Medicul Mircea Beuran a declarat duminică seara, la Antena 3, că pacienta care a fost arsă în sala de operaţie a decedat, la Terapie Intensivă, unde se afla sub control medical multidisciplinar şi că aceasta „biologic nu a rezistat ca să poată să depăşească tot efortul medical care s-a făcut”, scrie Agerpres.

Mircea BeuranFoto: Agerpres

„În intervalul 19.50-20.00, am primit acest semnal că pacienta a decedat. A decedat în Terapie Intensivă, din Secţia de Arşi, era sub control medical multidisciplinar, dar probabil contextul biologic în care se găsea pacienta, o boală incurabilă, un efort chirurgical făcut la cerere şi evenimentul neplăcut şi nedorit de nimeni, la care s-a supra-adăugat această arsură, biologic nu a rezistat ca să poată să depăşească tot efortul medical care s-a făcut”, a declarat Mircea Beuran la Antena 3.

Mircea Beuran mai spune că femeia în vârstă de 66 de ani suferea de cancer pancreatic și era în stare foarte gravă, ea aflându-se la a doua operație din această cauză. Beuran a adăugat că starea pacientei era atât de gravă încât ea nu mai putea să înghită nici măcar apă.

Citește mai multe pe acest subiect: