Milionarul americano-britanic Andrew Tate acuză într-o nouă postare făcută pe Twitter că România este un stat comunist, deși anterior le-a spus fanilor săi că s-a mutat la noi în țară fiindcă i-ar fi mai ușor să scape de acuzațiile de viol.

HotNews.roFoto: Hotnews

„România este o țară comunistă. Zero dovezi și zero probe doar suspiciuni. Te vor închide în închisoare și încerca să te găsească vinovat de lucruri. Apoi îți vor risipi viața pe măsură ce eșuează. Te eliberează ani mai târziu și nici măcar nu își cer scuze”, acuză o nouă postare făcută pe pagina de Twitter a lui Tate.

Amintim că joia aceasta Andrew Tate și fratele său Tristan au fost duși din nou la DIICOT pentru a participa la perchiziţii informatice, după ce în ziua anterioară o acţiune similară a durat aproximativ opt ore.

La intrarea în sediul DIICOT, unul dintre cei doi fraţi a susținut că nu există probe împotriva lor şi că sunt persecutaţi pentru că sunt bogaţi.

Miercuri, Andrew Tate le-a declarat reporterilor strânși în fața sediului DIICOT că rechizitoriul întocmit de procurori „este un dosar gol” și că știe că nu a făcut „nimic greșit”.

Într-o altă postare făcută sub formă de pozie pe pagina sa de Twitter săptămâna aceasta el s-a plâns de condițiile din detenție, afirmând că este închis într-o celulă fără lumină în care sunt gândaci și păduchi:

„Încearcă să ma facă să cedez. Închis într-o celulă fără lumină. Gândacii, păduchii și ploșnițele de pat sunt singurii mei prieteni noaptea.(...) Încearcă să picure ură în inima mea. (...) Încearcă să îmi facă Mintea de Fier să cedeze cu această încarcerare injustă. (...) Nu mă pot face să cedez. Cei care mă păzesc știu că sunt nevinovat. Știu că este injust. Ei văd că nu voi ceda niciodată și respectă determinarea mea”.

Avocatul lui Andrew Tate a precizat la începutul lunii ianuarie că acesta nu are acces la telefon și că postările făcute pe pagina sa de Twitter sunt făcute probabil de un administrator al ei cu care milionarul britanic ține legătura.

Ce a spus Andrew Tate despre mutarea în România

În una dintre înregistrările video adresate fanilor săi și abonaților de la „Hustler University”, Tate a explicat motivele pentru care a ales să se mute în România, sugerând că i-ar fi mai ușor să scape de acuzații de viol. Milionarul a afirmat în mesajul respectiv că aceasta ar constitui 40% din motivația care l-a făcut să plece din Marea Britanie și să se mute în țara noastră.

„Nu sunt un violator, dar îmi place ideea de a putea face ce vreau. Îmi place să fac ce vreau”, a afirmat Andrew Tate.

Atât el cât și fratele său Tristan au fost reținuți preventiv în data de 29 decembrie, fiind acuzați de către procurorii români de viol, constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane. Procurorii DIICOT afirmau la momentul respectiv că au identificat 6 victime care au fost exploatate sexual de grupul infracțional.

Cei doi frați Tate au negat toate acuzațiile care li se aduc imediat după dispunerea măsurii de arest preventiv. Pe 10 ianuarie Curtea de Apel București le-a respins însă contestația făcută la decizia de arestare luată la finalul anului trecut.

Zece zile mai târziu, Tribunalul București a dispus prelungirea mandatelor de arestare preventivă pentru milionarii britanici. Aceeași măsură a fost luată și pentru celelalte două persoane cercetate în dosar, o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate, cele două femei fiind acuzate de complicitate.

Arestarea fraților Tate în România a fost pe larg comentată în presa internațională, în special cea din Marea Britanie, dat fiind numărul uriaș de urmăritori pe care Andrew Tate a reușit să îl atragă în mediul online.

Pe același subiect: