Ce-a fost aseară? Rapid - Farul 1-1, Mutu-Hagi egali, ba chiar Rapidul Briliant. Și să mă lase comentatorii și Hagi, în comentariile lui după meci. Aseară Rapidul a fascinat. Și, într-o formă de magie, pur și simplu scorul nu a ofticat pe nimeni. Pentru că Rapid-ul a dovedit că e echipă condusă de Adrian Mutu, zis Briliantul.

HotNews.roFoto: Hotnews

Rapid - Farul 1-1, Mutu-Hagi egali, ba chiar Rapidul Briliant.

Repet. Nu e eroare. Aseară pe Giulești prima repriză a fost egală. Da, ne-a fript Alibec un gol de ne-a luat piuitul. Dar ce intensitate a avut repriza. Simțeai în aer respirația fiecărui jucător din teren. Galeria a fost la înălțime, dar a fost absorbită de ce se întâmpla în teren. Se auzea cum spuneam, în vacarm, respirația de pe teren a fiecărui jucător. Repriza a doua a spulberat Farul, schemele lui Hagi puf, adio. Mutu și Rapidul au fost în careul adversarei. Șirul de pase îndelungi, fentele lui Ioniță, travaliul lui Emmers, bara lui Albu, Sefer, mamă, Sefer cât de uluit a rămas în iarbă după ce-a dat-o pe lângă. Dar ce să fac, cum pot uita de Onea, de unde atâta forță, frate!

Goool Săpunaru!

Excepțional Săpunaru. Mulțumesc Săpunaru. Săpunaru lucid. Ticluit. Tocmit. Preia clasic, fără surpriză, dar de unde a apărut Săpunaru? Nu știe nimeni. Gol din pasa lui Ioniță. Totul jucat la maxim, fără rest, fără zaț. Ghinioanele, neliniștile de la meciul cu Mititelu s-au spulberat.

Mutu dă clasă lui Hagi, Hagi n-are resurse să surmonteze decalajul.

Briliant Rapidul. Ca echipă. Rapid ia din strălucirea Briliantului Mutu. Echipa în întregime. Mutu reușește să lege echipa, să-i facă pe toți să funcționeze ca unul.

Da și vine golul de final al lui Emmers

Din nou VAR-ul ne belește golurile. Emmers dăruit tot meciul îl trimite în ațe pe Aioani. Gata am câștigat. Galeria în delir. Hagi căzut ca niciodată cu nasul în gazon. GOOOOOL! VAR-ul tace, înghite bucuria. Ne anulează golul. Dar nu plânge nimeni. Nimeni. Rapidul a jucat briliant, a jucat ca Mutu în glorie. Nimeni nu se plânge de VAR. Meciul, jocul, dovada că suntem o echipă, e mai tare decât orice scor.

Rapid - Farul 1-1, Mutu-Hagi egali, ba chiar Rapidul Briliant

Alte articole Hai Rapid!

Avancronica Mutu VS Hagi

Rapid-Botosani. Dupa 2 jocuri de "nimic c-un VAR dușman

De ce nu tace Șucu?

Cu Săpunaru la psihanalist

Meciul cu Craiova lui Mititelu

Mutu are coastă de antrenor

Amanta Rapidului ratarea lui 11 metri

Batem Steaua lui Becali