„Îmi place să te violez”, „sunt unul dintre cei mai periculoși bărbați de pe planeta asta” și „dezbat dacă să te violez” sunt doar câteva dintre mesajele șocante transmise de Andrew Tate uneia dintre femeile care l-au acuzat de viol cu ani în urmă, relatează Insider.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mesajele au fost obținute de jurnaliștii de la VICE de la o femeie care l-a acuzat pe Tate de viol în 2013, el fiind arestat de poliția britanică doi ani mai târziu, după ce alte două femei l-au acuzat de agresiune sexuală.

În cele din urmă însă procurorii britanici au decis să nu îl pună sub acuzare, considerând că nu vor putea să obțină o condamnare pentru acesta. Decizia de a-l elibera pe Tate a venit în pofida faptului că prima femeie care l-a acuzat de viol le-a pus la dispoziție polițiștilor britanici telefonul care conține mesajele pe care jurnaliștii de la VICE le-au obținut acum de la aceasta.

„Îmi place să te violez. Monștrii sunt monștri. Când ești sub controlul meu fac ce îmi doresc”, i-a scris Tate femeii într-un mesaj text.

Aceasta, care le-a cerut jurnaliștilor de la VICE să o numească „Amelia”, a relatat că se cunoștea cu Tate din 2009 și că au început să iasă împreună 4 ani mai târziu și că fostul kickboxer a violat-o în prima seară când a mers la el acasă și ea nu a dorit să întrețină relații sexuale cu el.

Andrew Tate, comentarii fără griji despre viol

„M-am ridicat și m-am uitat la el întrebându-l 'Ce s-a întâmplat?'. Iar tipul pur și simplu mi-a zis: 'Doar dezbat dacă ar trebui să te violez sau nu”, a povestit Amelia, adăugând că Tate a strangulat-o și violat-o după acest moment, spunându-i că este „proprietatea” lui și întrebând-o „cui îi aparții?”.

Tate a făcut comentarii asemănătoare referitoare la faptul că femeile ar fi proprietatea bărbaților în numeroasele sale înregistrări video care au fost răspândite de fanii și abonații săi de la „Hustler Academy”, seria sa de cursuri online.

El a vorbit de asemenea în public despre acte de agresiune sexuală îndreptate împotriva unor femei.

Telefonul predat de femeie polițiștilor britanici a conținut și mesaje audio pe care Tate i le-a trimis după viol.

„Sunt o persoană rea fiindcă mi-a plăcut tot mai mult când ție îți plăcea tot mai puțin? M-a excitat. De ce sunt așa?”, afirmă el în unul din acestea, adăugând că „am vrut să te pun la podea și să te oblig să faci lucruri care nu îți plac”.

„Nu ți-a plăcut că mă gândeam că pot să îți fac ce vreau. E ce e. Sunt cea mai deșteaptă persoană de pe planeta asta nenorocită”, i-a mai transmis el femeii.

Într-un alt mesaj megaloman el i-a spus Ameliei că „sunt unul dintre cei mai periculoși bărbați de pe planeta asta”.

Tate, lăsat liber de procurorii britanici

În cele din urmă procurorii britanici au decis în 2019 să renunțe la aducerea în instanță a cazului, declarând recent pentru Insider că nu au văzut „vreo șansă realistă pentru o condamnare”.

În una dintre înregistrările sale video el a explicat motivele pentru care a ales să se mute în țara noastră, sugerând că i-ar fi mai ușor să scape de acuzații de viol.

El a spus în înregistrarea respectivă că aceasta ar fi „40%” din motivația sa, susținând însă că „nu sunt un violator, dar îmi place ideea de a putea face ce vreau. Îmi place să fac ce vreau”.

Andrew Tate și fratele său Tristan au fost reținuți de polițiștii din Ilfov pe 29 decembrie, fiind puși sub acuzare de DIICOT pentru viol, trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional organizat.

Cei doi frați Tate au rămas în arest preventiv după ce Curtea de Apel București le-a respins marți contestația făcută la decizia de arestare preventivă pentru 30 de zile luată la finalul anului trecut.

Alături de ei au fost arestate și două tinere, o fostă polițistă și iubita lui Andrew Tate, acuzate că îi sprijineau pe cei doi în activitatea infracțională.