Noua absolventi de liceu au fost eliminati din examenele de Matematica si Istorie care s-au desfasurat astazi, miercuri 4 iulie, in cadrul Bacalaureatului 2012, a declarat pentru HotNews.ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marian Banu. Oficialul a precizat ca elevii au fost dati afara din examen pentru ca au incercat sa copieze, iar aceasta este doar o raportare partiala.

Amintim ca absolventii claselor a XII-a au sustinut astazi, miercuri 4 iulie, proba obligatorie a profilului. Absolventii de la profilurile umanist, artistic, pedagogic, educatie fizica si sport, teologic au sustinut examenul scris la Istorie, iar absolventii de la profilurile real, servicii, resurse naturale si protectia mediului, tehnic, pedagogic si militar au sustinut examenul de Matematica.

La prima proba scrisa a Bacalaureatului, examenul de Limba si literatura romana, 120 de elevi au fost dati afara din clase pentru ca au incercat sa copieze, a anuntat Ministerul Educatiei.

Anul trecut, 268 de elevi au fost dati afara din examenele deMatematica si de Istorie ale Bacalaureatului 2011, dupa ce au fost prinsi copiind sau cu telefoane mobile. Numai la un liceu din Hunedoara au fost eliminati 111 elevi, anul trecut. La aceasta proba, in Capitala au fost eliminati 37 de candidati, la Bacalaureatul 2011.

Citeste si: