Rapid - Botoșani, astăzi, ora 21,30. Ce e tare e că suntem după 2 meciuri cu jocul lui nimic. Cu Mioveni, cu Chindia a fost chin. Dar, da patronul Mobexpert zice în continuare că vom câștiga Campionatul. Să fim serioși suntem într-o pană de inspirație. Simt că e blestemul lui Mititelu, s-a întâmplat ceva atunci, ni s-a schimbat norocul la Craiova, când a ridicat pumnul Săpunaru. Orice ar fi împotriva noastră astăzi suntem în Giulești, la Rapid - Botoșani.

Adrian MutuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rapid-ul meu trăiește în patimă. Nu e joc să nu tremurăm de emoție. Nimic nu e precis, niciodată nu știm că, gata, câștigăm. Și asta face diferența Rapid-ului față de alde FCSB, Farul, CFR Cluj. Ultimul meci, ultima patimă a fost cu Chindia, ultima clasată. După ce Albu a marcat gol și VAR-ul i l-a anulat, nu ne-am regăsit. N-am mai jucat nimic și retrogradații ne-au dat papară.

Nimic nu ne-a mai salvat și fluierul ne-a prins cu chiloții în vine. Am superstiție mare la suflet: Rapid-ul e dat de zei pe pământ și de asta zeii când văd că Săpunaru dă cu pumnul ne întorc norocul. Da e pumnul lui Săpunaru ridicat în contra craiovenilor lui Mititelu.

Rapid-ul nu stă rău, ba, putem spune că stă bine, nu-mi doresc să fim campioni cum vrea Șucu. Vreau viața "tihnită" a pătimașului, care are răgaz să dea și gherle, dar și să facă meciuri extra. Vreau ca echipa să arate mișto, să urce organic, să se coacă ca strugurele. Să capete forță în timp.

Nu cred în hamburgeri de McDonalds, ca Voluntariul și alte de astea care azi urcă, mâine se dezumflă. De asta, e bine că avem căderi ca-n meciurile cu Chindia sau Mioveniul. Pentru că eșecul ne întărește. Ne permitem să și pierdem, de ce nu, repet. Asta-i patima Rapidistă. Nu suntem roboți.

Astăzi, sper ca Papeau Luckassen Dugandzic să joace bambilici cu Botoșaniul, dar eu știu? Nu știu. Mutu nu-mi vorbește mie, nu vrea să-mi dea schema. Și oricum nu m-aș pricepe.

Hai Rapid! Rapid - Botoșani, astăzi, ora 21,30. Poate o revenire!

Alte articole Hai Rapid!

Șucu. De ce nu tace?

Cu Săpunaru la psihanalist

Meciul cu Craiova lui Mititelu

Mutu are coastă de antrenor

Amanta Rapidului ratarea lui 11 metri

Batem Steaua lui Becali