestatarilor paşnici din Piaţa Victoriei, care nu s-au delimitat de cei care au exercitat violenţe asupra forţelor de ordine, ci chiar s-au amuzat. Mai mult, procurorii au tras concluzia că nu toate victimele "colaterale" ale intervenţiei jandarmilor au fost şi victime "victime inocente".

"Încercarea jandarmilor de a-i extrage din mulţime pe cei violenţi a eșuat mai ales din cauza atitudinii protestatarilor asumaţi ca fiind paşnici", se arăta în soluția dispusă de DIICOT.

DIICOT susține că, în ciuda apelurilor repetate adresate protestatarilor paşnici de a se delimita de persoanele care se manifestau violent, primii chiar ''s-au amuzat'' de violenţele exercitate împotriva forţelor de ordine.

 • "Cu toate că apelurile repetate ale Jandarmeriei au rămas fără răspuns din partea protestatarilor paşnici care nu s-au delimitat de cei care au exercitat în mod constant violenţe asupra forţelor de ordine, reproşul formulat la adresa modului de gestionare de către Jandarmerie a evenimentelor din data de 10 august 2018 s-a centrat pe lipsa demersurilor de extragere a persoanelor violente din rândurile manifestanţilor", menţionează DIICOT.
 • Procurorii afirmă că, pe întreg parcursul evenimentelor din 10 august şi din noaptea de 10/11 august, jandarmii au iniţiat şi operat, "atunci şi acolo unde o astfel de intervenţie prezenta garanţii de siguranţă pentru personalul propriu şi perspectiva unei afectări minime a celorlalţi participanţi la manifestare", extragerea din mulţime a persoanelor identificate ca având un comportament violent, dar "respectivul gen de intervenţie nu s-a bucurat de susţinere nici măcar din partea protestatarilor asumaţi ca fiind paşnici, reacţiile acestora (înjurături, huiduieli, gesturi ameninţătoare, etc.) acompaniind acţiunile celor care prin manifestări violente puneau în pericol nu doar integritatea corporală a forţelor de ordine, dar, în egală măsură, îi puneau în pericol şi pe ceilalţi participanţi la protest".
Citește și:
În ordonanța de clasare a dosarului 10 august, procurorii DIICOT invocă prevederi CEDO pentru a justifica intervenţia în forţă a jandarmilor împotriva manifestanţilor din Piaţa Victoriei, precum şi "credinţa sinceră" a autorităţilor în aplicarea legii.

Citește și:

Giorgiana Hosu a infirmat parţial marţi soluţia de clasare dispusă de procurorul Doru Stoica şi a dispus redeschiderea urmăririi penale faţă de foştii şefi din Jandarmerie implicaţi în dosarul protestului din 10 august 2018 - colonelul Gheorghe Sebastian Cucoş, maiorul Laurenţiu Cazan, colonelul Cătălin Sindile şi fostul secretar de stat Mihai Dan Chirică.

Giorgiana Hosu afirma atunci că şefii Jandarmeriei nu au vrut să dea declaraţii, atunci când au fost chemaţi la Parchetul Militar, însă ei trebuiau citaţi la DIICOT, după preluarea dosarului de la procurorii militari.

De asemenea, nicio persoană vătămată şi niciun martor nu au fost citaţi la DIICOT, cu excepţia unor oficiali - şi anume Carmen Dan, Speranţa Cliseru, Aurelian Bădulescu şi Alin Ionel Mastan.

În plus, spunea Giorgiana Hosu, nu au fost readministrate probele strânse de Parchetul Militar.

"Examinând materialul probator administrat în cauză, se constată că, deşi urmărirea penală în cauză ar trebui să o facă procurorul competent, cu preponderenţă administrarea probatoriului s-a realizat în faţa procurorilor militari, iar acesta, pe de o parte nu a fost readministrat în faţa procurorilor DIICOT şi nu a fost coroborat cu alte probe utile soluţionării cauzei, în considerentele ordonanţei de clasare. Relevante sunt, sub acest aspect, volumele numerele 47-87, 92, 96, 98 din dosarul numărul 18/P/2018 al Secţiei Parchetelor Militare, în care sunt consemnate plângerile şi declaraţiile persoanelor vătămate, precum şi volumele numerele 3, 5, 9-13, 16-18, 20-31, 33-42, 88, 92-95, 97, 106 din acelaşi dosar, în care sunt consemnate declaraţiile martorilor audiaţi", arată DIICOT.

