"Premierul - mai devreme sau mai tarziu - va ajunge in situatia in care va trebui sa iasa de la guvernare, cu daune mult mai mari pentru tara fata de cazul in care si-ar depune acum demisia. De aceea ar fi fost mai bine daca termina acum cu guvernarea, dar aceasta este decizia sa personala" – a declarat presedintele UDMR Kelemen Hunor pentru site-ul Maszol. Demisia lui Ponta este in interesul tarii, a mai spus Kelemen Hunor.

Prezumtia de nevinovatie i se cuvine si premierului Victor Ponta, dar inceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta de catre procurori are urmari politice, a declarat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, pentru site-ul maghiar Maszol. Kelemen Hunor a spus ca premierul si guvernul au ajuns intr-o situatie imposibila, Victor Ponta se va izola in lumea financiara si in politica internationala, conditiile unei bunei guvernari nu mai sunt date.

Intrebat despre motiunea de cenzura depusa de PNL, Kelemen Hunor a declarat ca UDMR nu va vota impotriva motiunii de cenzura a liberalilor. "Pana la votul privind motiunea de cenzura vom avea doua sedinte, vom decide cum votam in final".

Citeste si: