FC U Craiova 1948 vs Rapid în Superligă. Habar n-am ce va fi diseară, la ora 21,30. Și nici nu vreau să știu. Mie frică de gândirea lui Mititelu, venit din pușcărie. Vreau ca încurajare și remember să-mi amintesc de faza mișto Ioniță - Dugandzic din meciul cu Voluntari, să vorbesc puțin despre bocancul stâng, de vis, băgat de Marko. Hai Rapid! FC U Craiova 1948 vs Rapid în Superligă. Avancronica meciului.

Adrian MutuFoto: FERENC ISZA / AFP / Profimedia

Mititelu Problemă

FC U Craiova 1948 vs Rapid în Superligă. Mie mi-e frică diseară de Mititelu, scos din pușcărie, în partida de diseară. Are pușcăria învățătura ei și facultatea dă scheme imprevizibile. Știm că FCU Craiova e echipă de familie, nu e de antrenor. Așa că vulcanicul Mititelu s-ar putea să ne bage, pe noi rapidiștii, la grătar. Mai ales că Mutu al Rapidului a fost un timp antrenor al lui Mititelu… știi cum este. Sper ca Mutu să nu fi stat prea mult în preajma Mititeilor și să le fi dat din schemele lui. E treabă grea pentru Adrian Mutu pentru că facultatea lui Mititelu și dialogul cu un astfel de student te stoarce, te scanează și trebuie să nu te prefaci. Și de asta e un meci de psihologie pentru Adrian Mutu înainte de a fi de tactică.

În plus, lătrăii de tot felul văd Rapidul campioană,

un val de entuziasm care poate claca o minte ușoară. Mutu spune peste tot: ne concentrăm pe campionat, lăsați-ne cu prostiile, cu preamăririle, dar nah, într-un campionat sterp și plin de gurile mari ale lui Becali-Mititelu ce poți să faci? să sari și să vezi revelația Rapid. Dar basta! Mutu știe să stăpânească euforiile astea, a trecut prin destule-n viața lui. Hai Rapid! Indiferent ce-o fi!

Ca încurajare, ca popas în “normalitate”să analizăm puțin bocancul cu logică dar și cu noroc a lui Dugandzic Vă amintesc.

Uite aici golul

Deci Ioniță recuperează, întoarce apărarea la colț și centrează. Acum urmează discuția.

Cum Doamne iartă-mă s-a nimerit bocancul lui Marko?

Cum?

Ce instinct să ai să bagi bocancul, când nu mai era mare speranță să ajungă mingea la tine?

Bocancul băgat e chestie de instinct de atacant, bre: eu bag, mă bag, de asta sunt atacant. Dar mai e și de noroc, ca mingea să treacă pe acolo. Și mai e chestie de timing. Omul e acolo, bocancul se îmbărligă, e ca și cum ar face “cruce” în gară la Voluntari două trenuri care nu s-au întâlnit niciodată. Vedeți câte logici dărâmă golul lui Marko la combinația lui Ioniță.

Mă bazez ca mereu pe o schemă Mutu, dar și pe apărarea lui Săpunaru și pe noua linie Ioniță - Dugandzic. Da, sper să arate Mutu clasă, nu vreau să învingă "facultățile"!

FC U Craiova 1948 vs Rapid în Superligă. Frică de Mititelu. Bocancul lui Dugandzic. Avancronică

Alte articole Hai Rapid!

https://www.hotnews.ro/stiri-perspektiva-25710020-universitatea-craiova-rapid-0-1-video-adrian-mutu-sfarsit-arata-coasta-antrenor.htm

https://www.hotnews.ro/stiri-perspektiva-25682274-cfr-cluj-rapid-bucuresti-1-0-rapidul-prieten-infarctul-are-amanta-ratarea.htm

https://www.hotnews.ro/stiri-perspektiva-25245801-fcsb-rapid-3-1-fcsb-victorie-rapid-castigat-video-mult-video.htm