Conform DIICOT, o pondere semnificativă a martorilor audiaţi în dosar sunt de fapt lucrători ai Jandarmeriei Române, coordonaţi de către cei patru suspecţi în ziua de 10 august 2018, astfel încât era cu atât mai necesară coroborarea acestor declaraţii cu poziţia şi conduita coordonatorilor.

"Cu toate că în ordonanţă se reţine că doar suspectul Cazan Laurenţiu Valentin a coordonat acţiunile desfăşurate de către lucrătorii Jandarmeriei (fila 121 din ordonanţă), în fapt se constată că, atât din înregistrările video aflate la dosar, cât şi din declaraţiile unora dintre martori (vol. 26 filele 15-17, 19-31, 46-55, vol. 93 fiele 118-131), rezultă prezenţa la faţa locului şi a suspecţilor Sindile lonuţ Cătălin şi Cucoş Gheorghe Sebastian", se mai arăta în decizia şefei DIICOT.

La sfârșitul lui septembrie 2020, Giorgiana Hosu a demisionat din funcția de procuror-șef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, în contextul în care soțul acesteia, Dan Hosu, a fost condamnat joi la 3 ani de închisoare cu suspendare.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram..*.


5098 vizualizari

 • +19 (27 voturi)    
  Imi place la ce nivel telectual e Romania!! (Duminică, 17 ianuarie 2021, 13:46)

  Vigilentanonstop [utilizator]

  ”cultură iremediabil compromisă”, care trebuie ”întoarsă la stadiul de brazdă”.
  Asta e si opinia tuturor institutiilor de forta din Romania! Cine crede cotrariul nu cunoaste nici un stat care este axat pe cetateni, si cum se simte diferenta nu pe nomenclaturistii din RO!!
  • +16 (24 voturi)    
   huoo (Duminică, 17 ianuarie 2021, 14:40)

   alexman1 [utilizator] i-a raspuns lui Vigilentanonstop

   Ar trebui si acest individ sa fie luat la intrebari de catre sefii lui. Chiar ne prosteste in fata cu concluziile si afirmatiile lui. Desi a trecut atata timp de la 10 august, institutiile statului dorm pe ele si astfel de persoane ne persifleaza si pe noi dar si pe sefi.
   • +4 (8 voturi)    
    Esti nomenclaturist? (Duminică, 17 ianuarie 2021, 15:16)

    Vigilentanonstop [utilizator] i-a raspuns lui alexman1

    Eu nu fac parte din nici o structura de forta!
    Dar in schimb nu pot uita interventia statului roman impotriva cetatenilor pasnici din 10 august!!
    • +15 (19 voturi)    
     Abuz in serviciu si complicitate la represiune (Duminică, 17 ianuarie 2021, 16:50)

     AltJ [utilizator] i-a raspuns lui Vigilentanonstop

     Individul asta ar trebui sa fie minim anchetat pentru abuz in serviciu si complicitate la represiune.

     El a scris in dosarul lui niste aberatii imense conform carora copii, bunicii si femeile gazati meritau asta.

     A refuzat sa discute cu victimele pe care trebuia sa le apere.

     Cei 50-100 de agitatori erau protejati in mijlocul pietei de fortele de ordine in timp ce alte forte de ordine sub acoperire au strecurat cartuse cu gaze pe trotuare unde mii de oameni pasnici se uitau stupefiati la spectacolul teatral grotesc dintre o mana de agitatori-forte de ordine pusi sa se joace de-a soarcele si pisica.

     Daca e gasit vinovat, iesirea la pensie ar trebui sa fie ultima lui grija.
   • -6 (6 voturi)    
    De ce crezi ca unii oameni trebuie,.. (Duminică, 17 ianuarie 2021, 15:49)

    Vigilentanonstop [utilizator] i-a raspuns lui alexman1

    luati la intrebari? Nu de alta dar se cunoaste opiniile celor redusi care fac parte din apartaul e fortav
 • +17 (21 voturi)    
  Pai da (Duminică, 17 ianuarie 2021, 14:20)

  imi_pasa_de_romania [utilizator]

  Omul merita pentru treaba prestata... sunt curios cate alte dosare a facut prost intentionat...
 • +20 (26 voturi)    
  dati-l afara nu la pensie (Duminică, 17 ianuarie 2021, 14:38)

  alexman1 [utilizator]

  Oare nimeni din conducerea DIICOT sau de mai sus nu il da afara pe acest procuror care prin afirmatiile si concluziile sale ne-a aratat cat este de "destept" si de "competent"? Astfel de oameni sunt la diicot? de ce nimeni nu ia masuri?
  • +12 (16 voturi)    
   Pentru ca toti sunt la fel,ca sa-ti raspund (Duminică, 17 ianuarie 2021, 15:34)

   floriniulian [utilizator] i-a raspuns lui alexman1

   DIICOT/PARCHET/DGA/SRI,etc sunt praf de coruptie si incompetenta incepand cu''sefii''si terminand cu subalternii ca ''specimenu''din articol.

   Asta e si motivul tupeului acestor analfabeti profesional a caror rezultate sunt ZERO si care in orice alte tari civilizate ar fi fost dati afara si anchetati.

   Nu exista o lege pentru a trage la raspundere aceste specimene care fac ce vor,abuzuri,musamalizari,coruptie,incompetenta crasa,orice vor.

   Cine sa-i dea afara?Cine sa-i ancheteze?CSM?Pai sunt la fel ca ei...

   Nu exista o lege a raspunderii magistratilor.Iar acum vor desfiinta si sectia Speciala.O sa fie jale.
 • +14 (16 voturi)    
  inteleg (Duminică, 17 ianuarie 2021, 14:42)

  zot [utilizator]

  unii in gluma, eu in serios, ca in loc de pensie de
  handicap,el vrea pensie speciala; si cate mii de astfel
  de privilegiati sunt lipsiti de pensie de handicap.
 • +18 (20 voturi)    
  Probabil ca a avut mentor bun (Duminică, 17 ianuarie 2021, 14:52)

  ady77 [utilizator]

  In facerea dosarului 10 August.
  Pe cel care a facut dosarul Revolutiei, unde judecatorii au trimis spre refacere dosaru.
  Deci in 30 de ani absolut nimic nu sa schimbat.
  La Revolutie nimeni nu e vinovat, 13-15 Iunie la fel, 10 August la fel.
 • +18 (20 voturi)    
  ce mizerie de om! (Duminică, 17 ianuarie 2021, 14:53)

  qwerasdf [utilizator]

  vrea si asta pensie speciala. A jignit si si-a batut joc de vreo 100.000 de oameni. O jigodie!
 • +17 (23 voturi)    
  A obosit dupa atatea NUP-uri,viata grea (Duminică, 17 ianuarie 2021, 14:54)

  floriniulian [utilizator]

  Saracu,e foarte obosit iar in plus are de cheltuit tonele de bani pe care statul iresponsabil mafiot Romanica i le--a pus la dispozitie prin pensia aberanta ''speciala''pe care''sigur''o merita dupa o viata profesionala in care nu a rezolvat nici un caz si a dat NUP-uri pe banda rulanta.

  Aceste salarii COLOSALE si pensii HALUCINANTE pe care Justitia corupta si praf de incompetenta le primeste sunt o SPAGA data de hotii santajabili din ''politica''pentru ca acesti''procurori''sa dea numai NUP-uri si sa nu-i bage la puscarie.

