FCSB - Rapid, meci din etapa 17 a Ligii 1, azi, la ora 21:00. Nici când zici și repeți aceste vorbe nu te lasă indiferent. E Rapidul și vreau să le “bage mortu’n poartă” lui FCSB, lui Gigi Becali. Cum să nu vrei să vezi asta? Pentru că nu e doar renumele unei infinite confruntări, în orice ligă ar fi Rapidul, ci este confruntarea dintre două feluri de a vedea echipa, conducerea ei, viața în general. Doamne, ce bine că Rapid-ul n-a avut parte de hegemoni și maniaci ca la Steaua/FCSB! Rapid - FCSB Superliga.

Gigi BecaliFoto: Alex Nicodim / Sipa Press / Profimedia

Rapid - FCSB Superliga. Diseară, războiul lumilor: meritocrația Rapid Giulești, megalomania Gigi Becali.

În Giulești merge meritocrația. E entuziasm, ți se dă încredere un timp. Dar dacă nu ești bun, o dai în bară, stai pe bară un timp sau adio. Hotărăște Mutu, hotărăște patronul. Să nu uităm de Albu care a ratat 11 metri, a stat pe bară un timp acum și-a revenit. La Gigi Becali e autoritate, e banul care strivește, n-ai timp să fii prea bun - te vinde Gigi. Gigi te-a angajat, Gigi te-a antrenat, Gigi te-a omorât, Gigi te-a vândut. E clar. N-ai timp de încredere. Zeu și antrenor sunt Gigi. Nu pot uita cum s-a luat cu Edi Iordănescu din vorbe și a trebuit Edi să plece de otrava lui Gigi.

De asta zic, diseară e războiul dintre două lumi.

Războiul lumilor: meritocrația Rapid Giulești, megalomania Gigi Becali. Da, l-am bătut pe Gigi în tur, în iulie, cu 2 zero. Dugandzic și The Only one Săpunaru. Rapidul vine diseară după o revenire. După egalul cu Farul, cât o victorie în fața morocănosului Rege Hagi. După victoria împotriva Bursucului Dan Petrescu. Dar, cum spun eu, nu cum spune Șucu, nu se știe niciodată. FCSB a schimbat 3 antrenori ca pe șosete în tur, e liftă bătrână de atâtea scandaluri marca Gigi, dar zic: nu se știe!

De-am câștiga, nu câștigăm doar meciul, câștigă Meritocrația, nu gargara, câștigă viața oamenilor care cred în lucruri simple: Dumnezeu, bunătate, dreptate, adevăr aici pe pământ.

Rapid - FCSB Superliga. Diseară, războiul lumilor: meritocrația Rapid Giulești, megalomania Gigi Becali

Cronici Hai Rapid!

Rapid-CFR. Fabula Bursucului în Giulești

Avancronica Mutu VS Hagi

Rapid-Botosani. Dupa 2 jocuri de "nimic c-un VAR dușman

De ce nu tace Șucu?

Cu Săpunaru la psihanalist

Meciul cu Craiova lui Mititelu

Mutu are coastă de antrenor

Amanta Rapidului ratarea lui 11 metri

Batem Steaua lui Becali