Rapid - Mioveni, azi. Pentru prima oară nu-mi pasă cât e scorul. Cel mai rău, urât, groaznic este pumnul lui Săpunaru. Și, trebuie să recunosc nu știu pentru Săpunaru alt remediu decât psihanalistul. Săpunaru a devenit problema Rapidului. Mai precis reacțiile sale necontrolate.

Cristian SapunaruFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Totuși, Rapid-Mioveni, astăzi pe Giulești, de la ora 21, dar Săpunaru poate ar trebui ținut pe bancă vreo lună. Din oftică mare pe oltenii lui Mititelu a ieșit urât la Târgu Jiu, săptămâna trecută. Rapidul a rămas în 10 oameni, apoi a luat gol, la un ofsaid creat de Săpunaru, aiurea în tramvai, apoi galeria și Săpunaru au ieșit la bătaie. Păi, când nu-ți iese nimic ce faci: dai cu pumnul.

Eh, eu zic că nimic, dar nimic, nu justifică povestea asta urâtă a Rapidului. Până atunci eram o echipă de locul întâi, cu o galerie cum alții n-au, cu zei cum alții nu sunt: Cristi Săpunaru și Horațiu Moldovan. Astăzi intrăm pe Giulești, la ora 21, cu ce? Cu o rușine uriașă: suntem bătăuși. Cu un zeu în letargie. La ce folosește pumnul, domnule Săpunaru? Păi, la ce? Doar la mers la psihanaliză cu el. Ia-l, dragă Cristi, învelește-l, pupă-l în bot și du-te cu el la psihanalist. Cristi Săpunaru, n-avem ce face, are nevoie de antrenament și la psihanalist. Fără asta nu știu ce mai poate face în apărare.

Există o lungă istorie aia cu domle nu judeca pumnul lui Săpunaru de nevoia de apărător al Rapidului, de uriașa nevoie a lui Săpunaru în Apărare. Nu-l poți acuza pentru o ieșire. Nu, nu. Pumnul lui Săpunaru iese la plimbare prea des. Și este al celui mai bun apărător al campionatului din Ro: Cristi Săpunaru.

De asta spun, în Giulești, pentru mine a rămas un singur zeu: Horațiu Moldovan. Și, bineînțeles, mă bazez pe el în partida de astăzi și-n toate ce vor veni. Și, da, visez să băgăm mii de goluri în poarta adversarilor. Și, Mutu să nu mai facă apendicită, cum a făcut înainte de partida de la Târgu Jiu. Dar cel mai mult echipa trebuie să-l ducă pe Nașu Apărării, Săpunaru la psihanalist. Gata, Cristi, cu pumnul. Ești un apărător dumnezeesc, dar uneori asta nu mai ajută la nimic. Rapid-Mioveni, ora 21.

Alte articole Hai Rapid!

Meciul cu Craiova lui Mititelu

Mutu are coastă de antrenor

Amanta Rapidului ratarea lui 11 metri

Batem Steaua lui Becali