  Asta e si motivul pentru care anticoruptia SERIOASA in aceasta tara NU EXISTA.i
 • +12 (16 voturi)    
  O societate profund bolnavă (Duminică, 17 ianuarie 2021, 15:09)

  backtothedarkages [utilizator]

  Atunci când o societate este incapabilă să marginalizeze asemenea indivizi, putem spune că este una profund bolnavă
 • +12 (16 voturi)    
  ehhh (Duminică, 17 ianuarie 2021, 15:12)

  transpenibilus [utilizator]

  #NUscapati #ciumorosie!
 • +12 (16 voturi)    
  Abuz de putere. (Duminică, 17 ianuarie 2021, 15:22)

  asavreau [utilizator]

  Ar trebui ca un procuror să nu aibă dreptul să claseze un dosar.Orice dosar/anchetă să fie trimisă judecătorului, care va stabili ce urmează.În cazul procurorului Doru Stoica ar trebui să i se rețină banii încasați cât a pierdut timpul făcându-se că anchetează,și așa cum le place să fenteze legea,să-i fie calculată pensia cu suma rămasă de încasat după restituirea banilor pentru timpul nelucrat.Cred-că mai vine cu bani de acasă și nu se mai grăbește să spele putina pensionându-se.
  • +5 (9 voturi)    
   abuz (Duminică, 17 ianuarie 2021, 16:30)

   infernal [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

   În mod normal într-o țară așa ar fi.
   Dar vezi că în RO spre comparație cu alte țări europene din procuror poți deveni judecător, în plus la noi când un procuror afirmă ceva - este confirmat în 80% din cazuri de judecători iar în vest proporția este exact invers.
   Mulți au fost colegi (procurori cu judecători).
 • +11 (13 voturi)    
  De ce un singur procuror ? (Duminică, 17 ianuarie 2021, 15:40)

  democtrates [utilizator]

  Ieri am vazut o tampenie dedeclaratie prin care magistratii sa nu mai fie verificati de DNA, azi vine raspunsul. Oare in tara aste exista doar un singur procuror care poate cerceta ceva? Sau nimeni nu-si baga mana in foc pentru ai condamna pe cei vinovati din 1989 incocae. Vai de curul nostru.
 • +6 (10 voturi)    
  daca-i luati la puricat (Duminică, 17 ianuarie 2021, 17:12)

  Coco Whistle [utilizator]

  o sa vedeti conexiunile. rude, facultate,alte cumetrii, etc. astia doar executa ordine, ei nu au treaba cu cercetarea, cu legile,...sint premianti. sistemul e viu, de atitia sute de ani, se perpetueaza, sint aceleasi caractere, personaje, nu ne schimbam asa usor, cu aceeasi oameni.
 • -10 (12 voturi)    
  Și totuși... (Duminică, 17 ianuarie 2021, 17:30)

  Amerlocu [utilizator]

  M-am tot uitat pe youtube la înregistrările din 10 august 2018. Nu am găsit niciuna în care jandaermii să fi atacat la plezneală oameni nevinovați. Cam în toate înregistrările jandarmii sunt cei atacați de tot soiul de indivizi agresvi.

  Poate cneva da un link la o înregistrare de atunci care să dovedească agresiunea jandarmilor?
  • -1 (5 voturi)    
   În plus (Duminică, 17 ianuarie 2021, 19:39)

   Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

   Cine caută pe Youtube găsește fără probleme înregistrări cu brutalitățile minerilor și poliției din 13-15 mai 1990, cu toate că pe atunci camerele video erau foarte rare și extrem de scumpe în România.

   În 2018 oricine are în România, chiar și în cele mai sărace colțuri ale țării, un telefon ce poate face filmări de calitate bună Cu toate astea, imaginiele alea cu buncuții și nepoțeii nevinovați gazați și bastonați cu sălbăticie de jandarmii cei răi sunt imposibil de găsit. Am tot auzit povești lacrimogene, dar nicio dovadă. De ce oare?

   Dacă ele există, nu vă sfiiți! Dați ceva link-uri.
  • +1 (5 voturi)    
   Și totuși... (Luni, 18 ianuarie 2021, 5:53)

   NME [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

   Ia de aici un link cu persoane atacate de jandarmi.
   https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/cum-au-incalcat-jandarmii-regulile-de-interventie-la-protestul-din-10-august-982761

   Explică-mi „intervenția” de la minutul 1.
   • +2 (2 voturi)    
    Foarte simplu. Lecția #1 din manualul Antifa (Luni, 18 ianuarie 2021, 13:55)

    Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui NME

    Individului i se cere să părăsească zona. N-a făcut-o. A ridicat însă mâinile când era filmat de la mică distanță. Vezi aici secvența cu van-ul alb filmată de la distanță mai mare și fără să fie ruptă din context:

    https://www.youtube.com/watch?v=cpMzj7akX5I

    După ce a fost filmat încasând câteva bastoane pleacă liniștit. Mission accomplished! La TV au apărut doar cele câteva secunde în care un individ ce ridică mâinile încasează bastoane. Buhuhu! Brutalitatea poliției. :)

    Ai idee ce pățea creatura dacă își dădea aceleși talente în fața cancelariei federale la Berlin?

    P.S.: Uite aici imaginile filmate și publicate de jandarmerie:

    https://www.youtube.com/watch?v=cpMzj7akX5I

    Considerând modul în care au fost atacați de cocalari, jandarmii par să fi avut chiar multă răbdare până ce au intervenit în forță.

    Înainte de a avea opinii puternice e totuși bine să asculți ambele părți.
    • -1 (1 vot)    
     Erată (Luni, 18 ianuarie 2021, 14:49)

     Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

     Scuze, am dat de două ori același link. La PS trebuia să fie cel de mai jos:

     https://www.youtube.com/watch?v=SW9ZdSrcDqY
    • 0 (2 voturi)    
     Citește și lecțiile din manualul jegdarmeriei (Luni, 18 ianuarie 2021, 20:53)

     NME [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

     Pe undeva pe acolo scrie foarte clar (bine - pentru ăia care știu să citească și nu-i bănui pe jegdarmi în stare de așa ceva), că loviturile la cap SUNT INTERZISE!
     Tu-mi dai un film în care, la minutul 17, se vede cum acea „creatură” este bătută de un jegdarm până ce vine un alt coleg să-l oprească, apoi pleacă toți de acolo. Dacă „creatura” era un pericol atât de mare, trebuia luată în arest, nu să vină un huligan cu două clase, care nu și-a făcut un rost în viață și s-a angajat ca bătăuș plătit.
     Singurii ccare au drept de judecată sunt... judecătorii. Jegdarmii au SINGURUL rol de a dezamorsa situația și de a duce părțile implicate în fața unui... judecător! NICIODATĂ, și subliniez NICIODATĂ, nimeni nu are voie să-și aroge drept de judecător și călău. Aici tocmai asta au făcut jegdarmii tăi scumpi.

     „După ce a fost filmat încasând câteva bastoane pleacă liniștit.”
     Probabil că am văzut fiecare alt film. Eu am văzut cum au venit alți oameni, reporteri din „van-ul” alb, care au ajutat „creatura” să se ridice de jos. Vezi filmul pe care ți l-am indicat eu.

     „Înainte de a avea opinii puternice e totuși bine să asculți ambele părți.”
     Sau să fi fost la fața locului, ca mine. Tu ce părți ai ascultat? Șindile et comp, jandarmerița cu gâtul rupt? Ai văzut tu pungile cu căcat cu care jegdarmii spuneau c-ar fi fost atacați, dar pe care n-au fost în stare să le prezinte?

     „Creatură”, „cultură iremediabil compromisă ce trebuie întoarsă la stadiul de brazdă”...
     Dorele, tu ești băh? Și vrei și pensie specială...
     • +1 (3 voturi)    
      Așa oi fi, dar (Marţi, 19 ianuarie 2021, 6:38)

      Amerlocu [utilizator] i-a raspuns lui NME

      Da, foarte probabil că în manualul jandarmului scrie să nu dai la cap. Numai că după ce ești sub asaltul cocalarilor vreo 5-6 ore probabil că ce scrie în manual devine destul de estompat. Suntem cu toții oameni cu răbdarea destul de limitată.

      În ce-l privește pe individul de lângă van-ul alb, i s-a cerut să plece. Nu a plecat. Dacă intra pe gazonul meu sau pe al oricăruia din vecinii mei, avea șansa la o singură somație. La a doua îi trecea glonțul printre urechi.

      Așa cum ți-am spus mai sus, încearcă să faci telente din alea în fața cancelariei federale la Berlin sau a palatului Elysee la Paris. În occidentul civilizat nu scapi cu câteva bastone pe cocoasă ca la porțile orientului. Acolo după câteva minute de întâlnire de gradul 0 cu „forțele de represiune”, nici mămica ta nu te mai poate identifica :)

      Da, trebuie ascultate ambele părți. Nu am văzut încă NIMIC care să indice că jandarmii ar fi atacat așa de amuzament, însă se văd foarte clar atacurile cocalarilor asupra jandarmilor la:

      https://www.youtube.com/watch?v=SW9ZdSrcDqY

      Zici că ai fost la manifestație. Bag seama că ai rămas și la circ. Stau și mă întreb unde naiba ai fost la alegeri, tu și cu ăilalți zavragii?! Că ăștia care ați avut ore de petrecut la scandal nu v-ați găsit și 30 de minute pentru vot.
      • 0 (2 voturi)    
       Dacă nu te țin nervii... (Marţi, 19 ianuarie 2021, 17:48)

       NME [utilizator] i-a raspuns lui Amerlocu

       în condiții de stress, nu te faci milițian. Vezi că au locuri libere la spălat WC-uri, fără stress, fără complicații, fără somații și „glonțul printre urechi”...

       La tine acasă, n-ai decât să faci ce vrei. Omul ăla lângă „van-ul alb”, că mă distrează exprimarea, era pe un spațiu PUBLIC. Pricepi? Nici măcar tu, mare cocalar de Colorado n-ai fi avut dreptul să-i tragi un glonț între urechi, pentru că nu erai acasă la tine. Asta-i diferența pe care jegdarmii ca tine o ignoră.
       Treaba voastră era să mențineți liniștea. Când ați început să dați cu gaze de la orele 17 încolo, de plictiseală sau la ordin, normal că ați iritat mulțimea. Iar apoi încearcă tu să dialoghezi cu o masă de oameni furioasă, stropită cu tunul cu apă și masată cu grenade lacrimogene, trase la întâmplare în mulțime.

       Ia și tu, să te documentezi:
       https://www.youtube.com/watch?v=qCGt1puq9wo
       Și poate găsești și cum paraschiv, maimuța la comandă, a luat telefonul unui jurnalist Hotnews și i la spart:
       https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22645488-video-cum-explic-rbatul-alb-interven-violent-jandarmeriei-pia-victoriei-omort-oameni-acolo-omort-jandarmi-aia-tii-nenorocit.htm

       Ideea e că tu afirmi că n-ai fost acolo, dar îți dai cu părerea pe niște filmări. Eu îți spun c-am fost acolo, dar tu mă iei la mișto că n-am văzut eu bine ce era în fața mea. Probabil se vedea mai bine din Colorado de la tine...

       „Că ăștia care ați avut ore de petrecut la scandal nu v-ați găsit și 30 de minute pentru vot.”
       Să mori tu că știi că noi, ăia care-am fost în piață, n-am fost la vot?
       Continuă să stai să te întrebi, pentru că eu am fost la vot și n-am votat PSD. Și, la fel ca mine, toți prietenii mei, toți aflați în piața aia, acolo unde ne spui tu că nu știi ce-a fost, dar ne explici, doct, că eram „o cultură iremediabil compromisă, ce trebuia întoarsă la stadiul de brazdă”...

       F#CK YOU, jegdarmule, sluga interlopilor!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by